9363 én annó ilyenen vizsgáztam igaz abba 3000-res v6-os motor volt és kb 5perc volt mire elindultunk.....szintező első hátsó stb....de ha mégis üzemanyagozásra adod a fejed,szivesen segitek két dolog kel:pénz,ismeretség!pénzben nem féltelek,ismeretségben segitek!kint a benya162huf,az olaj még occcobb!nálam 250-260!gondold át ha érdekel szólj
Hát izlések és pofonok A bordóba mutatósabb az biztos...
Na menek én is kajolni, tegnap csináltam bacsa szeletet, az asszony, meg most süti a krumplit...
Előtte gyorsan lefürdök, felveszem a vasárnapi ebédhez szokásos ünneplőmet Ti milyen imát mondtok ebéd előtt...
Nem szép?
Gyönyörű!
És az eddig gyártott egyik legjobb autó!Ha jó!
Akinek volt,az tudja.Nekem volt.Kényelme semmihez sem hasonlítható,fogyasztása 6 -6,5 liter,jól megy,horganyzott kaszni,nem rohad.Viszont egy sz@r példány megeszi az életedet anyagilag!
Hát a szitroennek nem a legszebb példánya, de havernak régen volt, azt mondta nagyon kényelmes, meg fel volt extrázva gyárilag, a tempomattól a jóisten haragjáig... Határ közelében szerintem meg nem mindegy a tankméret...
Most mindegy merre megyünk tankolni, mert nálunk a legdrágább.
Biztos azért mert itt a legjobb a minőség...
ÁÁÁÁÁÁÁÁ NE MENJEN NAGYON NAGY LEHÚZÁS AZ EGÉSZ!
Azok akik megvették a kocsimat. Nagyon megbánták a bamakó rallyt,
rendesen lehúzták őket is minden szarsággal. Tized annyiból kijön, ha maga szervezi az utat, a kocsit meg a végén kint eladja.
Na menek én is kajolni, tegnap csináltam bacsa szeletet, az asszony, meg most süti a krumplit...
Előtte gyorsan lefürdök, felveszem a vasárnapi ebédhez szokásos ünneplőmet Ti milyen imát mondtok ebéd előtt...
Gyönyörű!
És az eddig gyártott egyik legjobb autó!Ha jó!
Akinek volt,az tudja.Nekem volt.Kényelme semmihez sem hasonlítható,fogyasztása 6 -6,5 liter,jól megy,horganyzott kaszni,nem rohad.Viszont egy sz@r példány megeszi az életedet anyagilag!
Most mindegy merre megyünk tankolni, mert nálunk a legdrágább.
Biztos azért mert itt a legjobb a minőség...
Azok akik megvették a kocsimat. Nagyon megbánták a bamakó rallyt,
rendesen lehúzták őket is minden szarsággal. Tized annyiból kijön, ha maga szervezi az utat, a kocsit meg a végén kint eladja.
De nekem ez most nem a tank mérete miatt kell.
E vitték Bamakóba.....
Igazad van ne is vegyél, olyat amire nem akarsz költeni.
Én is ezé nem vettem meg a Ferrarit, 4 gumi egy kisebb vagyon.
Apropó Attiláról jutott eszembe 9363 megvetted az ótót vagy kiraboltak a kunszentmiklósi cigányok?