Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2
sedu mitvársz ettől a nyomorult magyar államtól ezeknek csak a saját tárcájuk a lényeg!nézd meg a metrót,a politikusokat,az mind legálisan sikkaszt vagy a magyar állam!eltörölték a zöld kártyát lett hejette 17500-as eredet vizsga ha 2006 előtt vásároltad a vasad autot persze eztmüszakin kérik amit már 1szer természetesen megcsináltattál mikor vetted!miez ha nem legális rablás holvannak a jövedéki adók a sima adók a sujjadó a matrica hüm,,,,,az uton nemlehet végigmenni nem hogy motorral még autóval sem!csodálkoznak a rabláson betörésen csempészetem.......ez az ország szüli a bünözőket.... leültetik,,,,azt is tefizeted......lesznek itt még furcsaságok csak jussak eszetekbe
Kérdd meg Fazit tegyen fel képet arról a matricáról, amit neki adtam. 500Ft/db, kb. 5 mm vastag domborított kawa felirat. Ezüst és fekete színben.
Én csak a megunt használt dolgaimat árulom itt.

Ha valaki bele akar kötni beleköthet, mert nem adózok utána, lehetőség szerint nem is fogok másból sem. Én nemrégen adtam össze, az utóbbi 10 évben legalább 6 millió forintot adtam az államnak, csak a fizetésem, regadó, átírás, stb. után. Ha a vásárlások áfáját is beleszámolom az 10 mikulás. Most szükségem lenne egy kis támogatásra, de az állam nem ad semmit sem!
Akkor majd ne sírj,ha beüt a baj!
Hát érdekes Engem sosem érdekelt miből van csak jó legyen... Na Apolló 13 van...
Valóban nagyon jóízű kajáik vannak,de nálam az íz csak másodlagos szempont,így nem eszem belőle!
Húú vazze, bár csak nálunk dolgozna az asszony ilyen helyen. Még a hűtőt is kihajítanám, mindíg friss, finom, éttermi kaját ennék... nyami-nyami...
Nem hordja,mert én azt a sz@rt nem vagyok hajlandó megenni! (egyébként éttermi szinten náluk a legjobb talán a konyha a városban!)
motormatrica.hu
8 után tekerek vissza gyöngyösre
tudom hogy már 1 párszor ki lett tárgyalva de segitség kellene matrica ügyben tankra,fejidom,farokidom.
ki mit ajánl?jimy?
SEGITSETEK!
kabd beeee! még most is látszik a helye
csak nem sittes laci a haverod?
nézétek a naplót 2-en idézem"hülye aki magyarországon tankol"
Ezaz Bogyesz, ne hagyd abba, mert amíg iszik az ember semmi baja sincs addig. A baj akkor kezdődik amikor véget ér az ivás... Nálam wc kagyló Úr tudna erről mesélni hosszan...
Nem kell a kamu, hordja a cuccot az étteremből...
másnapoooooss?3napja aznapos
Én imádkozok,hogy főzzön az asszony!
Nem vagy ma formában Bogyesz
Másnapos vagy mi?
a sedu boltja legális az enyém lehetőség pipi
canárybácsi azt meséld el hogyesett a léc az orrodra ponyvázás közben
nemvagyok sedu pipi
a törzsvásárló kártyát kifelejtetted
Na mi van Bogyesz reklámozod a vállalkozásod...
Van reklámtáblád, marketingmenedzsered, weblapod?