Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De azért futni tudott előle a barom...
Látod Pohi! Beteg volt a gyerek, csak nem tudott róla sem a rendőr sem a gyerek.
A cigány gyerekre is csak ráugrott a rendőr és meghalt.....anno
Na látod Torro! Ezért még verekedni se szoktam, szóban mindig elintézem, csak fellépés kérdése az egész. Egy verekedésből is lehet komoly bajod, mivel egy ütéssel meg lehet ölni egy embert főleg ha gyenge a szive vagy bérmi féle betegsége van, amiről még ő sem tud.
Azzal a nyugati aluljárós sztorival ne röhögtess, kb. 10 helyen nem stimmel a sztori, ilyen "megható" történeteket én is ki tudok találni...
A soproni dologra meg azt tudom mondani, hogy a kaszinók arról híresek, hogy a legtisztességesebb, legtisztább biznisz, ugye?
Úgyhogy aki kaszinóba megy dolgozni, annak arra is van sansza, hogy lelövik mint egy rühes kutyát - szar ügy. Akit ez zavar, az menjen a Spar-ba pénztárosnak, azokat nem szokták annyit lődözni!
Pontosan, manapság azért ha vki kemény (nem olyan mint én ) akkor általában stukker nélkül is meg tudja magát védeni, de lásd a nyugati aluljárós biztonságit, több emberrel szemben még stukkerrel SEM! Tudod miért? Azért, mert a normális ember mérlegel és nem feltétlenül végzetesen akarja megoldani a bajt, nem feltétlen akar vkit lelőni míg egy vadbarom nem mérlegel, neki mind1, vagy egy lelketlen állat vagy idegbeteg barom. A tisztességes ember fegyverrel vagy anélkül de sokkal sebezhetőbb a mocsokkal szemben, ha szabad fegyvertartás lenne akkor ez nem változna jelentősen ellenberger sok mocsok még simábban fegyverhez jutna.
Csak úgy mellékesen: a mostani soproni kaszinós eset szerinted miért történt meg, miért halt meg két ember? Azért, mert egy idegbeteg faszkalapnak történetesen volt stukkere (biz szempontból teljesen lényegtelen, h legálisan vagy illegálisan) és felbaszta az agyát, h bukott pár milkót és lelőtt 2 embert akik tulajdonképpen nem is tehettek arról, h ő mekkora egy üresfejű balfasz és éppen szar napja volt.
Nem volt, tudtommal el is kenték a száját a körzeti megbízottnak.
Egy ideig volt egy gyenge probálkozása, mert az egyiküknél találtak egy bicskát, és azt bizonygatta hogy elővette a srác, de ez semmilyen szempontból sem állta meg a helyét a bíróságon.
Hát ez elég kevés a jogszerű fegyverhasználathoz, több volt ott szerintem.
Igazából semmit.
Annyi volt sztori, hogy lementek a haverjaim (én sajna nem voltam velük) egy vidéki faluba, szülinapi bulira. Hazafelé támolyogtak rendesen benyomva hajnalban, és persze nem voltak picit se hangosak ... sikerült megállni a körzeti megbízott házával szemben dobni egy sárgát, meg üvöltözni... Körzeti megbízott felkelt, kijött pisztollyal a kezében, és kezdődött a szájkarate hogy "kusslgyeneakurvanyátok", meg "köcsögrendőrneugass", stb.
Na, a vége az lett, hogy a szóban forgó srác elkezdte heccelni a manust, hogy "mit szorongatod azt a pisztolyt, úgyse mersz lőni vele... úgyse mersz... úgyse mersz..."
Erre fogta magát, és hasbalőtte a srácot 10-15 méterről.
Miután az első ijedtség elmúlt - kiderült hogy nem komoly, megmarad a srác -, nagyon jókat röhögtünk a sztorin!
Na igen, ha megvernek van elég nagy esélyed, hogy felépülsz , de ha lelőnek akkor már nagy mértékben kevesebb.
Önvédelemre ott van a vipera az ülés alatt és ha nincs akkor is ott az öklöd. De a legtutibb ha erőből combon rugod és biztos ne mfog felállni egy hétig.
Csak nehogy te is férges legyél
Mit csinált, hogy hasba kellett lőni?
Akkor is sok problémát megoldana. A férgese kiirtja egymást, előbbutóbb.
Van egy haverom, azt 6-7 évvel ezelőtt hasbalőtte a falu körzeti megbízottja, hetekig röhögtük rajta miután felépült!
Namost ha akkor van nála is fegyver, két hülyével kevesebb lenne...
Torro!

Szívemből szólsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Danny maradjunk annyiban, ha szabad fegyverviselés lenne mint a köcsög Amerikában akkor a tisztességes emberek járnának a legrosszabbul bármit is próbál elhitetni a fegyverlobby vagy a fegyverbuzik. Na akkor venném a sátorfámat, ha itt is olyan világ lenne és minden kis köcsög 45össel rohangálna. Undorító...
Persze tudom jön a duma, önvédelem meg minden...nagy fityfaszt, az egész csak hullagyártásra és néhány gyártó megzsírosodására lenne jó, na meg hamar elszabadulna a bűnözés is. Lenne itt is 1-2 olyan negyed, h még helikopterről sem mernének a yardok bemenni. Mondjuk az amik a rendőrséget legalább jól csinálják...fegyvernek látszó tárgynál lőnek aztá megnézik tényleg az volt-e. Nem az, h jajjj szegény autótolvajra rálőtt a cúnya rendőrbácsi há most mondjátok meg?!
Nem "Z"-t hanem "D"-t
Semmit nem ér a fegyver, ha valaki nem tudja/meri használni. Sőt, még rosszabb mint ha nem lenne.
Ilyen az akármilyen gyerek is a késsel. Nem tudja használni, viszont legalább lesz mivel Z betűt karcolni a bordáira...
Kawásoknak ez alapfeladat!
Torro!

Jó a meglátásod nagyon . És ebben a gyönyörű világban te lennél a Fegyverügyi miniszter én meg DRED Bíró
akkor jó.
lx sorban állna mindig nálatok!
késsel sem sok van...
Az titok!
ja. tb rendszerük nincs, de afegyvert azt osztogatják.
Nem jó dolog, megugrana az emberölések száma rendesen. Így a mocsok kis ...... gyerekek csak a kést húzzák ki rád úgy meg a pisztollyal a fejednél nem sok választásod lenne bizonyos helyzetben.
mire???