Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze a hülye (megint) én vagyok, hát hiába izé, úgyis bejáratós szóval nem csak a fordulat nem mindegy, hanem a gázállás sem. Úgyhogy hiába izé :)

Fotókat túrjad ügyesen, mer ha nem ezek a bénák vannak benn, mint amiket küldtem, hanem frankók, amiket csináltál, akkó sokkal jobban mutat.
Pukkadjál meg, nekem csak 5000-ig kellett vóna :) Hát isten hozott 1000 fölött ;)
najah, mint a nagyZizit
hazafelé (most először) már volt egy teligázas 2-3-4, persze csak a bejáratós fordulatokon belül (7000 1/min)

ööö...meggyőző volt.
Majd most bejáratjuk :)
Szia,
az allveerkukacallveerponthu működik?

(merhaigen, akkor kaptál egy levelet )
Jó volt ismét új jófej emberekkel megismerkedni! Köszönet a képekért amit csináltál rólunk azok is jók lettek csak azt nem pakoltam fel ide. Remélem én is normális képet csináltam rólatok. Üdv neked is meg az asszonykádnak is.
ja és köszönöm itt is annak a Suzukisnak (mert megigiértem nek)i aki segített hazajutni!

jó lett volna ott pedig elindultunk.
Hatalmas élmény volt! Örülök, hogy veletek lehettem! Köszönöm!
Köszönöm én is mindenkinek a tegnapi élményt!
az utolsó tétel természetesen így helyes:

190 50 17
contimotion, 39 758 / 31 894,
sportattack 46 084 / 35 000, roadsmart 58 941 / 45 000
Bárki, aki gumit kérdezett: az első szám a listaár, ami akkor él, ha egyetlen darabot szeretne az illető.
Ha LEGALÁBB NÉGY DARAB abroncsot rendel a csapat egyidőben, akkor a "/" jel mögötti, kedvezményes áron kerül számlázásra. Ez az ár számlás, Áfa-s bruttó, csak speciális esetben növekedhet postaköltséggel (guminként max. 600 Ft-tal) ha a gumik mindegyike alacsony árfekvésű.

[25390] ma 08:53 üdv kutya bácsi! Én lassan lecserélném(bár ha így halad az időjárás sose fog elkopni)
Első:120/60 R17 - conti sportattack 29 847 / 23 450, dunlop roadsmart 34 980 / 29 970

Hátsó:160/60 R17 - conti contimotion 36 010 / 28 760,
conti sport-, vagy roadattack 38940 / 33 000,
dunlop roadsmart 49 800 / 39 900

Mindkét típusra kérnék árajánlatot köszi ----- zzrrs [25391] ma 09:10 Szia! Ha végre kifizet a bizti és kész a gép,akkor tavaszra nekem is kellene újguma!
120/70-17 conti sportattack, 31 841 / 24 990,
dunlop sportmax qualifier 32 704 / 24 975

180/55-17 conti sport-, vagy roadattack, 44 118 / 34 991,
dunlop roadsmart 55 678 / 44 904

190 50 17
contimotion, 39 758 / 31 894,
sportattack 35 000 / 46 084 , roadsmart 45 000 / 58 941
Tibi !

má megint nem sikerült a kommunikáció, bocsánat . Le volt merülve a telefonom, már csak este láttam az sms-t, amikor haza értük. Hol, hogy szakadt el a lánc?
hínye!

Bittedanke a szervezésért, meg a ride-ért, tanulságos volt

1000+
Egy élmény közétek tartozni!
Aki még nem látta volna: Gabens galériája tegnapról ahogy most áll, hamarosan nap képe lesz az SM-en
Úúúú, a benzinkúti lepke! Tényleg szép volt.
Sikerült egy 858 km-es kanyart csapni a találkozóra. Ebből tegnap kb 560. Bőven megérte, jó volt minden. Örülök, hogy ott lehettem. Köszi.
Helló Mindenkinek!

A tegnapi napot én is nagyon "élveztem". Jó volt ennyi Zizit és Zizist együtt látni. Köszönöm.
Maya örülök, hogy elfogadtad a meghívást és eljöttél velünk!
Szép nap volt a tegnapi, kicsit sajnálom, hogy Csesznekre már nem tudtunk veletek menni, de majd legközelebb.

A legjobb az volt, amikor a benzinkútról elindult az a közel 20 motor (14 Zizi és a Hitetlen és társai... )
Az a hang arzenál, az a látvány... , háááát engem teljesen levett a lábamról

Szép napot mindenkinek, és még egyszer, köszönöm, hogy ott lehettem!
Milyen szép látvány!
Köszönöm mindenkinek a részvételt, nagy élmény volt a csapatot így, együtt látni! Most elkezdődik a "munka" része, az kész anyag pár héten belül!
Mégiscsak mentem ma egy lightos szlovákiát, 560 km lett belőle.
Igaz egyedül -bár utassal- de elgurultam az 577-re (is). Baromi jó és annál kicsivel szebb. Nagyon remek kanyarok vannak festői környezetben, a majrécsíkot majdnem le is vittem nullára - pedig igyekeztem óvatosan kanyarogni, nehogy utitársam elrémisszem a motorozástól már a kezdeteknél. Úgy tünt élvezte
Rosszalkodtunk

újra itthon 480km. megérte hogy besorolhassak a sor végére jó lett volna több időt együtt tölteni meg a videóról is nagyon hiányzik a sok zizi hiába lassú vagyok majd legközelebb
Köszönjük a találkozót :) Egyetlen fotót csináltam az út során a jó képességű telefonommal. Jól sikerült.
Azt hogy sikerült összehozni?
"Lehet" nekem is állitani kellene a láncfeszességemen