ezért meg egyszer majd jó pofán is váglak de csak akkor amikor védtelen vagy, aztán meg elfutok, mert én sem vagyok erős
Tomi
neked meg megbocsájtottam, mivel a történethez az is hozzátartozik hogy te tettél nekem szivességet, és te szaladgáltál az én cuccommal keresztül kasul a városon! Tehát nem fair ha zt mondom hogy te vagy a hibás! És tonképpen" köszi a segítséget!!!!
leesett.
ha a gyors csoportban lévő 2:45-ös meg 2:30-as köröket menő emberekre gondolsz akkor igen. nagyon nagyon csúnyán fikázós leszek.
tegnap is volt ilyen. agyrém, hogy képzelik emberek, hogy gyors csoportba mennek, meg lassúban is. persze lassúban volt a helyük.
az ilyeneket agyonverném, ha erős lennék. mivel gyenge vagyok, így csak fikázom őket, hogy mi a f....t keresnek ott.
a környezetemben azt nem fikázza senki, így nem tudom milyen sorba kellene beállni.
Bartha meg Mágus szívja egymás vérét, de ez meg nem tartozik másra.
én meg az lx-ét.
kérdezd meg a yamahás srácokat, leslie-t, hogy fikázok-e más motorosokat.
én nem tudok róla.
s a cikkekert sem azért írom, hogy én mekkora májer gyerek vagyok, hanem hogy segítsek másokat, s legyen valami infójuk arról, amit csinálnak.
Neked is!
Hun voltál tegnap? Pályakerülésen? Pedig vittem virágot, papírlapot az autogrammhoz amit kérni akartam, stoppert, napernyőt a fejed fölé a starthoz (szőke/barna/vörös/fekete/egyéb hajú bombázó incl.)... Te meg sehol.. A jövőben várhatod, hogy ismét ilyen fogadtatásod lesz!
Köszi az infot! "Szerencsére" tegnap is 10-ig kellett bent maradnom (szvsz ma is ), úgyhogy úgy néz ki sikerül összetúlóráznom egy szabadnapot! Ez pedig azt jelenti, hogy végre nem csak a tvben látok pályát!!! Húúú, bele se merek gondolni, hogy összejöhet!
nyugi ugyanezt mondta!