pipi ne aggógj nálunk is ez van amezőgazdasággal ircsál ki mindent adj el mindent és kapod az uniós támogatást elfogyik a kess utánna szivod a fogadat meg bánkócc nagyon sok ember beleesett ebbe a csabdába ez a 22-.es csabdája mszp névet futtatava
Tojjást? Mert itthon nincs elég a hazai termelőktől? Együk a spanyol tojást az kell a népnek a itthoni termelők meg gazdaságok rohadjon mind... Bocs ez nyílván nem neked szólt csak az indulat... A haver is hozott régebben étolajat, németből, olaszból hazai alapanyagból gyártottat... (kamionnal) akkora támogatás van nekik rajta, hogy olcsóbb mintha itthon állítják elő az üzemek... Teljessen tudatosan teszik tönkre az országot, nem kétséges. Hozzuk be a külföldi borokat is, majd az únió ad támogatást az itthoni szőllőtőkék kivágására gyomorforgató...
Mi mezőgazdasában lennénk erőssek, de néhány honatya aki ebből gazdagszik nem nagy érdeke ez... A cukorgyárakat, a konzervipart is már rég lenullázták. Csask nálumk annó 3000 embert foglalkoztatott, közel 20 országba exportáltuk a konzerveket. Volt pénze a gazdának, és a gyári munkásnak is, most, több mint 10 %-os a munkanélküliség az ország legatyásodva. Hajrá emeszpé MEGCSINÁLTUK...
Most egy kicsit Attilanapozok, azt néhány jéger hatása ez, tudom ez nem is ide tartozik amit fentebb leírtam, majd modibácsi kiszedi, ha nem tetszik neki, vagy nem ért vele eggyet, ő dolga...
Ja egyébként kecskemét a szomszéd falu, ha tudom, hogy itt jársz meglátogatlak...
hali
spanyolban voltam,tojást hoztam kecskemétre.
10 fok volt és sütött a nap
hazafelé volt ám káosz főleg szlovénban,majdnem ott ragadtam!
de itthon vagyok ez a lényeg,igaz holnap este már megyek is vissza
Na mi van Kanári Ezeket hoztad angliából
Akkor ha legközelebb két kézbe mégy kimegyek veled a következő kanyarra... Remélem nem csak négykézbe leszünk...
áááááá sedut leköti a háza ha kész lesz veszi ő a ludast!én csak 1 kis garázst-fásszént épitettem de majd megevett az ideg Sanyival,apámal,öcsémel.a keverőssel hogy mennyit birtak ezek inni...... nekem meg kocsmába kellet ülnöm egész nap mert nemhagytak semmit
Látod lassan már Sedu se lesz
Mer mindegyik csak a szerelgetésről beszélne semmi humor
Bezzeg ha rakok képeket, hogy én szerelgetek, akkor men mén a fikázás, hogy mi lesz abból időgép?
De veszi a lapot aki veszi a lapot, hisz minden héten ludasmatyi...
Jimy azzal csak kilyukasztod eriggy vissza a hólapátért...
Ha a te géped meg olyan gyors akkor majd bogyesztól kölcsönkérjük azt a rudat amivel novemberben a trabantot tologászta...
Érdeklődni nálam, alku nincs...
majd este rakok fel képeket.
most lépek mert találkozom majd szekivel
Mi mezőgazdasában lennénk erőssek, de néhány honatya aki ebből gazdagszik nem nagy érdeke ez... A cukorgyárakat, a konzervipart is már rég lenullázták. Csask nálumk annó 3000 embert foglalkoztatott, közel 20 országba exportáltuk a konzerveket. Volt pénze a gazdának, és a gyári munkásnak is, most, több mint 10 %-os a munkanélküliség az ország legatyásodva. Hajrá emeszpé MEGCSINÁLTUK...
Most egy kicsit Attilanapozok, azt néhány jéger hatása ez, tudom ez nem is ide tartozik amit fentebb leírtam, majd modibácsi kiszedi, ha nem tetszik neki, vagy nem ért vele eggyet, ő dolga...
Ja egyébként kecskemét a szomszéd falu, ha tudom, hogy itt jársz meglátogatlak...
spanyolban voltam,tojást hoztam kecskemétre.
10 fok volt és sütött a nap
hazafelé volt ám káosz főleg szlovénban,majdnem ott ragadtam!
de itthon vagyok ez a lényeg,igaz holnap este már megyek is vissza
Akkor ha legközelebb két kézbe mégy kimegyek veled a következő kanyarra... Remélem nem csak négykézbe leszünk...
Csak azé lehetsz első mert 6 óra óta, próbálom begépelni, hogy első.
De pályinka nékű remeg a kezem.
Mer mindegyik csak a szerelgetésről beszélne semmi humor
Bezzeg ha rakok képeket, hogy én szerelgetek, akkor men mén a fikázás, hogy mi lesz abból időgép?
De veszi a lapot aki veszi a lapot, hisz minden héten ludasmatyi...
Ha a te géped meg olyan gyors akkor majd bogyesztól kölcsönkérjük azt a rudat amivel novemberben a trabantot tologászta...
Van egy vasvellám átmegyek segíteni, ha forgatni kell a pízt, hogy be ne rohadjon.