Egy kis aktivitás, ahogy kérted! Az időtől én is rosszul vagyok, bár tegnap azért mentem 1-2 órát, menekültem a sötétebb felhők elől. Legalább üldözött valaki és még meg is úsztam eső nélkül!
mert besz@rt az idő?! de ezt már írtam.... vagy gondolod hogy ezért sz@rt be mert pályanap van? bár itt nem esik, szóval gondolom a bátrabban kint vannak...
én nem mertem kockáztatni... kevés a szabim is...
mar ha szarni megy a zember akor is a csiki bege autopalzaval torli ki a segget, rémalom hogy meg a csapbol is ok folynak. ettől nem kedveltetik meg a boltot hanem velem megutaltatjak.
a tököm tele lett a csiki bege autoplazaval meg a szarhazi motoshow musorukkal....meg avval a szar fos latoni mostoshoppal, akiknek kurvamindegy csak vegyél meg mindent amit ők el akarnak adni.
dannyboy:
Nyitva van most a boltod? Arra kanyarodnék, mer dolgom van a városban, gondoltam benéznék egy-két óra múlva, mer a tankpad kérdés ugye nyitva van maradva.
Nem parkolás. Amúgy nem vagyok csóró, csak sok egyéb költsége van a motorozásomnak, nem akarom még ezzel is tetézni (a csekk távfűtési akármi, csak tavasz helyett ősszel jut eszükbe). De ha akarsz, elvihetsz..
LX
egy Kawás is megjelent Nem mintha Paizs nem lenne elég szórakoztató, de mégiscsak Yamahás
LX
Egy kis aktivitás, ahogy kérted! Az időtől én is rosszul vagyok, bár tegnap azért mentem 1-2 órát, menekültem a sötétebb felhők elől. Legalább üldözött valaki és még meg is úsztam eső nélkül!
én nem mertem kockáztatni... kevés a szabim is...
LX
mizu"?
Besz@rt az idő... nem mentem a ringre
LX
Kawások, egy kicsit több aktivitást....
LX
Valaki baromi bator volt hogy odaírta azt a 140 LE-t
Nyitva van most a boltod? Arra kanyarodnék, mer dolgom van a városban, gondoltam benéznék egy-két óra múlva, mer a tankpad kérdés ugye nyitva van maradva.