Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt írtam 200-ig!
Pipi ,hát át ne küldd már a buzukisokhoz ,még egyből elhitetik vele,h ők találták fel a sportmotort ,képesek rá .
én is erről beszéltem
Az alapokat le kellene tenni+tapasztalat se árt egy ekkora motorhoz
Szerintem a 600-as is kurva sok elsőre. 2 éve volt egy figura aki megvette a ZX-6R-t délelőtt, és még aznap délután meghalt vele. Két gyereke volt asszem. Nagyon-nagyon gondold át ezt a dolgot.
Na ja!15L-es fogyasztással,üveghangon
200-at mennek a 250 esek is
A sracnak vas kell nem pocskoszoru!

Igyekszem
Reggelt
Zőőődbe meg kékbe legszebb a 9-es
Egy kalap... Még utcára is gyenge volt.
Tegyél bele ZX10 komplett elejt, radiális fékkel és áldani fogod a nevemet
Ne nyírjátok már ki szegényt. Elsőre 5-600ccm bőven elég. Lehetőleg ne füstöljön, váz futómű legyen egyben. Festéssel ne foglalkozz!
Veszel egy túraplexit és nem kell bújkálnod. 200-ig közel egyformán gyorsul a 6-os és a 9-es!
Bekaphatod pipi!
Azert valahol erzed hogy faszan fog konezni ha kesz lesz a festes!
Tudod te nyagyon jol!
Jó reggelt!
Igen Pipi,tudom,hogy nem sokat érnek,de ezek maradtak meg a havernak,nálam hagyta,hogy adjam el,hátha kell valakinek.
Ja,van még egy fejidom tartó konzol is 2db-ban...
reggelt
Picsaszép ez a rokka. Kicsit átkontárkodok a 7R topicból, mert lenne egy kérdésem a 9R tulajokhoz. Ti mennyire vagytok megelégedve a 6 dugattyús Tokicó féknyergekkel? Ugyanaz a nyereg, mint ami a hetesen is van. Mennyire szoktátok ápolni, pucolni a dugattyúkat? Ha esetleg jártok pályára vele, nektek mennyire melegszik el a fék? Ja és ti milyen betétet használtok?
Misi 85 a 6-os fórumba át ne menj,(ilyen hülye tanácsokat is Eksön adhat csak) mert ott rá akarnak majd beszélni azokra a kölyökmotorokra...
Az az igazság, ha igazi véleményt akarsz, kérdezz a gsx-r fórumba, ott elmondják majd frankón a tutit mi itt elfogultak vagyunk...
Te Vader mikkel botósz itt? Ezekért a postaköltséget nem fizetném ki... Na mondjuk Fazinak jó lesz az ő motorján nem randít...
Nagyon el van tunyulva a csapat...
1-ső
Nyír1?
Csakis zőőd,vagy meg se vedd!
YYESSS!
De kék legyen!
Köszönöm a hozzászolásokat...akkor szerintem 9-re fog esni a választásom....
Mihi85! 9-est vegyéé! Nem bánod meg,a termetedhez az való!
A 6-ost hamar kinövi az ember.
Na,jó,de csak most az eccer.
Luke én vagyok az apááááád!
Szeva ,a 6osról kérdezd Colos-t a zx6os topikban .