Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a fejidom konzol kibaszott gagyi, ha ez kérdés. funkciót próbáltam neki találni.
meg 300-nál biztos merevebb :o)
Szerintem meg ettől a konzoltól lesz egy motor vérgagyi...
Bár azt megértem LX, hogy neked a fiatalságodat idézi fel - nekem meg az (h)őskort!
Itt nem látszik a kipuff, de láttam élőben és elég hulladék... párosítani kéne ezt a Kawát a Ducati kipufjával, és máris kész a legütősebb MotoGP gép!
igen!
ez az az arc!
szeva nyanya!

fura, hogy már tudom társítani a hülyeséget beszélős asszonyt, egy gyerekes arccal!
meg a jómadárlány is

LX
Itt van mind a két jómadár (LX, Túró)?!
a fékolajtartály elhelyezése nagyon okos!!! :o))
esésnél jól jön :o)))
nem is látzsik a kipufff!
nekem valahogy ettől a konzoltól lesz olyan versenymotoros... tecccccik teccccik

LX
Tényleg gyönyörű, csak a kipufogója néz ki idiótán, meg az a retro fejidomtartó rács (á la 80-as évek).
A legszebb szerintem a 2004-es Kawa volt, az messze verte az összes többit (külsőre)!

gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű gyönyörű
Szerintem (és másnak biztos más az ízlése...) ez a legszebb GP motor!!!!
Csak azért hogy lássátok nem vagyok elfogult : 2005-ben nem a Kawa volt a legszebb...

LX
Hali,

allveer lenne a nagy tudója, mivel neki is ez van, de őt nem láttam mostanában erre....

LX
helloka
tudna nekem valaki segiteni abban, hogy honnan tudnek szerezni alkatreszeket zzr1100-hoz?koszike
csak elvonatkoztatok!
A lékvágásról volt szó. Ne terelj.
Zsuzsannához, régebben! :o)))
Hova és mikor?
még nem is siettem...
Danny rohant mint az Őrült! :o))))
Köszi Túró, tudtam, hogy számíthatok Rád. Amúgy lekéstél akkor.
tuti léket vágnék oda amerre te mész...
Dehogynem, korizni kell.