Sziasztok!
Napokban nemigen voltam. Ha esetleg érdekelne vkit van 99es évjáratú zx6r első futóművem kompletten, fékkel. Occsóóóban külön külön részenként is eladó
csak azért kérdezem mert azt hallottam hogy csak bontóba vagy méhtelepre lehet vinni és ott adnak olyan papírt amit be kell vinni az okmányirodába !de mindenki mást mond erröl!
nem tudna nekem segíteni abban hogy hogyan kell véglegesen kivonatni a forgalomból egy jármüvet?van egy négyütemű wartburgom aminek motorikus gondjai vannak és ki szeretném vonatni véglegesen ugy hogy az autó nálam maradjon hogy el tudjam adni az alkatrésznek!
Pipi és minden kedves fórumozónak itt a megoldás trafi ellen!
Keresletérzékeny kínai mérnökök az alapötletet tovább gondolva kifejlesztették a rendszám elé szerelhető elektro-kromatikus keretet is, amely ha traffipaxot szimatol, átlátszatlanná teszi a rendszám előtti üvegfelületet. Elegáns megoldás.
Bogyó tudok neked egy jó -motor- üzletet. Jó lenne ha személyesen tudnánk beszélni.
Valaki vegye meg a Z-t, mert akkor nekem is ninjám lenne és nem lógnék így ki a sorból. Már alkudozok a merci kompresszorra, hogy száz alatt is legyen nyomás az air-boxban Nem tudjátok a ZX10 mekkora nyomást bír kezelni?
A Yaris sem eszi (a Z se), és kb. 8000km után még csak nagyon minimálisan van elszínezve. A legutóbb is gondolkodtam rajta, hogy a 15,000km-es olajat beleöntöm a Skodába, mert olyan jól nézett ki
Egy hét alatt? Nem rossz Eksün A főnöködet(amelyiket még nem hánytad le) kérdezd már meg van-e felvétel, mindenhez értek, pláne a sztrájkokat szeretem. Ennyi pénzért bármit elvállalok...
Napokban nemigen voltam. Ha esetleg érdekelne vkit van 99es évjáratú zx6r első futóművem kompletten, fékkel. Occsóóóban külön külön részenként is eladó
Mikor lesz már végre tavasz?
Alkatrészben kawaszeki-t .
98-99-es zx9re keresek generátorfelölői oldaldeklit (bal oldali)
ezenfelül karbon borítást az oldaldeklikhez,mindkétoldalra..
30/7351167 vagy dobjatok üzit!
előre is ksöz
üdv Balázs
nem tudna nekem segíteni abban hogy hogyan kell véglegesen kivonatni a forgalomból egy jármüvet?van egy négyütemű wartburgom aminek motorikus gondjai vannak és ki szeretném vonatni véglegesen ugy hogy az autó nálam maradjon hogy el tudjam adni az alkatrésznek!
Keresletérzékeny kínai mérnökök az alapötletet tovább gondolva kifejlesztették a rendszám elé szerelhető elektro-kromatikus keretet is, amely ha traffipaxot szimatol, átlátszatlanná teszi a rendszám előtti üvegfelületet. Elegáns megoldás.
innen
A zöldség 3 dl-t cuclizott 6000 km-en
Mármint olajat
Valaki vegye meg a Z-t, mert akkor nekem is ninjám lenne és nem lógnék így ki a sorból. Már alkudozok a merci kompresszorra, hogy száz alatt is legyen nyomás az air-boxban Nem tudjátok a ZX10 mekkora nyomást bír kezelni?
reggelt pipi