na, akkor végre legalább lesz motorod
ami biztos most is van, csak már senki sem hiszi el
nem baj, legalább majd jól meglepődünk amikor beszúrsz az egyik kanyarnál
Basszus, fel sem tűnt! Most jól hátbaveregettem magam! Na ennyire vagyok képben mostanában, évzárás van a cégnél. Úgy látszik az agyamra ment egy kicsit... Kösz, a fényt az sötétben! És hogyan tudok jelentkezni?
A Klub oldalán láttam, hogy 4-én és 18-án lesz pályamotorozás a PRingen. Az a helyzet, hogy nekem a következő pályázásom lesz az első (de már alig várom ), úgyhogy nem sok mindent tudok az egészről, azt leszámítva, hogy motorok köröznek üvöltve! Fel tudnátok homályosítani, hogy hogyan is zajlik egy pálynap és mit kell tennem, hogy én is körözhessek???
Leslie.!
Csak simán meg lett köszörülve annál a halytókarnál aminek a csapágya belenyamvadt.
Aztán csináltak bele japán csapágyakból méreteset.
Örülök,hogy meg tudták csinálni,mert most hogy szét van szedve kiderült,hogy Muzzy főtengely van benne és Muzzy vezérműtengely
Ezért ment ez ennyire Hétvégére kész a drága
Te milyen klub matricárol beszélnek?? Hol lehet azt megnézni?
Csak azt olvasom,hogy hü de marha jól néz ki.
Túra lesz valamikor még idén??
Most hétvége nekem nem jó, mert megyek a mamával romantikázni , de bármikor máskor, szívesen mennék újra gurulni, és alapítsuk meg azt a klubot hívatalosan is végre, a legkisebb japán motorgyártónak legyen a legnagyobb magyar klubja!!!!!!!
igen egész napos. de ha délután jösz, akkor is lehet hogy lesz esélyed körözni egy kicsit. Egyeztess Andrissal.
LX