hát itt van irigy bőven mert amit elértem azt mind magam értem el gyorsan,és könnyen,namost ez bassza a sok köcsögnek a csőrét,csak nincsenek vele tisztában hogy az ember menyit kockáztat mint anyagilag mint,........nyáron próbáltam figterkedni 1 elhagyott helyen falutól távol senkit nem zavarva,1 héten 5db gumi öszefirkáltam 1 párszor az ottani betont hát nem odais kikülték a jardot,persze papir az ablakban aztmonták nejáccam a menőt húúzak haza!na ilyen a mikis falunk,1 patkányfészek,és az ember nelegyen tömeggyilkos?
9363 az a helyzet hogy lenne 1-2 tippem volt bent 1 rendőre civilben és összevesztem a Béla ribancával mert a rákkal átkozot minket namost tőle is kitelik de a bunyó nem marad el eről megnyugtatlak csak ugye jelen helyzetben nemnagyon kéne de ha viszket a bőrük megkaphatják
pipi nekemis van rendőr rokon elég nagy beosztásban közölte hogy mindenben segit kivéve az ittas vezetés!namost énvoltam a hibás az okk csak abba nem nyugszom bele hogy felnyomtak gratulálok annak a pöcsnek remélem mig él csak 1 foga legyen azis örökké fájon!Zsuskát már régóta leakartam vitsgáztatni de most előbre hozom vagy megpróbálom elrendezni hogy nevonják be mind és veszek valami kisbuszt
Sajnos mi környékünkön is ez megy... ha valaki elér valamit (amiért megdolgozott), mind hiába, a rosszakarók azon vannak, hogy megállítsák az ember ,,jólétét"... így fogynak az ember jó barátai is egyre jobban... mármint akit jóbarátnak hitt az ember...
Sz@r ügy!A baj nem jár egyedül,mondhatni!
Én a betelefonáló személyét azok között keresném,akik bent is voltak a kocsmában,és látták hogy iszol,nem pedig olyanra,aki csak az autódat látta a kocsma előtt,mert az nem tudhatta biztosra,hogy iszol is!
Én életem során mindig úgy csináltam hasonló helyzetekben,hogy kiütöttem két-három szóba jöhető embert,és így nagyobb volt az esélye,hogy köztük volt az is,akinek kellett!
Inkább kapjon valaki ártatlanul is,minthogy valaki röhögjön rajtam magában!
Én legalábbis ezt vallom!
Na most tünt el féloldalnyi írásom. Szal ha a serest megfújatták veled a gáz, mert az automatikussan pest központba kerül és ahhoz fel kell mutatni, egy hozzátartozó szájat is.
Van olyan trükk, (persze ez már ugrott), hogy véletlen nem találod a jogsidat amikor kérik és amikor le kéne adnod, nem adod le. Bár utólag könnyen okos az ember. Most nem emlékszek ilyen ezrelékekre, de mintha 0,68 elég jó dózis lenne, azért már nem csak ennye-bennye jár, pláne ha egy sörért is elveszik a jogsit 3 hónapra. Állszent meg nem akarok lenni, de ha a jogsiddal keresed a kenyered minek kockáztaccc ittas vezetéssel. Egy év alatt nekem is fordul elő 3-4 szer, hogy néhány sör után gurulok haza, bár annyira nem jellemző, mert én is a jogosítvánnyommal keresem a kenyerem mint tudod, de nekem vannak még tallonban olyan ismerősök, még ha nem is szívessen használom ki a befolyásukat, hogy tudnak segíteni, ha kell(hozzáteszem még nem volt rá szükség) Zsuzskát már rég le kellett volna vizsgáztatnot, vagy legalább anyira megtanítani autót vezetni, hogy elgurulgasson veled ahová kell, (azért még nem jár halálbüntetés) de ha majd te a felfüggesztettedre húzol egy ilyen lapot, mondanom sem kell, hogy mi lesz. Mostmár legalább tudod, hogy vannak jóakaróid akik nem akarják, hogy talpra állj, hanem aszt akarják, hogy tűnj el a sűlyesztőbe. Nyilván tudatos bejelentés volt, más is tudja miből élsz, el akar lehetetleníteni. Én nem messze keresgetnék, mondjuk a volt "munkatársaim" között, persze ez csak erős tipp. Én a helyedben nem adnék nekik magas labdád, mert lecsapják. Gondolod, ha majd jogsi nélkül furikázol, nem rád lesz küldve a yard?
áááá sedu,ezek felhúzák a kék gunyát és mind köcsög lesz!nemis ő bosszint igazság szerint,hanem a bejelentő.neki most mivel jobb?volt 1 merevedése este?
nem engedett el pipi ez a nagybüdös szar hejzet!bevittek a jardra nemvettek vért csak a fuvós cuccal müködtek.aztán hivhattam telefonon segitséget mert nemvittek vissza a kocsimhoz ami 1km-re állt a házunktól de nemárulták el ki a bejelentő,ismeretlen férfi hang a városból!enyi.most megyek hátha lehet valamit rendezni
Engem is a volt -sün- osztálytársam szopatott meg a legjobban. Ő írta meg a fellebezésemet (35 volt a bírság) és aztán ő szabta ki a 60,000-et. Még nem volt alkalmam megköszönni neki, de jön még kutyára teherautó.
Robi ha az vigasztal, gyere át és dumáljuk meg, esetleg a tankcsapdán holnap kitombolod magadból ezt a szar helyzetet.
Még egy megoldás, ha nincs doki ismerősöd: fellebbezel és azt mondod nagyon büdös volt a szád, ezért mielőtt kiszálltál a kocsiból befújtad parfümmel (70%alkohol) a szádat, és emiatt mutatott a szonda. Viszont előtte megkeresed a feljelentőt és ráveszed, hogy vonja vissza a feljelentését, mer rájött, hogy ő látta, hogy te nem is ittál!
Na most akkor végül is nem értettük Bogyesz, osztálytársad volt a rendőr, akkor elenged, vagy nem enged. Mert ha jegyzőkönyvezi a 068-at hiába csökkenő a jogsi ugrik, bár el kellett volna vinnie vérvételre is (szerintem) Aszt, meg hogy saját kocsiddal voltál pont le kellett volna szarni, 190 lóval el kellett volna lépni
Várjuk a fejleményeket. Mindenesetre ez a volt osztálytársad annyira nem szívlelhet(vagy cikizni, vagy megverni nem kellett volna a suliba ) Ha neadj isten én lennék sün és engem küldenének rá egy volt osztálytársamra amelett, hogy figyelmeztetném, hogy véletlenül se fussunk össze, még grátisz elmondanám ki volt a jóakarója... Egyéni vélemény... Bár én nem vagyok egy patkánytípus az is igaz...
itt ülök a gép előt és most pattintottam fel a tokaji aszut amit nemtudom kitől kaotam (sajnálom)talán 9363-tól!megbolondulok nenyi patkány van!kikel őket irtani
Nyugi bogyó! Menj el orvoshoz, kérjél papírt, hogy a szervezeted lassan bontja le az alkoholt, és mondd azt, hogy 1 napja nem ittál! Kérdezzél, ne lövöldözzél! Ha lecsuknak ki veszi meg a motoromat
Én a betelefonáló személyét azok között keresném,akik bent is voltak a kocsmában,és látták hogy iszol,nem pedig olyanra,aki csak az autódat látta a kocsma előtt,mert az nem tudhatta biztosra,hogy iszol is!
Én életem során mindig úgy csináltam hasonló helyzetekben,hogy kiütöttem két-három szóba jöhető embert,és így nagyobb volt az esélye,hogy köztük volt az is,akinek kellett!
Inkább kapjon valaki ártatlanul is,minthogy valaki röhögjön rajtam magában!
Én legalábbis ezt vallom!
Van olyan trükk, (persze ez már ugrott), hogy véletlen nem találod a jogsidat amikor kérik és amikor le kéne adnod, nem adod le. Bár utólag könnyen okos az ember. Most nem emlékszek ilyen ezrelékekre, de mintha 0,68 elég jó dózis lenne, azért már nem csak ennye-bennye jár, pláne ha egy sörért is elveszik a jogsit 3 hónapra. Állszent meg nem akarok lenni, de ha a jogsiddal keresed a kenyered minek kockáztaccc ittas vezetéssel. Egy év alatt nekem is fordul elő 3-4 szer, hogy néhány sör után gurulok haza, bár annyira nem jellemző, mert én is a jogosítvánnyommal keresem a kenyerem mint tudod, de nekem vannak még tallonban olyan ismerősök, még ha nem is szívessen használom ki a befolyásukat, hogy tudnak segíteni, ha kell(hozzáteszem még nem volt rá szükség) Zsuzskát már rég le kellett volna vizsgáztatnot, vagy legalább anyira megtanítani autót vezetni, hogy elgurulgasson veled ahová kell, (azért még nem jár halálbüntetés) de ha majd te a felfüggesztettedre húzol egy ilyen lapot, mondanom sem kell, hogy mi lesz. Mostmár legalább tudod, hogy vannak jóakaróid akik nem akarják, hogy talpra állj, hanem aszt akarják, hogy tűnj el a sűlyesztőbe. Nyilván tudatos bejelentés volt, más is tudja miből élsz, el akar lehetetleníteni. Én nem messze keresgetnék, mondjuk a volt "munkatársaim" között, persze ez csak erős tipp. Én a helyedben nem adnék nekik magas labdád, mert lecsapják. Gondolod, ha majd jogsi nélkül furikázol, nem rád lesz küldve a yard?
Robi ha az vigasztal, gyere át és dumáljuk meg, esetleg a tankcsapdán holnap kitombolod magadból ezt a szar helyzetet.
Még egy megoldás, ha nincs doki ismerősöd: fellebbezel és azt mondod nagyon büdös volt a szád, ezért mielőtt kiszálltál a kocsiból befújtad parfümmel (70%alkohol) a szádat, és emiatt mutatott a szonda. Viszont előtte megkeresed a feljelentőt és ráveszed, hogy vonja vissza a feljelentését, mer rájött, hogy ő látta, hogy te nem is ittál!
Várjuk a fejleményeket. Mindenesetre ez a volt osztálytársad annyira nem szívlelhet(vagy cikizni, vagy megverni nem kellett volna a suliba ) Ha neadj isten én lennék sün és engem küldenének rá egy volt osztálytársamra amelett, hogy figyelmeztetném, hogy véletlenül se fussunk össze, még grátisz elmondanám ki volt a jóakarója... Egyéni vélemény... Bár én nem vagyok egy patkánytípus az is igaz...
jo reggelt
Egészségedre, iszok én is egyet!
Én a helyedben kimennék külföldre, amíg lehet. Ott nincs ennyi rossz indulatú, irigy ember!
Nyugi van, ma este ne csinálj semmit!