Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem mást mondtál a telefonban!!!
nyugi ugyanezt mondta!
a színe az OK.
De a fejidom meg a kipufff : hányadék! így képen. De ezt mondtam a képről a K5 kipuffjára is. A valóságban pedig nem is ronda.

LX
Túró,

ezért meg egyszer majd jó pofán is váglak de csak akkor amikor védtelen vagy, aztán meg elfutok, mert én sem vagyok erős

Tomi

neked meg megbocsájtottam, mivel a történethez az is hozzátartozik hogy te tettél nekem szivességet, és te szaladgáltál az én cuccommal keresztül kasul a városon! Tehát nem fair ha zt mondom hogy te vagy a hibás! És tonképpen" köszi a segítséget!!!!

LX
De sajnos igaz!
Tommy!

leesett.
ha a gyors csoportban lévő 2:45-ös meg 2:30-as köröket menő emberekre gondolsz akkor igen. nagyon nagyon csúnyán fikázós leszek.

tegnap is volt ilyen. agyrém, hogy képzelik emberek, hogy gyors csoportba mennek, meg lassúban is. persze lassúban volt a helyük.
az ilyeneket agyonverném, ha erős lennék. mivel gyenge vagyok, így csak fikázom őket, hogy mi a f....t keresnek ott.
Ez velős volt, túró!
baszott ronda.
a környezetemben azt nem fikázza senki, így nem tudom milyen sorba kellene beállni.
Bartha meg Mágus szívja egymás vérét, de ez meg nem tartozik másra.
én meg az lx-ét.

kérdezd meg a yamahás srácokat, leslie-t, hogy fikázok-e más motorosokat.
én nem tudok róla.
s a cikkekert sem azért írom, hogy én mekkora májer gyerek vagyok, hanem hogy segítsek másokat, s legyen valami infójuk arról, amit csinálnak.
Bár az lenne a legcsúnyább rajta (mint az új R6-nál), akkor még nem lenne gáz!
De az a fejidom... olyan ocsmányok a lámpái, mint az R7-esnek.
Nagyon gagyi lett szerintem. Iszonyat csúnya kipuffja van, sokat fox hozzá eladni.
Lehet már látni valahol???
Mit szóltok az új ZX10-hez?
Túró, Neked köszönet a hívásért, jólesett (minden agyonvertség ellenére) és természetesen a kisbusz nyújtotta lehetőségért is .
Nem a mocik fikázásában, hanem a motorosokéban.
Írjátok ki nyugodtan hogy én voltam a hibás, azért nemtudott LX barátunk pályára menni.
miért lennék?
nekem bejön a suzuki. a K5-ös a többi nem :o)
Neked is!
Hun voltál tegnap? Pályakerülésen? Pedig vittem virágot, papírlapot az autogrammhoz amit kérni akartam, stoppert, napernyőt a fejed fölé a starthoz (szőke/barna/vörös/fekete/egyéb hajú bombázó incl.)... Te meg sehol.. A jövőben várhatod, hogy ismét ilyen fogadtatásod lesz!

(Túró mondta mi volt a távollét oka)
Túró te is olyan fikagép leszel mint a haverjaid?
Jó reggelt!

Nagyon szépek, főleg a jobb szélső! Az a fényezés...
szép kép.

csak a köridejük ne lenne 2:30,2....

szánalmas egy banda
LX,

Köszi az infot! "Szerencsére" tegnap is 10-ig kellett bent maradnom (szvsz ma is ), úgyhogy úgy néz ki sikerül összetúlóráznom egy szabadnapot! Ez pedig azt jelenti, hogy végre nem csak a tvben látok pályát!!! Húúú, bele se merek gondolni, hogy összejöhet!
Jó reggelt,

pillanatkép a P ringről.... reggel....

LX
Nahh,hogy is lehet jelentkezni a klubba??
Megvannak a dugók
Kicsit már unom a kölcsön 535-ös virádzsót
LX, mint mindig.
Ja és utcai pilot power