Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fejtsd ki bővebben drága barátom nem értem mire gondolsz?
Arcod? Ez a fórum eddig nem ilyen volt, pont ezért szerettem.
Pipi miért van ekkora arcodat. Vezesd le az ágyban a feszültséget
Illetve Faziéból lassan csak egy Sokol rádió lesz...
Sza Eksön, kb. kéthetente felrakja ezt valaki, jó egyébként. Volt aki már le is fordította egyszer, engem az a mondat ragadott meg belőlle valami ilyesmi volt: Akinek ilyen motorja van minden lány álma, hogy vele száguldhasson. (Ez igaz )
Jó a f1 hang beszúrások is. Az igazság az, hogy a tükör nekem sántít , az az ósdi gixxer mögötte, meg rontja az összképet. A hozzászólások között, meg olvastam Fazon1-tól egy olyat: Ez 10-es Hát igen az biztos, hogy nem hasonlít az övére, mert a klippen látható kb. még gyári körüli állapotban van
Valakinek occó bukó. A BMW jelet le kell festeni ződre és már lehet is benne 200-zal hasítani. 9999Ft
Csak most,csak nektek: Kawasaki Himnusz ,ez lesz Pipi uj csengőhangja .
Kösz,de nálam most csak egy típus jöhet szóba,mert melóra kell.
Amit én ajánlottam régebben (elkelt) japánban készült, akkor még nem volt közösködés. Magyarországon együtt élnek a cigányok, arabok, zsidók románok, magyarok, stb. Mégsem mondom rád, hogy nem Magyar vagy.
Mondd el mennyit szánsz rá, de 2 millió Ft körül nem tudok jobb autót ajánlani. Ha eladjuk a Yaris II-t újra M6 lesz a családi autó. Ha olcsó kocsit keresel abban is tudok segíteni (220K). A saját gépezetem eladó. Az utóbbi fél évben 36 kilómétert mentem vele, amúgy 67,000 van benne.
A Mazda 100 %-ban Ford tulajdonban van,erre gondoltam!
A többit inkább hagyjuk!
Igen?! Elő szokott fordulni, hogy tévedek, de ritkán. A motorjára még a szerelők is azt mondják, hogy Ford. Végül is hasonlít, csak nem ugyanazok az alkatrészek kellenek bele. És ez egy olyan ford, amit Japánban raktak össze. Szerintem elkaptad a Kawasaki betegséget. Jobbulást
3 Bogyesz meló előtt biztos aludtál és 2-kor keltél
jo reggelt!
2. Műszak vége
1. melóból jöttem igy már érvényes
téleg szeki merre lehet?
nana sanyesz lelket vert bele azóta megint csinálta,3nap volt mire rályöttem hogy 1 relé szopat az e34clubb segitségével ezért jó a net
Ja Annyi becsület sem vót abba a bömbibe, hogy legalább a kocsmáig elvigyen bennünket... Azóta áldom szekit, hogy lenézett utánunk a vonóhorgos autójával...
Apropó mit tudni róla rég nem láttam... Tán odafagyott valamelyik zsindely tetőhöz...
vegyetek BMW-t az olajkályhással nekem sosem volt gond 525tds tudom pipi drót és fbs
Kevered a dolgokat!
Igen és a Trabant pedig német minőség
Nemaz ára miatt nem nyerő,hanem mert Ford.