Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na a fegyverbuzik szétoffolják a topikunkat...
Akkéne még, hogy szabadon lehessen fegyvert tartani mint usákokban így is túl sok surmónál van stukker. Ha szép és igazságos lenne a világ akkor nem lehetne semmilyen fegyvert magánkézbe adni, csak katonai vagy rendvédelmi egységek használhatnák természetesen sorszámozva és ujjlenyomatazonosítóval. Akinél pedig illegális stukkert találnak, 10 év. Alsó hangon.
Túró, max. fegyvernek látszó tárggyal kényszerítenélek...
akkor nem mennék a boltodba! tuti lelőnél!
Kösz Pohi!
Én azt tartanám jónak, ha szabad fegyverviselés lenne mint Amerikában!
Sok problémát megoldana!
honnan tudod, hogy segítünk ahol lehet?? :o))
Ja tényleg mással és másról beszélhetek csak a "fegyver ügyet kerüljem" , igaz
Nem azt mondtam szerintem.
Oksa befogtam a pofámat, vagyis elveszem a kezem az egérről és a billentyűzetről .
Látom nem értesz a szóbol.
Danny!

Minden jött-mentnek nem osztanak önvédelmi fegyver engedélyt (még jó, így nem tartunk ott ahol amerika), de ha úgy igényled, hogy már 2 éve sportlövő vagy és veszélyes környéken van a boltod (esetleg már kirabolták 1-szer "ezt túróék és a többiek gyorsan megoldanák ") akkor könnyebben megadnák.
Hát szerintem jó alap lenne arra, ha ez megvan akkor 1-2 év múlva az önvédelmire már könnyebben megadnák az engedélyt. De te tudod.
De azt még nem hordhatod, használthatod önvédelmi célokra sajna... akkor meg minek?
Szituációs lövészetben Open kategóriában lehetne indulni Desert Eagle-lel, bár sok esélyem nem lenne... 50 méterről álló mellalakra ráduplázni, pontosan, nagyjából lehetetlen ezzel a fegyverrel.
Túró, ne is mondd, nekem is kellett már sokszor szlalomoznom a sorok között, például hülye motoros rendőrök miatt...
Danny!

Szerintem pontlövés, sajna, de nem tudom pontosan, megkérdezem. Kell egy jó sporklubb és oda rendszeresen kell járni 1 évig (közben fegyvervizsga) utánna adnak erről igazolást és lakhelyed szerinti Rendőrségen az igazgatásrendészeten engedélyezhetik a fegyvervásárlást.
azért van egy két motoros is, de az márkától független.

azt mondjuk nagyon imádom amikor az egyik motoros a két autósor között, a másik meg járda és az autó között megy.
na valamelyiket egyből lőném. szerintem a padka és a kocsi között menőset!
És milyen színben szeretnéd?
Hát nem...
Pohi, hogynemár - szituációs lövészet????
Jaja, szerintem a bőrszín alapú rassziszmus nem szép dolog.
Autómárkák/típusok alapján már sokkal biztosabban lehetne vadászni!
Százbó legy talán, aki nem érdemel lyukat a tarkójába - ennél asszem a magyar igazságszolgáltatásnak is rosszabb a hibaszázaléka!
Pohi, ne add neki az ötleteket.
Dany!

Tényleg nem de célravezető lenne
Danny!

Rakd le a vadászvizsgát és már nem is vagy messze attól, hogy hazavihess egy desert-et. Vagy sportklubba járás, pár lövészeti verseny és vehetsz egy glockot, mert a desert nem nagyon fér bele a sportlövészeti célok kategóriába
nem azokkal van itt a baj.
közlekedés szempontból.
így legalább stabilan kiszámítható vagyok! :o))
Naaa, ez nem szép Pohi....
Én meg megoldanám a kisebbségi kérdést