Na a fegyverbuzik szétoffolják a topikunkat...
Akkéne még, hogy szabadon lehessen fegyvert tartani mint usákokban így is túl sok surmónál van stukker. Ha szép és igazságos lenne a világ akkor nem lehetne semmilyen fegyvert magánkézbe adni, csak katonai vagy rendvédelmi egységek használhatnák természetesen sorszámozva és ujjlenyomatazonosítóval. Akinél pedig illegális stukkert találnak, 10 év. Alsó hangon.
Minden jött-mentnek nem osztanak önvédelmi fegyver engedélyt (még jó, így nem tartunk ott ahol amerika), de ha úgy igényled, hogy már 2 éve sportlövő vagy és veszélyes környéken van a boltod (esetleg már kirabolták 1-szer "ezt túróék és a többiek gyorsan megoldanák ") akkor könnyebben megadnák.
De azt még nem hordhatod, használthatod önvédelmi célokra sajna... akkor meg minek?
Szituációs lövészetben Open kategóriában lehetne indulni Desert Eagle-lel, bár sok esélyem nem lenne... 50 méterről álló mellalakra ráduplázni, pontosan, nagyjából lehetetlen ezzel a fegyverrel.
Túró, ne is mondd, nekem is kellett már sokszor szlalomoznom a sorok között, például hülye motoros rendőrök miatt...
Szerintem pontlövés, sajna, de nem tudom pontosan, megkérdezem. Kell egy jó sporklubb és oda rendszeresen kell járni 1 évig (közben fegyvervizsga) utánna adnak erről igazolást és lakhelyed szerinti Rendőrségen az igazgatásrendészeten engedélyezhetik a fegyvervásárlást.
azért van egy két motoros is, de az márkától független.
azt mondjuk nagyon imádom amikor az egyik motoros a két autósor között, a másik meg járda és az autó között megy.
na valamelyiket egyből lőném. szerintem a padka és a kocsi között menőset!
Jaja, szerintem a bőrszín alapú rassziszmus nem szép dolog.
Autómárkák/típusok alapján már sokkal biztosabban lehetne vadászni!
Százbó legy talán, aki nem érdemel lyukat a tarkójába - ennél asszem a magyar igazságszolgáltatásnak is rosszabb a hibaszázaléka!
Rakd le a vadászvizsgát és már nem is vagy messze attól, hogy hazavihess egy desert-et. Vagy sportklubba járás, pár lövészeti verseny és vehetsz egy glockot, mert a desert nem nagyon fér bele a sportlövészeti célok kategóriába
Akkéne még, hogy szabadon lehessen fegyvert tartani mint usákokban így is túl sok surmónál van stukker. Ha szép és igazságos lenne a világ akkor nem lehetne semmilyen fegyvert magánkézbe adni, csak katonai vagy rendvédelmi egységek használhatnák természetesen sorszámozva és ujjlenyomatazonosítóval. Akinél pedig illegális stukkert találnak, 10 év. Alsó hangon.