rosszul fogalmaztam:
jelenleg ami a legkevésbé megy az az íven motorozás, ez az amit meg kell tanulni sürgősen mindenek előtt
de mivel összesen 4 szer voltam pályán eddíg az idő talán javít rajta valamit
néztem a meklau racing team oldalát, mennyi is a tanfolyam, mert kül. időpontokra kül. árakat írt de lehet félreértettem
vagy legalábbis úgy hiszed hogy nincs gond... én is azt hittem... hát nagyot tévedtem.. Túrónak is tudtam újat mutatni a suli után!!! Ami nem azt jelenti hogy nem tud motorozni - mert nagyon is tud - hanem hogy van mit tanulnia neki is.... De most van célom : Túró és Ami
Lx: hülye, nem ezen röhögtem hanem hogy kawabééb "kicsit" összekuszálta a dolgokat
amúgy azért kérdeztem hogy mennyire jó az iskola (bár már olvastam a beszámolódat) mert lehet jövőre akkor nekem is illene beiratkoznom. Addíg kicsit pályázgatok hogy ne legyen idegen a dolog és utána lehetne csiszolni. Persze mennék most is boldogan, de hát a pénz...
amúgy a bátorsággal nincs nálam gond csak az íven motorozást kéne elsajátítanom (elméletben persze tudom hogy mik a jó ívek de úgy tűnik a gép jobban kanyarodik mint azt néha hiszem így a kanyar közepén kell korrigálnom) A sebességgel és a döntéssel nincs gond.
Vesz a fene másik mocit. Ez már igen okos, 1 másikat megint így felszerelni drága lenne. Amúgy meg nem sietem el, idén 2:20 a cél a p-ringen. Meg persze idén kevesebbet kéne esni.
na halló!
mindent leírtak már!
tehát jó volt.
Tommy!
igen most így néz ki, de vegyél kawát s előzz meg!
Andrew! igen ez a P.ring-es idő
Amival meg tényleg nagyon jót meccseltünk.
a pálya hátsó részén 2-szer előztem meg, Ő meg 2-szer vissza.
majd megint 2-szer aztán egyszer vissza, majd az újabb körben a cél végére lehagyott.
nem magyarázom. nagyon nagyon ügyes volt. s az volt a legszebb, hogy nem veszéleyeztettük egymást, nem kockáztattunk, hogy mindenáron....
azért még egy dolog beszédes lehet, hogy a végeredmény szempontjából 3-an voltunk 8 tized másodpercen belül!
szóval tapasztalatnak szuper volt.
Lx-el mentünk 2.12,4-et de nem hisz az én órámnak. pedig az esetek 90%-ában 2 tizeden belül van a különbség a transzponder időhöz képest!
mindegy, LX stabilan megy 14-eket, s tényleg használja már a pályát, tehát látszika fejlődés.
én javultam 1,7 másodpercet.
új cél, Amit megelőzni a versenyen.
a kawa kupa másodlagos!
sokat!!! tudatosabban megyek, és jobban használom a pályát és a motort... már csak sok gyakorlás kell. 2005-höz képest most stabilan megyek 2:14 körül... ami nem egy nagy idő, de már csak gyakorlás és bátorság kell!
ja, és még valami... Amarailla gyönyörűen motorozik!!!!! Délelőtt elment mellettem, és én meg utána (akkor mentünk 2:14-et) a pálya két részén sikerült betenni mellé a mocit, de megelőzni nem tudtam... ott örömködtem hogy de jó, lassan majd gyorsabb leszek mint Ő.... erre még a verseny előtt kiment, és nyomott egy 2:11-et... na akkor padlóztam... a versenyen pedig addig kergették egymást hogy 2:09-et ment!!! NAgyon ügyes!!! És tényleg élmény volt mögötte menni!!!
Kérdésedre válaszolva :
1, csomagban láncspray, tisztító folyadék, szivacs törlőkendő stb... voltak
2, A köridőm sajnos a szabadedzésen jobb volt 2:14 (amin még van mit javítani) versenyen sajnos beragadtam a rajtnál, és a csoport akivel menni szerettem volna, annyira elnyúlt hogy nem volt semmi sanszom utólérni őket, mögöttem pedig annyival lassabbak voltak hogy nem volt semmi motiváció, így szépen lenyomtam a 7 kört, és végigértem életem első versenyén, illetve másodikon, de azon az első körben kiálltam a kavicságyba...
Nem hivatalosan - nem volt transzponder - Túróval mentem előző nap, akkor 2:12 - 2:13 körüli időket sikerült menni, de mondom az nem hivatalos.... a hivatalos időm az most 2:14...
Ha pedig ezen röhögtél, akkor egészségedre
Gyakorlatilag jobb köridőket fut 2:10 körül, de erre ő tud pontos választ adni.
A beszámolójából ítélve SOKKAL jobban megy a pályázás neki....
Ja, ez a Meclau (nem tom hogy kell írni a nevét), is ment.... A pasi qva gyors
na ja... bár az az igazság hogy sokkal jobban örültem volna ha megvan a létszám és külön futamot tudunk indítani!!! Bízom benne hogy a következőn már összejön a csapat, és más lesz a helyzet! Most sem hiányzott sok!
jelenleg ami a legkevésbé megy az az íven motorozás, ez az amit meg kell tanulni sürgősen mindenek előtt
de mivel összesen 4 szer voltam pályán eddíg az idő talán javít rajta valamit
néztem a meklau racing team oldalát, mennyi is a tanfolyam, mert kül. időpontokra kül. árakat írt de lehet félreértettem