Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És erre a túrára csak kawások mehetnek???
nem elfelejteni!
13-án Kawa túra!
meglepi lesz, gyertek.
egy két szabály, amit most le is írnánk, ami mindenkire érvényes kellene hogy legyen, ha velünk tart.

Túraszabályzat - a Kawasaki minőség jegyében.

Alapszabály: a túravezetőt Istenként ismerjük el. Rend, rend, rend.

1. A túra célja: igazodva a közúti körülményekhez, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva, az összes résztvevővel biztonsággal eljutni a célpontig.
2. Ez egy túra, semmilyen szempontból nem verseny
3. Mindenki teli tankkal kezdje a túrát, tankolás 200 km-enként.
4. A túravezetőt megelőzni tilos.
5. Menet közben zippzár alakzatot veszünk fel és egyenletes tempóban haladunk, a sorban kerüljük az előzést.
6. Jobbra tarts, jobbról előzni tilos.
7. Mindenki felelős a mögötte haladóért: ha az eltűnik a visszapillantó tükörben, köteles megvárni, vagy visszafordulni érte, ha felmerül a gyanú, hogy balesetet szenvedett.

találka, M3-as Shell kút (Budapestről kifelé oldal) 10 előtt pár perccel. 10-kor indulás! :)
helló!

üdv itt is!
dehogynem. az nagyon könnyen elmegy.. gumi szar, pálya adott részen porosabb.

na azért is, mert keskenya pálya. de ez a kisebb baj. nincs megfelelő bukótere, tehát túl hamar koppansz a gumi vagy a betonfalon.....

tőlünk jobban hozzáértő emberek, nem véletlenül mondtak le 2 éve, oda megrendezett vesenysorozatot....
Szeva Túró!

Gondoltam ide is beregelek, hogy ne csak a pályamotorozoás,hun tudjunk diskurálni
Szóval a pálya keskenysége miatt veszélyes az a pálya? Igazából szerintem rémehettem egy kis kőre, ilyen könnyen nem mehet el egy motornak a hátulja

Motoros üdv egyébként mindenkinek ;)
Szia,

szombat 13.-a.

http://www.kawasaki-klub.hu/

LX
De melyik nap
A 2006-os év első Kawasaki Klub túrája - a tavalyi évhez hasonlóan, a nagy sikere miatt - a Selmecbánya melletti tavakhoz vezet.

Budapesten találkozunk az M3-as kivezető szakaszán, a Shell kúton.

Az időtervet is a tavalyi évnek megfelelően állítottuk össze.

Időterv:
10:00-kor találka (M3 Shell benzinkút Miskolc felé)
10:20-kor indulás. (határ, pénzváltás, tankolás, továbbmenés)
13:00 körül leszünk a tónál
15:00 visszaindulás
17:30 körül visszaérkezés Pestre
az én célom is ez. ha megtisztelsz egy vissza fogadással, igencsak leköteleznél! :o)
na ugye!!!

LX
Tiszteletem Uraim. Egész hétvégén azon tünödtem, hogy a hülyeség mennyire ragályos, szoval kiváncsi voltam milyen hatást lehet elérni. A Túró résen volt! Fél siker.
Ja és készülök a a legközelebbi megmérettetésre. Mivel vesztettem,- egy NAUGYÉ-t ezért a következő cél
2.08 !! Hogy vagy, Sehogy?
Pisti, neked lehet. De csak neked és csak ma! Hogy vagy? Sehogy?

LX
Na végre ! Egy igazi férfi.
Bejelentkeztem. Persze , ha elfogadtok,- mivel sztárok között nem mindennapi az ilyen. Lehet?
most már rájöttem...

LX
szeva Pisti!

jól nézel ki! elestél?
Hogy vagy, -Sehogy?
Azt gondoltam rájöttél egy mondatból. Vagy mégsem ?
na te ki vagy?? (Senki? )

LX
Hí! Mivan veled?- SEMMI?
igen, én is ezért írtam hogy nem pont ugyanaz!! Hülye... köszi a bocit...

LX
ezért írtam farok, hogy ez még nem volt fent.
bal lábbal keltél?

küldök akkor sok sok puszit!

igaz ez boci.....
7779 bár nem pont ugyanez...

LX
semmi és...

LX
és?
ez még nem volt fent.
nincs.
ez még a 24.-i. Mostani nincs?

LX