Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leslie,

ha parkoltok, talán már menne a körbemotorozás.
Pajzs,

kösz
tudod mit nézzél meg? http://www.the-bikini.com
na onnan is másolhatsz be képeket. Illetve rendelhetsz Pajzsnének fürdőrucit!

LX
Leslie:
2. mondat talált süllyedt
LX_ZX a kért képek a MOTOROK+CSAJOK topikban
LX,
Zsu talán úgy véli, hogy az R6 annyira szuper, hogy simán körbemotorozza vele a kawáinkat..
Vagy csak azt a tényt igyekszik leplezni, hogy lassan kevesebb R6 klubtalálkozón vett részt, mint a Kawás nagykövet (azaz szerény személyed)?
igen, csak ezt már nem akartam írni hogy ne fájjon nekik annyire

LX
Zsu,

azé" fetrenx a röhögéstől???

LX
Jár a 10 pont.
LX: mindig amikor érzed, h megszoktad a 636 erejét mész pár kört az R6tal is mi?!
bízzon a tök..
nem venném meg, nem is kellene, így minek bízzak?

maradok a K5 tetszik nagyon ezres oszt kész.
csak ne törne a váza olyan könnyen... (váza nem agyagedény) eme kontextusban.
LX, ez gyenge volt.
Túró,

bízzunk abban hogy élőben jobb lesz......

R6-osok

beépülök, persze. Azért hogy bomlasszak, meg röhögjek az R6-okon, és utána meséljek a félisten Kawásoknak. És igen, van a garázsban egy R6-om. Azért hogy emlékeztessen hogy milyen sz@r lehet azoknak akiknek nem adatott meg a lehetőség, az ész, és az ízlés ahhoz hogy motort, azaz, KAWÁT vegyenek

LX
Ez a motor kurva jól fog kinézni viszont versenyidommal lámpa nélkül, másik kipuffal!
aprilia factory, k5 keveredés, ezzel az ártatlanszem lámpával - szemmel, tudva, hogy 180 csikó van benne.
agyrém.
És hát khm közelről:
Nah van ezen a motoron egy jó is:
Ja,
Zsubaby: én csak azon csodálkozom hogy van még pofája a ZX klubba írogatni azok után amit tegnap mondott a kawákról a kék klubtalin ...
LX, tudjuk, hogy lassan be akarsz épülni...Legközelebb mehetsz a garázsban álló R6-oddal is.
LX: Fél órája keresgélek egy trilak-os kék aeroszolspray képet hogy beszúrjam neked hogy ezt fogod kapni ha legközelebb eljössz a klubtalinkra, de sehol sem találok úgyhogy várunk köv. csütörtökön
Eladó szinte új esőruha 10 ezer forintért!? egy Arany Rolex-al a zsebében?
Allveer,

örülök hogy újra itthon! Egyben, rendben, élményekkel gazdagon. És utalhatod a sok lét a számlámra! majd megbeszéljük...

LX
Andrew,

igen. Rájöttem a nagy kék igazságra. S megnyugodtam.... Ne akard hogy kifejtsem

LX
Kedves LX !

Dicsekedtél már a klubtagoknak hogy mostanában már inkább az R6 klubtalikra jársz mert rájöttél a nagy kék igazságra????