jól látod:) fotó ígérem lesz, csak tudjam elszedni az optikáról a ragacsot amitől alig lehet vele fotózni:) de most nekiesek és lefotozom a forgalmit a kulcsokkal együtt.
gratulálok!!
de azért egy kép nem ártana a hitetlenek megnyugtatása végett
Bár Danny mondta hogy rendeltél nála emelőt....
még a végén valóban elhiszzük
GRAT!!! ÉS VIGYÁZZ MAGADRA!
elhoztam tegnap a mocit, marha jó volt vezetni. garázsban pihen, a baratomnal.mentem vele budapestről alsógödre s félúton felült mögém a baratom is. rmeek volt. de ezt azert nem rendszeersítem mig nicns jogsim. csupan elhoztam.
csak a billentyűzetet püföljük És mivel nincs klub, ezért kénytelen voltam szégyenszemre tegnap az R6-osokhoz csapódni de jól meg mondtam nekik Na jó.... sajnos tök jó fejek voltak (de csak szigorúan autóval voltam, nehogy félékenyek legyenek hogy van egy nagyon jó, és nagyon szép moci is a társaságukban )
de lehet hogy ezt is úgy kell hirdetni mint a choqitót? "ronda és finom" helyett "ronda és marhajó" bár én ugy gondolom azert nem olyan vészes ez, élőben kellene látni, meg talan kawazöldben. szoval szerintem nem akkora gáz, a kipuff ne mszép, a többi az szerintem nem gáz:)
K..szádat, komolyan aggódtam mikor az újonnan létesült szabadtéri strandokat megláttam a német adók híreiben..! Persze reméltem, hogy addigra elhúztatok délebbre amint azt írtad is.
Te (mostmég) nem magyar!
a túra szekció részéről jelentem, hogy megérkeztünk Svájcból, kedves barátomat idézve gecifasza volt. Kb. 300 fotó készült, 13 napból 3 esős (LX, a ruha nagyon zsír, meg van véve), a többi ragyogó napsütéses volt.
Elnézést, ezt nem is mondtam. A "05 636 tényleg szép , bár vannak olyan részletei amelyekben (farokrész) lehetne az elődmodellhez hasonlóan kecsesebb. Persze szerintem.
Azért szerintem a 2005-ös ZX-6 dizájnerei távolról sem kontárok! Sőt! És ezt nem azért mondom, mert magam felé hajlik a kezem... De az a motor tényleg gyönyörű!
Attól tartok a K5 lesz a legkisebb problémája. Az se egy szépségdíjas alkotás, kb pariban vannak és már a régi is szétrúgta. Itt az új R1 ill 1000RR lesz a bibi...inkább az előbbi, mert a Yamahánál valóban dizájnerek dolgoznak, nem kontárok.
Legalább a "05 636 lámpáját tolták volna bele, egy szavam nem lenne. Bár a hátsó traktus az új R6-éhoz képest egy víziló segge. Nem értem minek kell erőltetni a dupla ülés alatti kipuffot pláne ha ilyen randa?!
1általán ezt a motort ugyanazok tervezték akik a "03 636-ot és a mostani 10R-t??? Szerintem nem, merőben másabb a stílus. Nem azért de nekem a "03-sal kezdett kecsesség jobban bejön, mint ez a dagadtabb stílus.
Nem a Kawa dizájnja szar, hanem azoknak nincs ízlésük akik ezt a motort összerakták.
Esküszöm külsőleg ezen topik lakói vadorzóbb gépet összeácsoltak volna!
Csaszii! Akkor mi is van? Ismerlek v. sem?
gratulálok!!
de azért egy kép nem ártana a hitetlenek megnyugtatása végett
Bár Danny mondta hogy rendeltél nála emelőt....
még a végén valóban elhiszzük
GRAT!!! ÉS VIGYÁZZ MAGADRA!
LX
elhoztam tegnap a mocit, marha jó volt vezetni. garázsban pihen, a baratomnal.mentem vele budapestről alsógödre s félúton felült mögém a baratom is. rmeek volt. de ezt azert nem rendszeersítem mig nicns jogsim. csupan elhoztam.
jól látom hogy elhoztad a mocit???? Kép???
LX
csak a billentyűzetet püföljük És mivel nincs klub, ezért kénytelen voltam szégyenszemre tegnap az R6-osokhoz csapódni de jól meg mondtam nekik Na jó.... sajnos tök jó fejek voltak (de csak szigorúan autóval voltam, nehogy félékenyek legyenek hogy van egy nagyon jó, és nagyon szép moci is a társaságukban )
LX
Az új 10-es meg szép. Ennyi
Na mindegy, úgysem én vagyok a megcélzott vevőkör egyik példánya..
Te (mostmég) nem magyar!
Ezzel a szinnel mint egy 990-es szupergyúk vazze.
Az eleje?
a túra szekció részéről jelentem, hogy megérkeztünk Svájcból, kedves barátomat idézve gecifasza volt. Kb. 300 fotó készült, 13 napból 3 esős (LX, a ruha nagyon zsír, meg van véve), a többi ragyogó napsütéses volt.
Képes beszámoló nemsokára érkezik, kitartás :)
LX
hátulról...
LX
1általán ezt a motort ugyanazok tervezték akik a "03 636-ot és a mostani 10R-t??? Szerintem nem, merőben másabb a stílus. Nem azért de nekem a "03-sal kezdett kecsesség jobban bejön, mint ez a dagadtabb stílus.
Nem a Kawa dizájnja szar, hanem azoknak nincs ízlésük akik ezt a motort összerakták.
Esküszöm külsőleg ezen topik lakói vadorzóbb gépet összeácsoltak volna!
LX