Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezért lesz a klub is!
mert télen nincs mit csinálni!
én vásároltam is... hirtelen felindulásból... legyen már vége a télnek mert a jó Isten pénzét is elköltöm... ma jött meg a másik dzsekim meg a polom... karácsony

LX
én is szereltem a fékem!
el is hagytam s volt is perec... ááááááááááááááááááááááááá
igazad van!
ÁÁÁÁ, kizárt, hogy hozzányúljak. Még élni akarok, inkább szakemberre bízom.
te is meg tudod csinálni, ha jó fittibget adott hozzá az urad! :o)
Jól van tata!
Azt majd akkor legközelebb. Nekem azt kell tavasszal lecseréltetnem. Mert már tavaly megvettem.
Agyaljál csak ilyeneken, nagyon szimpatikus hozzáállás!
Szevasz nyanya!
az már tavaly le lett cserélve. nem márka, nem neves, de tökéletes. király olajjal oszt ez is ég megfele... de nem puhul fel... csak barnul.
És fémfékcsövet is rendeltél hozzá?
az az ára! :o)
én sem. csak ha az anyag kopik jobban, akkor ilyen esetben előjöhet az, hogy a lánkerék nem bírja addig.

mérlegelem az ár és tartósság illetve asúlynyereség előnyét.
tél van. kivagyok nagyon. a motorozás helyett motoros termékek vásárlkásán agyalok.

fékbetétet megrendeltem :o) galfer lesz versenyes
Nincs, de megkérdezhetem ha akarod.
Mi az a 6500, csak nem kilométer??? Az akkor elég érdekes vasból van...
Én olyan motorossal még nem találkoztam, akinek a láncszettet azért kellett volna cserélnie, mert valamelyik fogaskerék tönkrement - szerintem a lánc bírja rövidebb ideig.
egy ilyen mennyit bír? gyári adat van rá?
km-ben!?
mert a vas 6500. igaz 1 kiló
Tuti hogy annyi, ergal - alu/cink ötvözet
Valter Moto lánckerék az tuti hogy 15.264 ez akkor vas, vagy mi?
Légyszi ha vkinek van ZX-6R-hez(2003-04) üléspúpja akkor dobjon már egy részletes fényképet a belsejéről! 1 felfogatás híjja van az enyémnek aztá pontosan meg akarom csinálni. 1ébként hihetetlen papírvékonyságú cuccból csinálják a felfogatásokat...
atalások vagy utálások?

LX
Igen elolvasva a két nyilatkozatot volt egy olyan érzésem, hogy tévedtem. Voltak bennük enyhe utalások...
Látod Torro, egyöntetűen tiltakozunk, tehát semmiféle kooperáció sincs köztünk!
ki mondta hogy a kufártól lesz???
még nem is biztos hogy lesz, bár szeretném.. ha nem megy el a raptor... akkor nem tuti hogy lesz...

LX
Miből gondolod, hogy bármi közünk lesz a szaros dobjához?!
Fúú LX te élőben is ilyen szószátyár vagy?
Akko találgatok tovább: Thunder? Mit sóz rád ez a kufár?
Ááá, ahoz teszkós!
nem lesz rencccer nem 2bros....

LX
Na ha te is vigyorogsz akko má sejtem mi va...Twobros?
Rendszerszagot érzek...
Én ha lecserélném csakis rendszerre...csak az a baj, h qrva sokba lenne még a kipuff árán kívűl is: PCIII, behangolás még egy százas alsó hangon. Persze rendszert is max használtat vennék vagy kintről egy Muzzyt.