Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ssin,

igen egész napos. de ha délután jösz, akkor is lehet hogy lesz esélyed körözni egy kicsit. Egyeztess Andrissal.

LX

Zsu, látom formában vagy.....

LX
Hi mindenki most jőttem a h-ringről, és a júliusi bukásom után 2.21- mentem, bár bevalom ősszintén még egy kicsit féltem, de majd jövő hét csütörtök!
hat igen azon enis meglepodnek mert azazt jelentené hogy mar tudok jól pályázni, s ez a veszély most nem fenyeget:)
LX, hallom Te is Yamahás leszel?
most nézem, hétköznap! szabim az meg nem nagyon van... ez egész napos balhé?
na, akkor végre legalább lesz motorod
ami biztos most is van, csak már senki sem hiszi el
nem baj, legalább majd jól meglepődünk amikor beszúrsz az egyik kanyarnál

LX
igen, egy motor sosem árt, sőőőt akkor hogy legyek magammal cinikus: hozzon kettő hogy nekemis legyen?!
addig meg cavington ezerrel!
és egy motort is.... ugye Csaszii???

LX
elmondom mit hozzál biztosan: esernyőt, esőruhát, esőkabátot és soksoksok olvasnivalót!

köszi!
küldj egy e-mailt Phoenix Andrisnak. Az emil címét megtalálod a kawás honlapon is

LX
Basszus, fel sem tűnt! Most jól hátbaveregettem magam! Na ennyire vagyok képben mostanában, évzárás van a cégnél. Úgy látszik az agyamra ment egy kicsit... Kösz, a fényt az sötétben! És hogyan tudok jelentkezni?
Ssin,

4.-e, és 18.-a már elmúlt.... augusztusban.... a következő P ring az 15.-e, és 30.-a.

LX
A Klub oldalán láttam, hogy 4-én és 18-án lesz pályamotorozás a PRingen. Az a helyzet, hogy nekem a következő pályázásom lesz az első (de már alig várom ), úgyhogy nem sok mindent tudok az egészről, azt leszámítva, hogy motorok köröznek üvöltve! Fel tudnátok homályosítani, hogy hogyan is zajlik egy pálynap és mit kell tennem, hogy én is körözhessek???

Előre is köszi!
ZZ-R1100!

A klub logot (és website-ot) itt tudod megnézni!
Üdv!
Lesz még valaki 17h körül kint a ringen? Addigra érnék ki,de ha már nem lesz ismerős arc akkor nem mennék.
Gomez
Akarom mondani: Hajtókar
Leslie.!
Csak simán meg lett köszörülve annál a halytókarnál aminek a csapágya belenyamvadt.
Aztán csináltak bele japán csapágyakból méreteset.
Örülök,hogy meg tudták csinálni,mert most hogy szét van szedve kiderült,hogy Muzzy főtengely van benne és Muzzy vezérműtengely
Ezért ment ez ennyire Hétvégére kész a drága
Te milyen klub matricárol beszélnek?? Hol lehet azt megnézni?
Csak azt olvasom,hogy hü de marha jól néz ki.
Túra lesz valamikor még idén??
Most hétvége nekem nem jó, mert megyek a mamával romantikázni , de bármikor máskor, szívesen mennék újra gurulni, és alapítsuk meg azt a klubot hívatalosan is végre, a legkisebb japán motorgyártónak legyen a legnagyobb magyar klubja!!!!!!!
felőlem mehetünk most szombaton is egy nagyot! :o)
levált a motor kuplung nélkül is!

délután kipróbáltam!
pici gázfröccs, és már le is vált...
Bocsánat!!!!!!!!! Gyerekek/kedves kawások/
Gyerek mikor lesz a klubnak folytatása?