Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt Zöldek.

LX
Szerintem teljesen jó ez a kép.
Fekete...
Vekete piros ülésekkel vagy narancs
ne, ne ... kutyakommandóból nem kérünk
Szia Roli!

Lépek, jó a kép. Ezek is segélyből élnek......papíron...adó meg nulla.
Én is készülök munkába hosszú lesz az éjszaka, főleg, hogy péntek este van, biztos meg kell majd küzdenem bár "Danny hasbalőtt haverja" féle hordával. Én nem szoktam lőni elég ha felveszem a bőrkesztyűmet

Csak jogszerűen természetesen! Sziasztok!
Ehhez nem fűzök semmit.

Én ezzel be is fejeztem!
Jól szétoffoltuk a topicot
Nekem sem a bőrszínnel van gondom (vannak rendes cigány ismerőseim) csak azzal, hogy a bőrszín miatt több előjoga van másnak mint nekem rendes dolgozó adófizető állampolgárnak a saját hazámban. Nem akarom, hogy kevesebb legyen neki, csak azt, hogy pont annyi mint nekem
Az biztos, hogy az oroszok tudnak valami... lásd pl. a kutyakommandót Moszkvában, abból is elkelne pár Budapesten is!
Pohi

Teljesen igazad van, azokkal az emberekkel csak így lehetett volna bánni, nem érdemeltek volna mást. Az állatokkal állatként kell bánni!!
Ebben az oroszok járnak az élen, mint a rakétagyártásban. Most néztem a spektrumot valamelyik nap és az volt rajta, hogy az oroszoknál egy raktárban több tucat rakétahajtóművet találtak. Kölcsönbevették az amik és csak csodálkoztak, hogy ők még ma sem tartanak ott a rakétatechnikában mint 20 évvel ezelőtt az oroszok (sajna mikor elkészültek ezek a hajtóművek akkor léptek az amik a holdra és zárolták a még ki sem próbált rakétákat meg a programot is)
Naaa, az utolsó modatoddal megint nem értek egyet, a többivel igen!
Nem bőrszíntől vagy vallástól függ, de aki nem bír magával, azt erőszakkal le kell nyomni, nincs taknyolás.
Hát én tutira kijárási tilalmat renmdeltem volna el és bevezényeltem vola a Franciáknál is a katonaságot, a légiót a rendőrséget és aki autót gyújt fel vagy csak autó mellett áll vagy kint van az utcán lelőni mint egy kutyát. 1 nap után rend lett volna és nem kellett volna annyi segélyt fizetni, meglett volna tertemtve a rendőri tekintély. Akit meg nem lőnek le azzal vissza Afrikába vagy ahonnan jött és kész már rend is lett volna
Visszatérve az alapokhoz: szerintem nézze meg a haverod a Walther P99-est, azzal jár szerintem a legjobban (ár/érték arány, stb.)
Persze-persze Roli , nem tudnék semmirekellő lenni...
Pohi!

Ha otthon feküdnél nem lenne motorod! És interneted, stb
Jaja, akkor nekem is felforrt az agyvizem, dehát nagyon nem lepődtem meg.
Ha a focimeccseken nem lőnek a tömegbe, akkor egy kapitányság már miért tudnának rendet tenni?
De ez nem csak Magyarországon van, nézz csak körül, ezek a mohamedán rohamok a követségek ellen néhány karikatúra miatt, és mégsem lőtték őket halomra...
Csak az a gáz, hogy a rendőrt meghurcolták miatta. És a tüntető fekete sereget nem zavarták szét a picsába pedig minden joguk meg lett volna hozzá. A rendőri vezetés egy rakás s..r, félti a székét mind. Lassan már azon gondolkozom, hogy aláírom valahol, hogy cigány vagyok és akkor építenek nekem házat, tök jó és nem járok dolgozni mondván, hogy úgysem vennének fel és azért, hogy otthon fekszem még pénzt is kapok. Mert most kidolgozom a belem a fizetésem 36 % elveszik és 25 év alatt talán lehet egy lakásom kölcsönből. Ja és törvény mondja ki "HSZT", hogy az állam megbecsülésének jeléül kiemelkedően jutalmazza a hivatásos állományúakat
Rolii, ezt a következtetést mibl vontad le?
Danny!

Neked rendőrnek kellett volna menned!!! És ezt nem baszogatás képpen mondom.
Figyi, ha annyira akarnék már lenne.
De jobb ez így, hogy nincs nekem!
Danny!

Tudom az előbb leírtak alapján, hogy nagyon szeretnél egy stukkert magadnak. De nincs igazad a fegyver dologgal kapcsolatban. Így van jól ahogy van, ha más nem is de ez jó szabályozás itt M.o.-on.