tényleg.
h oda megyünk ahová most fejben nem tudom az utat, az legalább 250 km csak oda!
szóval tudjatok róla, hogy ez így legalább 500 km.
s még haza is kell érni az embereknek. így készüni emberek!!
Nem nagy ördöngősség az, mert a legutóbbi szlovákiai ruccanás sem a sebességről szólt (egy-két kivételt leszámítva nem volt gondja a tempóval senkinek).
Csaszi, magadnak szerezz egyet, aztán legfeljebb kölcsönkérem, ha úgy adódik és tudod nélkülözni...
Sokat dumálsz és keveset (nem eleget) motorozol. Már legalább 500 km-nek kéne lenni a motorban. Göd (valójában Vác) körzetében elég komoly körutat lehet tenni anélkül, hogy bárki meg akarna állítani.
uticél szlovákia.
nem tudom még hol van ahová megyünk, de most más lesz mint a múltkor.
10-kor találka m3-as shell kút, a kivezető szakaszon.
ez tuti.
hazajövetel késő du.
régi típusú személyit hozzatok, vagy újat, csak az új jogsi nem elég a határ átlépéséhez.
2 hétig most eltűnök, hiába kérdezgettek részleteket.
tehát!
24-e szombat 10 óra m3-as shell kút kivezető szakaszon.
uticél szlovákia.
ésszel menés, kanyargás. aztán kanyargás gyorsan, kiki a maga tempójában :o)
aki elszáll a kanyarban azt agyonverjük, s jól otthagyjuk kint.
a motor bírja szerintem s én is rajta leszek:) evvel nem lesz baj hacsak nem 180al akartok menni, vagy 200 al. azt igy elsőre sokallanám. bár ki tudja. de egy 140-160as utazót gond nélkül:)
nyugodtan élek a lehetőséggel, a rétságon mi lesz? az az uticél?:) vagy azt csak ugy emlitetted most példának?:) ha csoportosan megyunk ugysem allit meg a rendor minket:)
Akkor ehónapban már nem lesz jogsid. Hacsak nem unatkoznak valamelyik okmányirodában és várják, hogy kapjanak valami melót (a központból visszaérkezett adatok alapján). A jogsid témáját jegeljük kézbevételig, addig sok sikert hozzá!
Viszont: a túra napján Gödtől Rétságig nyugodtan élhetsz a felkínált lehetőséggel (az több is, mint 200 m), csak a kanyarokban kösd a gatyát..
ÁÁÁÁÁ ne is mondd
olyan jo lenne ha most még csak június lenne vagy május! még talán egy júliussal is kiegyeznék. bár az határeset.
a motorozásról: köszi nagy élmény lesz énmég életemben nem emntem elöl sehol:) kivéve mondjuk futásban:) szoval ez emgtiszteltetés. a szeptember 27.-e ne mtudom menniyre jó, nekem, mert 17.én lesz a rutinvizsgám, és ha rá tudom venni az oktatót hogy a rakövetkező héten legyen a forgalmi akkor nincsgáz. azaz akkor megyek! de ahgy ismerem ezeket a vizsgabiztosokat biztos januar 5.ére adnak majd időpontot büdös nekika munka
Majd segítek, ha egyedül nem megy, ill. csatlakozom.
Engem még akkor hívott, amikor elhozta a motorját a cimborájával. Megbeszéltük, hogy pöttyet gáz a "muterom bezárt" amihez elfeledte volt hozzátenni, hogy egy ismerősénél maradt a kulcsa (monjuk ezér" (?) van ablak is a házakon ). No mindegy, talán a motor majd helyreteszi a beszéd és egyéb készségét (bár a világító szelepsapkától viszont még telefonban is eltántoríthatatlannak bizonyult).
Csaszi, ha jössz motorral valami túrára, akkor megkövetünk. Mondjuk 200 m-en át. Mitszólsz?
Csak kösd fel a gatyát, mert közeledik a szezon vége. Sajnos
tényleg.
h oda megyünk ahová most fejben nem tudom az utat, az legalább 250 km csak oda!
szóval tudjatok róla, hogy ez így legalább 500 km.
s még haza is kell érni az embereknek. így készüni emberek!!
anyagilag meg mindenhogy ez 3 tank benya...