na. ott tartunk, hogy nyomdában vannak az anyagoknak egy része. a többi hétfőn megy.
a termékeket megrendeltük, folyamatban van.
az események tisztázottak
a BNV-n jelenünk meg először, akkor teljes harci díszben.
a DMC biztosít standot a klubnak is. azaz velük együtt jelenünk meg, mivel tényleg mindenben segítik támogatjáka klubot! le a kalappal.
tehát kint leszünk, s onanntól kommüniké, meg minden.
a papírokat még nem írtuk alá, de folyamatban van. utolsó simítások zajlanak. szeretnénk már túl lenni ezen az időszakon, ezt mindannyiónk nevében mondhatom.
Nekem is baromira ott van szeren optikailag! Tulképp ezért voksoltam a Z mellett a Hornet ellenében. Bár... Idővel én azért lefogom cserélni azt a 4 kidörmögőt kettőre Nemmintha nem teccene, csak nekem úgy méginkább teccik és a hang sem mind1 ám
Szerintem mailen jobb lenne. Amúgy leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy van e valamilyen típushibája, a felhasználás során észlelt negatívumok és pozitívumok érdekelnek. De szinte bármi kis apróság ami esze(-d,-tek)be jut, mert ha minden jól megy akko réppencsak meglesz a pénzem egy hazsnáltra.
Szeretnék tőletek segítséget kérni. A tavasszal akarok venni egy Z 1000-rest, de a teszteken kívül másra nemtudok támaszkodni, amit lehet hogy a Kawa sponzorált
Szóval azt szeretném megkérdezni minden kedves motoros kollegától akinek van valamilyen infója erről a motorról, vagy esetleg van is neki egy ilyenje, akkor mire kell felkészülnöm ha megveszem.
Szeretnék venni egy Kawasaki ZR750F2-est 2003-as modell, de semmilyen tesztet és műszaki információt nem találok róla(pl...4 henger hány szelep, stb...).
A Kawasaki dealer hálózati ügyfélszolgálatosok lepattintottak, hogy pénzért tudnak csak segíteni. Valaki tud valami erről a mociról. Hívták még ZR7-nek is. Naked moci.
Helló Rolii!
na. ott tartunk, hogy nyomdában vannak az anyagoknak egy része. a többi hétfőn megy.
a termékeket megrendeltük, folyamatban van.
az események tisztázottak
a BNV-n jelenünk meg először, akkor teljes harci díszben.
a DMC biztosít standot a klubnak is. azaz velük együtt jelenünk meg, mivel tényleg mindenben segítik támogatjáka klubot! le a kalappal.
tehát kint leszünk, s onanntól kommüniké, meg minden.
a papírokat még nem írtuk alá, de folyamatban van. utolsó simítások zajlanak. szeretnénk már túl lenni ezen az időszakon, ezt mindannyiónk nevében mondhatom.
Mi a helyzet a klubbal???
Mail címem: spaklee@vipmail.hu
Köszönöm srácok!
Üdv: Fukeneh
bár a színe hasonlít rá
Szeretnék tőletek segítséget kérni. A tavasszal akarok venni egy Z 1000-rest, de a teszteken kívül másra nemtudok támaszkodni, amit lehet hogy a Kawa sponzorált
Szóval azt szeretném megkérdezni minden kedves motoros kollegától akinek van valamilyen infója erről a motorról, vagy esetleg van is neki egy ilyenje, akkor mire kell felkészülnöm ha megveszem.
Köszi türelmet!
Üdv
Ezen az oldalon találsz jó pár manualt ami között lehet hogy megtalálod amit keresel. Ott aztán minden technikai kérdésedre választ találsz.
Szeretnék venni egy Kawasaki ZR750F2-est 2003-as modell, de semmilyen tesztet és műszaki információt nem találok róla(pl...4 henger hány szelep, stb...).
A Kawasaki dealer hálózati ügyfélszolgálatosok lepattintottak, hogy pénzért tudnak csak segíteni. Valaki tud valami erről a mociról. Hívták még ZR7-nek is. Naked moci.
Előre is mindenkinek köszönöm a segítséget!