Hát egy tesztelőnek ugyancsak finoman kell fogalmaznia, ha nem akarja a márka importőrét és a márkabuzikat magára haragítani egy teszt alkalmával. Ezért nem sok értelme van a hazai teszteknek. Szerintem. ha le merne olyat írni, h szarul megy, nem jó a fék mondjuk egy sportmotorról...hááát lenne hacacáré. Mint ahogy volt is már erre példa itt-ott.
Mmegmondom őszintén, minél többet nézem, annál inkább kezd a "nemteccik" kategóriából a "nemisolyanrosszba" csúszni. Még 1-2 nap/hét/hónap és mire életben látom már meg leszek őrülve érte! Bár az a kipuff sose fog tetszeni... Mondjuk azon meg kötelező jelleggel lehet segiteni!
ebből élnek.
csak a koreai szarokat fikáza mmindenki, mert azok piaca kicsi. hírdetési erejük pláne.
te sem hírdetnél egy olyan média felületen, ahol a márka tagjait fikázza a cég....
"Azt hogy ne csak a zöldek közt legyen uralkodó a gép a sport részvétel fokozásával igyekszik elérni a gyár. A Kawasaki a Superbike világbajnokságon való versenyzést is komolyabban veszi jövőre. Úgy tűnik, egy teljes gyári csapatot indítanak az idei PSG-1 csapat támogatása helyett. Már tesztelik Japánban a jövő évi versenymotort, amelynek pilótái Chris Walker és Akira Yanagawa lesznek a dolgok jelenlegi állása szerint. "
Az új ZX10R külsejének jellemzése a TotalBike-on: "Művükön az új idomzat jóval áramvonalasabb formaterve a hab, amely igazán szemet gyönyörködtető és kihívó egyben."
Agyam komolyabb szektorában meg az fogalmazódik meg időnként, hogy a jelenlegi klubok mellett idővel összejöhet egy olyan társaság, akiknek az a közös nevezője, hogy rendszeresen járnak pályára örömöt lelni. (Különben nem vagyok még függő.. )
Meg néha elmennek a többiekkel túrázni.
A képen is látható:
1. ennek a gépnek kurvanagy nyomatéka kell, hogy legyen..
2. ennek a gépnek a váza is kurvaerős... (nemmint K5)
3. ezt a márkát sokan nem tisztelik..
Nem vitted el akkor még a hátsó állványt?
és elképzeltem egy "Frits" féle verziót..... na úgy tutin nézne ki!
LX
csak a koreai szarokat fikáza mmindenki, mert azok piaca kicsi. hírdetési erejük pláne.
te sem hírdetnél egy olyan média felületen, ahol a márka tagjait fikázza a cég....
én épp itt ülök a munkahelyen, amikor a többiak pekolnak a ringre a Dangersben és ott figyel a motortartó
"Azt hogy ne csak a zöldek közt legyen uralkodó a gép a sport részvétel fokozásával igyekszik elérni a gyár. A Kawasaki a Superbike világbajnokságon való versenyzést is komolyabban veszi jövőre. Úgy tűnik, egy teljes gyári csapatot indítanak az idei PSG-1 csapat támogatása helyett. Már tesztelik Japánban a jövő évi versenymotort, amelynek pilótái Chris Walker és Akira Yanagawa lesznek a dolgok jelenlegi állása szerint. "
ez mindenképpen pozitív!
LX
nekem csak ez ugrik be arról az írásról.
Agyam komolyabb szektorában meg az fogalmazódik meg időnként, hogy a jelenlegi klubok mellett idővel összejöhet egy olyan társaság, akiknek az a közös nevezője, hogy rendszeresen járnak pályára örömöt lelni. (Különben nem vagyok még függő.. )
Meg néha elmennek a többiekkel túrázni.
1. ennek a gépnek kurvanagy nyomatéka kell, hogy legyen..
2. ennek a gépnek a váza is kurvaerős... (nemmint K5)
3. ezt a márkát sokan nem tisztelik..
megtaláltad Kawaddisznó
LX
LX