Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus te tévézel?
Vagy talán szökés van az asszony elől?
Gratulálok Ön nyert!
Igen ott van nyaralónk
Jimy holnap rádcsörgök, most már fürdés fekvés és "A Szökés" van
gyűűű! gyönygyörű lett a gép! gratula hozzá!
Hát kb. én is így csináltam, de több ezer szemet csak nem gondolod, hogy kimagozok?
Az is leül.
Ti szoktátok fokolni? Mennyire állítjátok? Én most 26 fokra állítottam, de jövőre húzok még rajta fentebb mert én édessen szeretem. Egyébként az enyém is üt rendessen...
Ja kösz, hogy válaszoltál Bár néhány hét eltelt...
pipifax az a kécske tiszakécske?
Hali!
Pipi hílyáááá főőőő
valaki esetleg nem tud husqvarna te 610-hez főtengely felújító készletet vagy főtengelyt meg felső csapszeget meg hengerfej tömítést esetleg ha valaki valami információval tud szolgálni itt vagy csimbi66@freemail.hu tud üzeni
hello elfelejtetem le írni hogy mi hogy szoktuk csinálni a meggy bort egyszerű a történet ha le van szedve a fáról össze szeded a bandát és neki ültök ki magozni nem árt le darálni se utána hordó és minden 4-ik kiló meggyhez egy kiló cukor mikor kiforr és leül a seprű lefejteni és ezt vagy 5-6 megismételni a lefejtést és utána fogyasztani ha jó az anyag egy fél liter és káosz lesz a fejben én a legutóbbi meggy borozáskor a két ajtós szekrénybe akartam menni vécére
Sziasztok!
Szia Susugaga!
Meg tudnád mondani nekem ki a képtáradban lévő 99es 6os tulaja?
Köszi!
Asszem a menetstab, kikapcsolható
Ezt a trafis dolgot még nem is mondtad, ennek gondolom még lesz következménye Veletek sem lehet kevésbé vicces a nyaralás mint velünk. A besurranótolvaj úgy ment be nálunk, hogy bent aludtunk az asszonnyal, a baráti pár, meg zsugázott a szomszédapartmanosokkal, háttal az ajtónak, kb. 7 méterre
Ja épp hazafelé az M5-ön az asszony swiftjét próbálgattam, 180-nál már sivalkodott, hogy álljak meg, egy merga után mentem, pont a felüljárón állt egy fehér autó, na mondom faxa, de nem láttam, hogy mértek volna. Szal gondolom én ezt megúszom
Egyébként bitangul, megy a swift, ahozképest, hogy egy tömegautó. Van egy ügyvéd cimbim, pont olyan van neki is mint Pipinének, 190 felett is ment már vele
A fasznak a jó végén kell állni barátom! Ha az eddigiek nem lettek volna elegek, hazajövet belefutottunk a sógoréknál egy trafiba is. 60-nál 121 (trafi szerint). Csak azért nem vették el a jogsimat a helyszínen, mert az asszonyét már előtte ellopták és nem lett volna aki hazavigye a kocsit. A kp. egy részét is elvitték
A kocsi jó, csak próbált az úton tartani.
Az irányára 2.8MFt. Grafit szürke (metál). CDTE felszereltség fölött még extrák benne. Webasto, tolató radar, hővédő üvegezés, stb. Gyári festés (nem vízfesték, mint a mai autók), törésmentes. Szervízkönyves, 1.5 év műszakival. Alufelni+4 télikerék 2 hónapot használt gumival acél felnikel gyári dísztárcsával. Nemsoká lesz róla kép is. A törött zx9-emhez alkatrészt beszámítok.
Motobogyó-Kawaszeki látta már, szerintem mindketten csak dicsérni tudják.
Azt a huplit én is mindíg elkapom, asszem a 9-es kanyar. Pedig tudom hol van, de én mindíg arra futok ki a b-vel. ott már sajnálnám megfékezni, mert utánna jönnek a gyors kanyarok.

A tükröt behajtattják (igazuk lehet) Ha mellettem jön el valaki, akkor eddig mindíg halottam és elengedtem. Anyit fordítok a fejemen, hogy látom a szemem sarkából. Engem egy körön belül kétszer is levezettek, nem figyelték az előzést, pedig engem mindenki hall., Egyszer pici híja volt az összeakadásnak. Tényleg sokan vagyunk, én a gyorsban azért nem regisztrálok, mert a profikat nem akarom akadályozni, egy 250 kg-os bálnával
A kezdő körnél meg kell egy másfél kör, mire valamennyire elszakadozik a mezőny egymástól, néha már olyan a kanyarvétel, hogy aszt hiszem leszálok azt tolom. Legközelebb úgy fogom csinálni, hogy legutolsónak sorolok, aztán megvárom míg elmennek ahonnan már tuti nem hozok be senkit. Na az lehetne egy jobb kör
hali sedu!csak panaszkodni tudok mig oda voltál csak gond hátán gond!a fő,elfogyott a guma!hengerfejes az autó de aza héten kész!vigyek olccco jó benyát?95plusz!a haver is ezt használja a zxr10be!gyakoroltam a tankon ülös fékezős gumifüstölős mutatványt fogott 1-et a moci,gáz vissza,ugye rögtön megál a vas én+a tankon,dőlés jobbra gondoltam +tartom lábbal,nemvagyok vékonyka de eza 2mázsás vas megroppantotta a dérdem ugyhogy azis dagad szépen!
Cső sedu! Mibe kerül a mersz est?
Na hali srácok Hiányoztam már mint egy falat kenyér mi?
4 napig ittunk kécskén, sört, meggybort jégert, az ötötdik nap(tegnap) kívántam a halált ma már tudtam enni egy kis friss kenyeret vajjal, talán este lemegy már egy virsli is . Na ezért nem tudtam menni a nyálpartira a ringre.

Sedu akkor akár mehettünk volna eggyütt is nyaralni, kíváncsi lettem volna még mi érhetett volna
Szal ezekszerint ti is jól elkaptátok a f.sz nyelit.
Viszont az kiderült számomra, hogy az asszonyod teli van zsével Az enyémnek nincsenek a kártyáján 7 jegyű számok. Mondjuk nekem meg nincs kártyám Én a kézpénzben hiszek
Az esp nem sz.r a kocsin? nem azért gyalulta le a gumidat?
Én szeretnék egy hatost venni ha sikerül eladni a motorom, színe, ára?
Igen, a jövő hétre, mert most sok az elmaradásom, gyere el személyesen megbeszéljük!

Eladó a Mazda6 ha valakit érdekel. 2000ccm-es dízel, valós 149,000km-rel. 6 litert eszik, tetőcsomagtartó, vonóhorog, kombi (1,5m3), klíma, 8 légzsák, tolató radar, DSC, stb. Fiatalabb csere érdekel.
Kawaszeki!
Mai postával elment a jobboldali idomtartó!
A huplinál méteres csíkokat húztam az aszfaltra az első ringes napomon, pedig a "profi" versenyzők azt mondták sima a pálya. Csinálok a vasról képet.
Azért lehet neki adni érzéssel, nem gpz.
Este 7 után leszek otthon, előtte megyek festéket venni.
Gondolhatod, hogy meló nélkül nekem sincs 2 millióm zsebben motorozásra, mégis olvad a gumi, még a Mátrában is, nemhogy a ringen, és nekem is ott volt a bő 200km csak idom nélkül.
Valaki jön merszre? Állítólag kevesebben vannak, ketten öszeállhatnánk.
sedu! vinném a kuplungbovdent ma ha lehet, ha ott hol vagy.motorral.
Telleg hiba. Mindig a gyors csoportba kell kereckedni! Egy versenypalyan eleve semmi ertelme a lassu csoportnak. Ilyen lassan nem lenne szabad menni, nem a varosban kanyarodunk az utcasarkon. A kepen olyan sebesseggel fordulsz, hogy attol a ponttol, ahol vagy a kanyarkijaratig meg lehet allni. Ez nem palyara valo musor, gondolom nem kicsit voltatok idegesek... Ennek a figyelem meg tukor balhenak megint nincs ertelme. Ha mindenki kozel spiccen megy, akkor nincs kire odafigyelni, nincs miert hatranezni, hiszen alig 1-2km/h-val johet gyorsabban, aki egyaltalan tud. Na mindegy. Nekem a lime party kilove ugy fest.
Szóval, az úgy volt a kezdő csoportba regeltünk mondván még úgysem ismerjük a pályát, mivel most voltunk először itt. Hát nagy hiba volt! Nem mi voltunk a leglassabbak. Nem tudtunk igazán jól menni, mindig utolértünk valakit nem egyszer volt előttem motorozó emberke elmérte a féktávot és az éppen megérkező gyorsabb motorost szépen kivezette Ezért inkább óvatosabban mentünk a kérdésedre válaszolva.
üdv mindenkinek!remélem megkóstoltátok a páleszt sedu!na érdekel még a tisza tura?