Hát igen, ha tele lennék pénzel én is biztos desert eagle-t vennék rögtön kettőt 1-1 hónaljtokba bele aztán mennék mit parasztgyerek dinnyékkel a hóna alatt.
Fúúúj, a HK még csak-csak, de a Sig Sauer még soha nem csinált egy épkézláb csúzlit se...
Én egy Mark IV-es Desert Eagle-re neveznék be szívesen, mondjuk .50AE kaliberben... tipikus kis önvédelmi fegyver...
Na persze, szép kawa . Egyik haver is mostanában akar pisztolyt venni. Úgyhogy fogunk ott kóvályogni mi is szerintem. Én a Glock-ra akarom rábeszélni (ár-érték arány), de ő csak leseget a 300.000-es Hk meg a szig-ek felé.
Még jó, hogy jobb lesz mint a német oldal, de azt nem is viszonyítási alapnak tettem fel, hanem mert jó pofa ahogy a csávó rohangál a Yamaha És a Suzi között.
Egyébként alapjába véve nem rossz a német oldal sem, de lenne rajta mit szerkeszteniük.
Nyálcsorgatás talán inkább a FeHoVa pavilonban lesz, én jórészt azért fogok kimenni a kiállításra.
Jórészt pedig azért, mert valami nagyon szép Kawák lesznek kint állítólag, vagy mi a szösz...
Nyálcsorgatás nemtom mire lenne, de majd meglátjuk.
Kösz szépen (öcsém csinálta), egyébként 150-250 ezer között, de mindegy.
Szívesen adunk mindenkinek matricát, aki fel akarja rakni, ezért nem kell sokat győzködni minket!
1.Csak nézelődni mentek és nyálat csurgatni mint ÉN .
2.Yacht-ot vesztek Zsúval annyira beindult az üzlet
Igaz én nem tudok nálatok 150-200 ezer között vásárolni, de ha veszem a gombákat szeretnék kapni Danger-es matricát, megoldható lesz . Felraknám a mocira, mert jól néz ki szerintem a logótok.
hamarosan!
most meg az jön ki, hogy fejlesztés alatt :o))
szerintem 1 - 1,5 hét.
címe? nehéz kitalálni! :o)))
Ha lenne önvédelmim élesre, már rég ott lenne a polcon a Desert Eagle!
hamar lehetne az utcán normálisan közlekedni.
autótolvajok meg vigyék a hulladékokat. nem kell feltörni, csak a hullákat kirángatni
Hogy szerztél engedélyt? Vadászvizsga, vagy önvédelmi
Mikor lesz kész az oldal? És mi lesz a címe
nem tudom, hogy kell írni helyesen ezért rövidítettem a sig.-et
a szig, az a aszemélyi nem???
Én egy Mark IV-es Desert Eagle-re neveznék be szívesen, mondjuk .50AE kaliberben... tipikus kis önvédelmi fegyver...
csak bízhatsz benne!
Lemaradtam..... milyen oldalt csináltok?
Még jó, hogy jobb lesz mint a német oldal, de azt nem is viszonyítási alapnak tettem fel, hanem mert jó pofa ahogy a csávó rohangál a Yamaha És a Suzi között.
Egyébként alapjába véve nem rossz a német oldal sem, de lenne rajta mit szerkeszteniük.
Jórészt pedig azért, mert valami nagyon szép Kawák lesznek kint állítólag, vagy mi a szösz...
Kösz szépen (öcsém csinálta), egyébként 150-250 ezer között, de mindegy.
Szívesen adunk mindenkinek matricát, aki fel akarja rakni, ezért nem kell sokat győzködni minket!
o.k. értem.
1.Csak nézelődni mentek és nyálat csurgatni mint ÉN .
2.Yacht-ot vesztek Zsúval annyira beindult az üzlet
Igaz én nem tudok nálatok 150-200 ezer között vásárolni, de ha veszem a gombákat szeretnék kapni Danger-es matricát, megoldható lesz . Felraknám a mocira, mert jól néz ki szerintem a logótok.
Saját standdal csak az Interwheel-en!
Kint lesztek?
1-5 között van.
szerinted én miért parázom??
Akkro viszont bele kell húznunk!