jolvan ugysem férnék rá a képre:) meg hát rám tudom a kutyasem kivancsi csak a motorra:) en nem vagyo kegy vilagsztar:) nade mindjart megyunk ha minden igaz:)
lesz kép papa, most beszéltem a baratommal akivel megyunk hogy 1 óra mulva indulunk kb...tudod most a havernal taroltam el gödön, és ő meg most sztrem épp a csajjal van:) (ahogy a hangjan hallottam felhivtam ugyanis) de mindenképp csinalok fotót! oks?:) és belinkele, csak kicsit homalyos lesz:) ed lesz fénykép no para,
ahamm most fogok indulni a motorhoz kocsival
majd csinalok párat
de nem lesznek jó minőségüek, mert sajnos a fényképezőgépem optikajara valami ráfolyt és nem tudom lemosni semmivel
de csak picit homalyios:)
OK :) :) :)
Szivesen csatlakozunk! Tényleg! A szlovákiai túra az idei nyár legjobb túrája volt. Ezt ugy a szervezésre, mind a résztvevőkre értem! Köszi a meghivást, ha szólsz hogy jöjjünk, mindenképp ott leszünk. És köszi. BThW Szerdán este és csütörtökön is kint leszek a ringen.
helló.
emlékszem rád. láttalak 30-án a ringen is. na jó. 31-én. nagyban beszélgettél a büfében nem akartalak zavarni...
írtam már neki, s gyurkesz R6 emberrel megrendeltük amit szeretnénk.
szeptemberben egy túra?
nem ottalvós, de menős jövős!?
SZia Túró!
Tin-Tin vagyok. CBR1000RR. Együtt voltunk Szlovákiában, ha emlékszel. Szóval a Rekordboltos fotós, az egyik jó ismerősöm, megbizható, rendes srác. Krajcsik István a neve. Itt a száma is:06 20 5544 444
Lslie: oksi, várom! De jó nekem a nyers avi is! túró: én rendeltem már, és a 30 kép nem volt ezer forint! Megint akarok, úgyhogy rendelhetnénk egy kalap alatt, úgy olcsóbb! És átmásoljuk a lemezt!
Egyelőre csak engem érint, aztán ha a nyers aviból lesz valami tömörített (sok "klip") akkor már Téged is, mert előfordulsz rajta.
De ez nem holnap lesz. (Sajnos. A körülményeim /összességükben/ nem alakulnak a legjobban perpill.)
de lesz fotó sőőt meg szereny személyemet is lefotozom:)
majd csinalok párat
de nem lesznek jó minőségüek, mert sajnos a fényképezőgépem optikajara valami ráfolyt és nem tudom lemosni semmivel
de csak picit homalyios:)
Szivesen csatlakozunk! Tényleg! A szlovákiai túra az idei nyár legjobb túrája volt. Ezt ugy a szervezésre, mind a résztvevőkre értem! Köszi a meghivást, ha szólsz hogy jöjjünk, mindenképp ott leszünk. És köszi. BThW Szerdán este és csütörtökön is kint leszek a ringen.
emlékszem rád. láttalak 30-án a ringen is. na jó. 31-én. nagyban beszélgettél a büfében nem akartalak zavarni...
írtam már neki, s gyurkesz R6 emberrel megrendeltük amit szeretnénk.
szeptemberben egy túra?
nem ottalvós, de menős jövős!?
összehozom a kawkaki klubnak.
majd gyertek!
Tin-Tin vagyok. CBR1000RR. Együtt voltunk Szlovákiában, ha emlékszel. Szóval a Rekordboltos fotós, az egyik jó ismerősöm, megbizható, rendes srác. Krajcsik István a neve. Itt a száma is:06 20 5544 444
duma benne.
köszönöm
tehát te adj mailcímet...
szólj majd.
én benne.
nekem van most 19 kép. ami kellene. írtam nekik.
akkor leadhatjuk egybe.
ha visszaszóltak szólok, vagy átküldhetem a számokat amit én szeretnék.
túró: én rendeltem már, és a 30 kép nem volt ezer forint! Megint akarok, úgyhogy rendelhetnénk egy kalap alatt, úgy olcsóbb! És átmásoljuk a lemezt!
így vaoltam a Te képeiddel :o)
a rekordbolttól rendelt már valaki?
ossza meg tapasztalatát legyen szíves!!!
De ez nem holnap lesz. (Sajnos. A körülményeim /összességükben/ nem alakulnak a legjobban perpill.)