Ma is voltam vezetni, és van egy zöööd Kawasaki (nemtom milyen tipus-sorry), aki mindig az EuroCenter és a Praktiker között jön le a hegyről..
Eddig 3x találkoztam vele, mind három alkalommal integetett (vagyis köszönt). Nem úgymint a többi motoros.. Na, jó 3 csopperes intett nekem...
Szóval, köszike Marha jó és felemelő érzés, hogy Nekem, mint tanuló vezetőnek intenek a "nagyok".
Én akkor is megelőztem a versenyen!
Úgy,hogy addig a legjobb időm 2.11.6 volt!
Ja és még nem pályázok 1 éve.+aug.-ba lett kész a moci pályázásra.
Nekem még nincs a hátam mögött 3 év,hogy kívülről előzzenek meg!
Utcán miért nem motorozol? Mondjuk elhiszem, hogy pálya az biztonságosabb és a motor is jobban ki van a moci használva, de kurva jó dolog szerpentinezni, rizikósabb is. Meg az az igazság, hogy nem szertem nagyon forgatni a gépet, tudom hülyén hangzik,de sajnálom. Kifogom próbálni a pályamotorozást is, csak nem tom mikor. Szövetruhába felengednek?
Ma is voltam vezetni, és van egy zöööd Kawasaki (nemtom milyen tipus-sorry), aki mindig az EuroCenter és a Praktiker között jön le a hegyről..
Eddig 3x találkoztam vele, mind három alkalommal integetett (vagyis köszönt). Nem úgymint a többi motoros.. Na, jó 3 csopperes intett nekem...
Szóval, köszike Marha jó és felemelő érzés, hogy Nekem, mint tanuló vezetőnek intenek a "nagyok".
na, ezt akartam megosztani az olvasó közönséggel
az össznépi megmozdulás a halálom.
persze a kawa túrát én vezetem majd. szerinted!?
Eső volt, de csak egy kicsi. Hó és fagy szerencsére nem, de így is jó volt.
Egyébként jártok???
Nem voltatok véletlenül tegnap kunmadarason?
epreset!
amilyet pajzs szeret!
így jó!?
Ami sötétben világít?
Úgy,hogy addig a legjobb időm 2.11.6 volt!
Ja és még nem pályázok 1 éve.+aug.-ba lett kész a moci pályázásra.
Nekem még nincs a hátam mögött 3 év,hogy kívülről előzzenek meg!
anyagi okokból. olcsóbb megoldás érdekel.
LX
Miért adod el a vasad? Nem elég pályára? vagy egy újabb jobb lenne??
Utcán miért nem motorozol? Mondjuk elhiszem, hogy pálya az biztonságosabb és a motor is jobban ki van a moci használva, de kurva jó dolog szerpentinezni, rizikósabb is. Meg az az igazság, hogy nem szertem nagyon forgatni a gépet, tudom hülyén hangzik,de sajnálom. Kifogom próbálni a pályamotorozást is, csak nem tom mikor. Szövetruhába felengednek?
végleges döntést még nem hoztam, de nagyon hajlok csak a pálya felé.
talán ha elmegyünk egy túrára még meggondolom magam, de a városban motorozni gyűlölök. igaz dugóban állni jobban!
LX
Utcán motoroztok? Vagy csak a pályán nyomjátok?
H. ring Rezső priviléágium, így oda bejutni lehetetlen.
András, aki szervezi a napokat a P.ringen, klubalapító is így olyan konstrukció alakulhatott ki, ami mindkét partnernek megfelel.
sajnálom a motorod.
akkor csak tudd, 2.09.8-at ment pl Ami a P.ringen. nem a H-n mint Ti...
gumi és gumi között is óriási különbség van kincsem. csak ezt valaki figyelembe veszi, valaki nem.
Gondolom nem tudtatok megegyezni a többi ring vezetőségével, vagy esetleg más, amit te fogsz megmondani.