Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1-ső VÉGRE!
a sztrájkért nem fizetnek ,csak simán táppénzen vagyok .egy hét táppénzel is simán megkeresem a 70ezret .
Ja, jó kib@sztál volna szegény kamionossal, ha szemből telitrafálod... Az állásért nem fizetik őket amíg helyszinelgetnek a rendőrök, akkor fizetik őket ha gurítják az autót...

Na léptem aludni, hosszú napom volt és holnap sem lesz rövidebb mondjuk neked könnyű aki a sztrájk miatt be se jár a munkahelyére, csak pénzosztáskor...
akkor az elhangzottak alapján,tanubizonyságot nyert az a tény,h nem kellesz sokat önre várni .én is mentem már két kamion között 250nel,de ha menni kell akkor..... .
Hát szokott néha a szembejövő lehúzódni előlem ha erre gondolsz, nem ritka az sem, hogy középről vagyok a harmadik az úton.
A kedvencem amikor kocsisort előzök nagy sungal, azt valaki a kocsisorból úgy gondolja, hogy megelőzi a az előttehaladó lassabb autót. Ilyenkor vagy meg birom fékezni a jószágot ami ritka, vagy elmegyek az út bal szélén, ha van helyem még a betonon. Tavaly egyszer júniusban nem volt
De se baj idénre bent van már a strobilámpám elől, tükörből röktön kiszűri, hogy hatóság vagyok , hátha nem mer előttem előzni...
Na ha olvastad 9363, amit Eksün belinkelt az olajfogyasztásról, akkor egy laikus a te elmondásod alapján könnyen arra a következtetésre jut, hogy pakurával sűríted a motorolajad...

Az enyém valóban megeszi 1500-ként a fél litert olajat és 10 liter /100 km alatt még nem tankoltam soha. De nekem 8 ezer alatt csak városban van a fordulat, mert sérti a fülem. 240 körül, gyakorlatilag csöndesnek tűnik, mert "lemégy" a hagról+ a szélzaj, már elvislhető hosszútávra. Ha 160-al kell botorkálnom hosszabb szakaszon zúg a fejem amikor megállok Mondjuk egy teljessen nyitott dobról van szó,(gyakorlatilag semmi sincs benne) egyszer még Jimy piszkiált ki valami letört hengeres alakú lyukacsos lemezdarabot belőlle, mert zörgöt benne alapjáraton Pedig én mondtam neki, hogy hagyja a p.csába, de csak kiküszködte a lelkem...
a tempót,te még csak kapizsgálod,h mi az a tempó .
de a sebesség az nem minden,a lényeg,h mennyire vagy elvetemült?szeretsz centizgetni , .és ott huzni a gázt ahol más már fékezne? .
Már hogyne mennék Eksün, csak kérdés az, hogy bírjátok-e tartani velem a tempót azokkal a csörgevetélőkkel...
"see" te angolzseni...
Na jolvan luzerek se you friday
Itt vagyok PÜFFF
Nyilván,de szemmel nem érzékelhető 5000 km után!
na látom végre megjötééééÉÉÉÉÉ ÖDÖG! még jó hogy az ördöggel cimborálok!
hallom maga szeret gyorsan hajtani ,tavasszal jön motorozni velünk?
Minden motor fogyassza ,hasznalja az olajat!
Na a kedvedert majd dobok fel ide bizonyitekot
Én is úgy közlekedek kb.,mint ahogy Pipi az imént írta,de az enyémből nem fogy az olaj!
Te Fazi, ezen a blikk sztáros disznotoros képeken nem látlak vagy ha csak nem te voltál azzal a hegedűvel...
Na lépek vissza melózni, kell a píz olajra...
Bar akkor is fogy csak lasabban
Vagy 80-nal docog
Nyugi pipi!
En is igy motorozom es az hazudik akinek nem fogy az oil
Fazi, ha a haver végre bír disznót szerezni nálunk is megy a 3 napos disznótór. Tavaly ilyenkor már le volt vágva a 220 kg-os... A harmadik nap nyűgös már egy kicsit, ott már nem kívánom a szeszt, nem esik jó a zsírt se kisütni...
Elméletileg jövőhét végén nálunk is megy a tor, majd teszek képeket...
Ez a tavalyiból...
Mit rinyász 9363 a tiedbe már a benzinér is kár, nemhogy olajatcserélni...
Rájöttem, hogy az enyémbe meg nem is kell olajat cserélni, 1500 km-erenként, úgyis megeszik fél litert, ha mindíg szintigöntöm, folyamatos az olacsere...
Ezt a két pályanapot utáni olajcserés mizériát meg nem értem, bár szerintem a gyártó úgy gondolja, hogy aki utcán használja az nem forgatja, mert autópályán is max 130 a megengedett... Nos érdekes, mert én sima országuton is ha tehetem(forgalom) mindíg 200 az elérendő. Valami késztet mindíg, hogy, addíg kell húzni amíg nem megyek annyival, és forgatom minden sebességben... Autópályáról meg nem is beszélve. Előszőr amikor rámegyek, egy 5-6 km végsebességezek, majd a 240 tartása a cél. Több száz km-ert szoktam menni így, csak itatni állok meg a szamarat. Ha valaki pöcsöl a belsőben, későn húzódik ki, ilyenkor mindíg visszadugok vagy két gangot, és üveghangon gyorsítok. Nos akkor miért nem is használódik úgy az olaj, mintha a hungaroringen mennék. Ott közel nem bírom úgy forgatni, mert valami marha, tiszta girbe-gurbára csinálta meg Lehet Bogyeszéknál ivott előtte. Sok hülye kanyart belerakott ááá
Én is erre gondoltam.
Jó magyar szokás szerint felületes munkát végzett valaki!