Sziasztok!van egy zx9r-em, váltócserés volt kicseréltük a fogaskerekeket kompletten összeraktuk és dobálta a harmadikat de a többi sebességet szépen veszi. Előre is köszi ha valaki tud segíteni.
Nekem is elborult, mély karcok..... flip flop gyáris festés.... stb...
Ki lett restaurálva! Fasza lett! Szerintem tied sem gond! Még a csikó is megúszhatja! András a te embered!
Van olyan ami igen. Kereskedő szerint a 2004esek, más szerint a régiek. Nálam nem kellett utána tölteni se.
A Fazert is emiatt nem tudtam eladni, mert rossz a híre.
A jeladó nekem is előjött a 2006-oson, csak egy hiba lámpa attól még van olajnyomás és a szint is jó.
Más bajom nem volt vele. A 99-esnél nincsenek ilyen gondok.
nem sérült mindkét oldala csak a jobb
eldőlt a moci
karcok lettek rajta ezt sajnos nem lehet polírozni mert elég mélyek , be lehetett volna ködölni de van rajta egy Airbush festés és ez is sérült , no ezt végképp nem vállalja senki a kijavítást ezért a moci mindkét oldalát és a fejidomot szeretném átfújatni (így eltünik az egyszarvú róla )
amúgy szaladtam Egerben egy 60km-es (küldözgettek egyik helyről a másikra) kört UNICAR -ál van festék keverő egység pont zárásra értem oda , azt mondta a srác hogy holnap megnézi a gépen (elvileg ki tudja keverni)
Candy Lightning Blue "E1" a gyári színkódja
fényező elvitte kikevertetni a színt de nem tudták .....(Miskolc - Standox)
ott azt tanácsolták hogy a KAWASAKI márkakereskedésben rendeljük meg.........
nem gondoltam hogy ennyire bonyolult suínű ez a motor
HEVES vagy Borsod megyébe tudnátok adi egy címet ahol kikeverik?
nem szoltal teny es valo csak itt arcoskodsz szerintem a kilences topik 90% kurvara nem kivancsi a tanacsaidra plusz meg nem jottel meg nagyon jo kis banda volt itt de miota te meg par hozzad hasonlo meg jott csak a fikazas esz osztas meg veszekedes megy !
A "szent írásaimról" csak annyit, hogy nemrég volt itt egy zx9r amit szétkaptak váltóhibásan...
Megköszönték, hogy mondtam mindent mossanak el és bontsanak szét a kopadék miatt, majd kérdezték, ha elakadnak a szereléssel kereshetnek e.
Elakadtak, megkerestek, segítettem(egy rugót kihagytak), kérdezték mivel tartoznak. Mondtam semmivel, mert nekem 3másodperc volt az életemből, ők meg most vették a mocit és kevés a lové.
Megbeszéltük, ha odajutnak megkeresnek újból és karbiszinkront meg szelephézagot lövök nekik.
Látod van aki illedelmes és felfogja a tapasztalt tanácsot és van aki lebarmoz mindenkit, mint te!
Most is hozzád se szóltam, te unalmadban lebarmoztál és valótlan állítottál vagyis meghazudtóltál...
...de sebaj a vezérműláncom köszöni megy, hétvégén is csak úgy pergett
amugy meg engem kurvara nem erdekel mit es hogyan csinalsz a gepeden csak ne nezzd a tobbi embert hulyenek ennyi nem kellenek ide a szent irasaid eddig is meg volt tunk nelkule
Persze ha rak fel képeket..
Vagy fotózzál te sűrűbben!
Ki lett restaurálva! Fasza lett! Szerintem tied sem gond! Még a csikó is megúszhatja! András a te embered!
A Fazert is emiatt nem tudtam eladni, mert rossz a híre.
Más bajom nem volt vele. A 99-esnél nincsenek ilyen gondok.
eldőlt a moci
karcok lettek rajta ezt sajnos nem lehet polírozni mert elég mélyek , be lehetett volna ködölni de van rajta egy Airbush festés és ez is sérült , no ezt végképp nem vállalja senki a kijavítást ezért a moci mindkét oldalát és a fejidomot szeretném átfújatni (így eltünik az egyszarvú róla )
amúgy szaladtam Egerben egy 60km-es (küldözgettek egyik helyről a másikra) kört UNICAR -ál van festék keverő egység pont zárásra értem oda , azt mondta a srác hogy holnap megnézi a gépen (elvileg ki tudja keverni)
sérülten néz ki így: (élőben azért rosszabb)
Candy Lightning Blue "E1" a gyári színkódja
fényező elvitte kikevertetni a színt de nem tudták .....(Miskolc - Standox)
ott azt tanácsolták hogy a KAWASAKI márkakereskedésben rendeljük meg.........
nem gondoltam hogy ennyire bonyolult suínű ez a motor
HEVES vagy Borsod megyébe tudnátok adi egy címet ahol kikeverik?
Megköszönték, hogy mondtam mindent mossanak el és bontsanak szét a kopadék miatt, majd kérdezték, ha elakadnak a szereléssel kereshetnek e.
Elakadtak, megkerestek, segítettem(egy rugót kihagytak), kérdezték mivel tartoznak. Mondtam semmivel, mert nekem 3másodperc volt az életemből, ők meg most vették a mocit és kevés a lové.
Megbeszéltük, ha odajutnak megkeresnek újból és karbiszinkront meg szelephézagot lövök nekik.
Látod van aki illedelmes és felfogja a tapasztalt tanácsot és van aki lebarmoz mindenkit, mint te!
Most is hozzád se szóltam, te unalmadban lebarmoztál és valótlan állítottál vagyis meghazudtóltál...
...de sebaj a vezérműláncom köszöni megy, hétvégén is csak úgy pergett
Aha értem, hallotta a süket, hogy a vak látta a nyomorékot futni
Így kezdődnek a legendák, de sebaj legenda lettem
Nekem meg a haveromnak azt mesélték jobban élünk, mint négy éve.Haverom mondta nekem.