Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

667,így már én?!?
666
Én nyertem!
3.
Dobb mar fel meg 1xc a kepet please
No.1
Azt a motort nem bántottam nagyon szerettem megkapot mindent ami kell!én hasszázé attam el de akinek elattam berakta 1 kereskedésbe 1 haverjánál!lettvolna rá vevő,de mire értementünk már elatták 2-3száz közti összegért monta a kereskedő aki ráadásul cimbije annak akinek én elattam,és nemis hivta hogy elkelt!volt itt turpiság bőven szerintem
Most kicsit leálok a szeszel marad a sex tulzásba vittem jópár napot ittam 1 folytában és legtöbször agreszivé váltam,másokat hibáztattam de rájöttem a hiba bennem van meg ebbe a köcsög rencerbe
Gondolom az, hogy a benne lévő km-erek 90%-a egyhelyben ment bele...
Bogyesz én már sokszor megfogadtam, hogy soha többet nem iszok de ez mindíg csak a következő berúgásig tartott...
mihire van a vasnak sedu?
fazi nekem van 1 mér láttad is foton és nemvolt motoron,elcserélhetjük 5000huf-ra
hossú volt a 7vége pipi tegnap délbe keverettem haza addig odavoltam,,,,,többet nemiszok
Bogyó eladja neked, ha nem :Nálam minden van.
Böszörményből nehéz lesz eladni. Híre van...

Levélben megírod mi volt?

Jockie Ewing
Vagy ha tud valaki OOOCSOEEE ,erdekelne
Valamejotoknek tavaj volt 1 elado kormany lengescsillapitoja!
Meg van meg?
Benzinkutas.

Jó reggelt!

Én tavaly szept.-be töltöttem a 20.-at!
Ugyanott
hali Pipi .jó lenne az a 200 még bruttóban is nekem .kurva keveset fizetnek ,nevetségesen keveset .de nem panaszkodom,mert én választottam .De én sem ebből élek . . .
Na Szeva Bogyesz véget ért a hétvége? Hétfőn még elég karcos volt a hangod...
Na mi van Eksün Jimy azt mondta, hogy te kerültél a portára... Az az igazság szívessen dolgoznék én is olyan szervezetnél, ahol egy hétből két nap munka, a többi sztrájk, munkabeszüntetéssel... Azt mindig verném az asztalt, hogy kevés a 200 nettó...
3ik