Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi urak.

tényleg.
h oda megyünk ahová most fejben nem tudom az utat, az legalább 250 km csak oda!
szóval tudjatok róla, hogy ez így legalább 500 km.
s még haza is kell érni az embereknek. így készüni emberek!!

anyagilag meg mindenhogy ez 3 tank benya...
Király! Ott leszünk, kösz a meghivást!
Tincs
Jó pihit, a túrán tali
Jaaa és én 2 ónap alatt mentem 12000Km
Csaszi jaaa Leslie tudja mi a tuti Én Fóton lakom és kb. 4-5 hétig jártam jogsi nélkül a körzetet és nagyon tutti helyek vannak jard meg sehol
Jó pihit!
Nem nagy ördöngősség az, mert a legutóbbi szlovákiai ruccanás sem a sebességről szólt (egy-két kivételt leszámítva nem volt gondja a tempóval senkinek).

Csaszi, magadnak szerezz egyet, aztán legfeljebb kölcsönkérem, ha úgy adódik és tudod nélkülözni...
Sokat dumálsz és keveset (nem eleget) motorozol. Már legalább 500 km-nek kéne lenni a motorban. Göd (valójában Vác) körzetében elég komoly körutat lehet tenni anélkül, hogy bárki meg akarna állítani.
szlok.
azaz nem szólok.
most szóltam 24-e.

uticél szlovákia.
nem tudom még hol van ahová megyünk, de most más lesz mint a múltkor.
10-kor találka m3-as shell kút, a kivezető szakaszon.
ez tuti.
hazajövetel késő du.
régi típusú személyit hozzatok, vagy újat, csak az új jogsi nem elég a határ átlépéséhez.

2 hétig most eltűnök, hiába kérdezgettek részleteket.

tehát!
24-e szombat 10 óra m3-as shell kút kivezető szakaszon.
uticél szlovákia.
ésszel menés, kanyargás. aztán kanyargás gyorsan, kiki a maga tempójában :o)
aki elszáll a kanyarban azt agyonverjük, s jól otthagyjuk kint.

csók mindenkinek!
a motor bírja szerintem s én is rajta leszek:) evvel nem lesz baj hacsak nem 180al akartok menni, vagy 200 al. azt igy elsőre sokallanám. bár ki tudja. de egy 140-160as utazót gond nélkül:)
Ja de ahoz a tempót is tartani kell!
adjak egy hózentrógert?

nyugodtan élek a lehetőséggel, a rétságon mi lesz? az az uticél?:) vagy azt csak ugy emlitetted most példának?:) ha csoportosan megyunk ugysem allit meg a rendor minket:)
Ma gatyafelköttető napom van, úgy látom..
Akkor ehónapban már nem lesz jogsid. Hacsak nem unatkoznak valamelyik okmányirodában és várják, hogy kapjanak valami melót (a központból visszaérkezett adatok alapján). A jogsid témáját jegeljük kézbevételig, addig sok sikert hozzá!

Viszont: a túra napján Gödtől Rétságig nyugodtan élhetsz a felkínált lehetőséggel (az több is, mint 200 m), csak a kanyarokban kösd a gatyát..
ÁÁÁÁÁ ne is mondd
olyan jo lenne ha most még csak június lenne vagy május! még talán egy júliussal is kiegyeznék. bár az határeset.

a motorozásról: köszi nagy élmény lesz énmég életemben nem emntem elöl sehol:) kivéve mondjuk futásban:) szoval ez emgtiszteltetés. a szeptember 27.-e ne mtudom menniyre jó, nekem, mert 17.én lesz a rutinvizsgám, és ha rá tudom venni az oktatót hogy a rakövetkező héten legyen a forgalmi akkor nincsgáz. azaz akkor megyek! de ahgy ismerem ezeket a vizsgabiztosokat biztos januar 5.ére adnak majd időpontot büdös nekika munka
Hi Túró! Tökéletes program, tökéletes úticél !
Majd segítek, ha egyedül nem megy, ill. csatlakozom.
Engem még akkor hívott, amikor elhozta a motorját a cimborájával. Megbeszéltük, hogy pöttyet gáz a "muterom bezárt" amihez elfeledte volt hozzátenni, hogy egy ismerősénél maradt a kulcsa (monjuk ezér" (?) van ablak is a házakon ). No mindegy, talán a motor majd helyreteszi a beszéd és egyéb készségét (bár a világító szelepsapkától viszont még telefonban is eltántoríthatatlannak bizonyult).

Csaszi, ha jössz motorral valami túrára, akkor megkövetünk. Mondjuk 200 m-en át. Mitszólsz?
Csak kösd fel a gatyát, mert közeledik a szezon vége. Sajnos
Akkor majd küldöd nekünk is az infókat?
persze...
köki
Mehetünk.
Yamahások jöhetnek a sor végén :D
túró yamahások is mehetnek?
sziasztok!

már agyalok azon, hogy hogyan kérjek elnézést Csaszitól a korábbiakért, amiért hitetlen voltam
ezek viszont még nekem nem bizonyítékok!

tehát, amíg nem jössz velünk valahova motoral, addig én már hitetlen vagyok!!

ez van

kawa II. túra.

szeptember 24?!
nem tudom milyen verseny van akkor, s nem érdekel.
időjárás szól közbe csak!

akkor lőjjük azt be.-
szólok Andrásnak, hogy küldje ki. uticél szlovákia, még nem tudom hová.
az biztos, hogy most egy kanyargós uticél lesz, nem tó.
Hi na hogy tetszett a film?
Jó reggelt Mindenkinek!
a minőségért bocs, enniy telett tőlem jelenleg.