Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

9363 én annó ilyenen vizsgáztam igaz abba 3000-res v6-os motor volt és kb 5perc volt mire elindultunk.....szintező első hátsó stb....de ha mégis üzemanyagozásra adod a fejed,szivesen segitek két dolog kel:pénz,ismeretség!pénzben nem féltelek,ismeretségben segitek!kint a benya162huf,az olaj még occcobb!nálam 250-260!gondold át ha érdekel szólj
Hát izlések és pofonok A bordóba mutatósabb az biztos...
Na menek én is kajolni, tegnap csináltam bacsa szeletet, az asszony, meg most süti a krumplit...
Előtte gyorsan lefürdök, felveszem a vasárnapi ebédhez szokásos ünneplőmet Ti milyen imát mondtok ebéd előtt...
Jó ebédet az étvágyhoz!
Na húztam ebédelni!
Nem szép?
Gyönyörű!
És az eddig gyártott egyik legjobb autó!Ha jó!
Akinek volt,az tudja.Nekem volt.Kényelme semmihez sem hasonlítható,fogyasztása 6 -6,5 liter,jól megy,horganyzott kaszni,nem rohad.Viszont egy sz@r példány megeszi az életedet anyagilag!
Pont így csinálja ő is,és az autó eladása minden költségét fedezi!
Hát a szitroennek nem a legszebb példánya, de havernak régen volt, azt mondta nagyon kényelmes, meg fel volt extrázva gyárilag, a tempomattól a jóisten haragjáig... Határ közelében szerintem meg nem mindegy a tankméret...
Most mindegy merre megyünk tankolni, mert nálunk a legdrágább.
Biztos azért mert itt a legjobb a minőség...
ÁÁÁÁÁÁÁÁ NE MENJEN NAGYON NAGY LEHÚZÁS AZ EGÉSZ!
Azok akik megvették a kocsimat. Nagyon megbánták a bamakó rallyt,
rendesen lehúzták őket is minden szarsággal. Tized annyiból kijön, ha maga szervezi az utat, a kocsit meg a végén kint eladja.
Innen is megy egy Haver,ő is keresi az olcsó Patrolokat!
De nekem ez most nem a tank mérete miatt kell.
Az előző kocsim egy Patrol volt, 160L-es tank volt alatta (GYÁRI)
E vitték Bamakóba.....
80 + -os!
Mekkora a tankja?
XM.Nem évjárat,állapot függő.De csak 2.1 TD.
Jő reggelt!
Igazad van ne is vegyél, olyat amire nem akarsz költeni.
Én is ezé nem vettem meg a Ferrarit, 4 gumi egy kisebb vagyon.
Típust évjáratot lehet tudni, vagy szerénykedni akarsz?
Nem vettem meg,mert sok olyan kisebb-nagyobb hibája volt,amelyekkel semmi kedvem nem volt b@sz@kodni!
Te Bogyesz 9363 névnap nincs is megnéztem a naptárat...
Ébresztő hétalvók
sok boldog névnapot a 9363 nak
pipi nállatok is nyegó nap van
Na én is fexem, most lett vége az Attila névnapnak ettünk-ITTUNK

Apropó Attiláról jutott eszembe 9363 megvetted az ótót vagy kiraboltak a kunszentmiklósi cigányok?