Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem igazán egy ép dob jobb lenne tudod a másik oldala a mocidnak
kettétört jó lesz?
kinek van egy elfekvő kipufogója?
akor én is csatlakozom

1. Jakuza
2. tHUNder
3. Duß
4. tivy
.........
Ezt most spammelni fogom:

*** FONTOS KÖZLEMÉNY! ***

Mint már megejtettem jó lenne csinálni egy szezonzáró motoros összeröffenést (nemcsak ZZR), hogy közösen fojtsuk kajába és alkoholba (vagy üdítőbe) a bánatunkat, hogy szeretett kétkerekünk téli pihenőre kárhoztatik! Helyszínnek valamelyik Trófeát ajánlom tekintettel a hatalmas grillhúsválasztékra (ami ugye a motoros fő eledele) , korlátlan kaja és italfogyasztásra (sörösök, borosok előnyben). Időpontnak jövő heti hosszú hétvége lenne kitűzve ami módosítható. Vidéki kollegáknak esetleg az ittalvás megoldható (tivy).

Kérek mindekit jelezze, hogy jönne (és mikor) vagy menjek a picsába az ötleteimmel:
1. Jakuza
2. tHUNder
3. Duß
......

Lehet hozni kutyát macskát és másik motoros ismerőst is ....
Én jövök! De azért menj a picsába
*** FONTOS KÖZLEMÉNY! ***

Mint már megejtettem jó lenne csinálni egy szezonzáró motoros összeröffenést (nemcsak ZZR), hogy közösen fojtsuk kajába és alkoholba (vagy üdítőbe) a bánatunkat, hogy szeretett kétkerekünk téli pihenőre kárhoztatik! Helyszínnek valamelyik Trófeát ajánlom tekintettel a hatalmas grillhúsválasztékra (ami ugye a motoros fő eledele) , korlátlan kaja és italfogyasztásra (sörösök, borosok előnyben). Időpontnak jövő heti hosszú hétvége lenne kitűzve ami módosítható. Vidéki kollegáknak esetleg az ittalvás megoldható (tivy).

Kérek mindekit jelezze, hogy jönne (és mikor) vagy menjek a picsába az ötleteimmel:
1. Jakuza
2. tHUNder
.........

Lehet hozni kutyát macskát és másik motoros ismerőst is ....
Mindenki motorozik vagy mi ez a kihaltság? Azér ne rakjátok még el, hátha lesz egy-két napos délután

Napos időt: &rash

Mitagadás elsőre azt gondoltam magamban hogy ez az ember vagy nagyon bátor, vagy nagyon hülye. (Na jó, igazából inkább az utóbbira gondoltam )
Mindenesetre vigyázni a kicsikémre , ha helyrejönnek a dolgaim tavasszal visszavásárolom.
Igen, simimán hazaértünk
A 300 kilométert cirka 3 és fél óra alatt megtettük, csak tankolni álltunk meg.
ZZR 1100 alkatrészek eladók.
06706170942
csabamuvek@freemail.hu
Hát megeshet hogy akkor gyorsabban megyünk , bár akkor nemis arrafele mentünk volna , pénteken viszont egy 15km-es utszakaszt(nosztori) végig mértek, asszem 4 helyen , még jó hogy dolgoztam estig...
Hali &rash!
Akkor sikeres volt a tura, nekem is hazafele... még jo h nem mentem, mert akkor lehet gyorshajtásért szedtek volna ki minket .
Láttatok már olyat hogy egy zzr600as megelőz egy golf2-t kigyurt állapotu kiskatonával benne, és nem tudja otthagyniegsz 170es tempoig? még jo hogy vol rajtam sisak, mert elhagytam volna az állam...
Haló!

Voltam ma motorozni, megyek már hazafele, szépen nyugodtan mindent betartva(viszonylag), 3 autó megy előttem, eccer csak két szirénázó rendőrautó elzárja mindenki előtt az utat, mondom mivan, elterelik a forgalmat , aztán mindenkit elengedenk, kivéve engem , mutogat felém a rendőr, magamra mutatok, erre bólogat. gyujtás le, megint bólogat, fasza. igazoltatás, minden rendben, kérdezik honnan jöttem hová tartok, mondom honnan/hova. Aztán kérdezem: valaki talán randalirozott? Erre mondják hogy nem hülyeségből szedtek ki a sorból, aztán már ott sem voltak .
Először majdnem megfordultam hogy megyek akkor másik uton , kiváncsi vagyok akkor mit mondtak volna
Zsir, első olyan igazoltatás hogy minden rendben volt, valami mindig hiányzott eddig: személyi, jogsi stb

&rash
Akkor hazaértetek egy darabban?
Nem lehetett egy leányálom este , esőben, síruhában!
Ne sirsad, jó helyre került. Gondos gazdája van most is
Részvétem
Trófeát a népnek. Nagy zaba, és sok pia (ezért nem kell a moci most). Mindez fix áron. A november eleji hosszú hétvégére pont jó is lenne. Ha jelezné mindeki az ötletét, vagy hogy jönne e trófeázni akkor vállalom a szervezést.
Kereken 5 kiló. 16 évesen szerintem nem rossz, pedig az esést sem titkoltam el. Egy próbakör, és vita/alkudozás nélkül azonnal nyultak a pénztárcáért.
Mondjuk szerintem is hibátlan volt, gondolkodás nélkül elindultam vele többszáz km-es utakra is, soha eszembe se jutott hogy cserbenhagyna a kicsike.
Ó, igazán kár érte... mennyiért ment el a motor így szezon végén?
Ebben én is benne lennék, miaz hogy!
Bár szerintem stilszerűen motorral kéne találkoznunk, hogy mégis csak motoros társak találkoznak, vagy mi a szösz. Mondjuk egy olyan múltkori gödrös talit csinálhatnánk megint.
Na, nem csak a szezonnak, de (remélhetőleg csak átmenetileg) Zizis korszakomnak is vége.
Megvették a motoromat és ma el is vitték.
A jó hír, hogy alig egy-két hétig és csak a neten hirdetve is gyorsan és jó áron(egy százassal többért mint amennyiért én vettem fél éve) elment. Nem véletlenül választottam én se ezt a tipust.
Sajna zűrök vannak a munkahelyem körül és nem akartam megszorulni, kellet egy kis biztonsági tőke.
Remélem tavaszra tisztázódnak a dolgok, akkor azonnal levadászok egy másikat, ez volt életem legjobb mocija.
Addig is mindenki simogassa a sajátját helyettem is.
Megoldhatjuk bár nem tom mikorra érek vissza. Székesfehérvárra megyek úgy 6-7-re.
Nem jonnel erre fele es ramcsorogsz lejovok es odaadom a ki muanyag darbakat, ha mar beszerzesbe mesz es feltetelezem rogton Daninak elviszed ?
En benne lennek Nem rossz otlet, sot ! most lesz 2 hosszu hetvege, vmelyikben egy este ?