Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem a tiedre gondoltál " 200 felett ". Mert én még sosem mentem olyan lassan.
Felesleges lenne. Deltasabb is vagyok, meg jokepubb is. Nameg ezer Eurosra csinaltam volna, hiszen dogig tele vagyok penzzel.
Ne aggódj Jimy, fa felétek járok az enyémmel, összekötjük őket vontatókötéllel, egyszer az életben mennyen már az a motor 200 felett...
De még esernyő, így is olyan lassú mintha fékező ernyő lenne mögöttem.
Mért nem cserélted esernyőre A zx-en jól jön ilyen időben...
Már vissza vittem a hólapátot, most eső esik, nem kell. Simán vissza adták a pízt.
Szeva cápa a felsőtestedre montíroztad Mátyás apánk fejét... Én aszt hittem a cápák véznábbak...
Bogyesz te meg ebben az időben ne nyitogasd az ablakot, mert elázik a számítógéped, azt ki ír majd hülyéket nekünk...
Jimy mitbánom én jöhet az 54 ezres is majd elsütöm egy-két birkára, birkapörit úgy is rég ettem pedig az egyik kedvenc, főleg, ha egy kicsit faggyús...

A hólapátot meg majd nálunk próbálgasd. Szólok ha van értelme...
Fazi mintha csak ötig lehetne pontozni nem?
Bár valjuk be szépen mentettél...
Hali bogyesz!
Nem merem elküldeni esik, és elázik.
jimy!nekemis jöhet fénypostával de fél 3-ig mert benén fizetnem 1 csekket ablak nyitva
Jó reggelt!
Pipi van ötvennégyezresem is, azt elküldöm nyomtathatóban.
Vettem szíp hólapátot, ki kéne próbálni, eshetne félméteres hó.
Akkor az Nagykőrösön kb. egy méter.
BUEK Mindenkinek!

Erosodik a magyar Forint!
Jo reggelt
Hogy neked mennyi eszed van pipi bazz
A pontozasra irtam ,hogy 10-es bazz
nem a mocira.
Jimy rakj már fel egy huszast is nyomtatható formában légyszi, mert kell a lé a hétvégi kiadásaimra köszi...
Jóreggelt

1
igen pipi,mikor ittvoltál a TATÁVAL tök normális voltál
csinálsz
ez amit a nyomdában csinűlsz?nagyon eredeti
Én tudnék mit kezdeni egy tizessel..........
Minden tipusnak megvan a saját "varázsa"szerintem!A 9-es zöldben a legszebb/most nem haza beszélek/,a 12-es kékben mutat legjobban,.....stb!Szóval kár boncolgatni !
A mi "korunkbéli"ugyse a hiper-szuper mai járgányokra bukik.
Én pl nem tudnék mit kezdeni egy Tizessel.
Nem mondom hogy nem próbálnám ki,de annyi elég volna,aztán visszaülnék a jó öreg"C"-re.
Most persze jól elkanyarodtam a szinektől,de ez szerény véleményem
Tök mindegy fiuk!.......mindent 1 tál RIZSÉRT raknak össze !Azasszony üzeni!