Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En pedig azzal nem ertek egyet - vagyis inkabb fordul ki a belem tole - hogy sportmotorosok mindenen nyavajognak, mint egy taknyos gyerek. Valaha mi motorosok/motorversenyzok ritka, ertekes, buszke emberek voltunk. Ma pedig mindenfele jott-ment idiotak vagyunk, akik tobbet rinyalnak mint egy furdoskurva. Semmi nem jo, mindig a motor a hibas, vagy a masik fel, sosem mi magunk. En speciel 20 eve motorozom, tobbet mentem jogositvany nelkul, mint azzal 10 evig motoroztam bukosisak nelkul. Miert? Mert nem volt olyan. Nem lehetett kapni vedofelszerelest, vagy nem volt ra penze a gyereknek. Persze, ha van, vegye fel az ember. De szerintem mindenkinek engedjuk meg, hogy a maga sorsa kovacsa legyen.

Minden ember szabadnak szuletik, kizarolag a szankciok, a torvenyek, a tarsadalmi, politikai, etikai, vallasi szabalyok es a rosszu ertelmezett emberi kapcsolatok teszik az embereket rabba es igy boldogtalanna. Minket magyarokat fokent, mi attol vagyunk boldogok, ha a szomszed tehene is megdoglik. Pedig nem ettol kene. Mindenki ugy motorozik, ahogy akar, ha tudja vallalni a tettei kovetkezmenyeit es nem tesz vele mas karara. A videon az illeto senkit nem veszelyeztetett magan kivul, szive joga, ne szoljuk bele. A rossz pelda dumaval pedig a gondatlan es lusta szulok jonnek. Vegyuk a faradtsagot, foglalkozni a gyerekkel, neveljunk bele eszet, tanitsuk es ne engedjuk, hogy masok vagy a rossz peldak vezereljek. Szerintem megoldhato.

Harag nincs. Szuk utat, mert ugy nagyobb a sebesseg elmeny!
hallod jimi L én már többet nemszurokle senki,csak a szomszéd asszony seggit!javascript:smile(document.frmmsg.body,'09&#
39;);document.frmmsg.body.focus()igaza volt sedunak ő már nemrak videot,nem mond véleményt!még törölni is akarta magát!jóltette hogy nem mert akkor honnan lenne gumim na lényeg hogy mindenki ugy motorozik ahogy jónak találja!többet nem szólok
Inkább hajrá mindenki a Ringre! Ruhában!
cápa!ha én tudnám mikor esek el akkor felvenném előtte a rucit vagy amit kell!nem értelek!na mind1 hajrá mindenki mesztelenül motorozni!
Megneztem a kedvedert. Irtam is hozza.
Hali!
Drága vóóót a motor, nem jutott sisakra, kesztyűre, kabátra, stb...
gyerekek nézétek már meg a videokban=apa vadul az rr-l!cimüt!kiváncsi vagyok mit szóltok!
Helló! Limy_L! Mikorra menjek át ma? Mikor akarsz indulni?
jóccakát
Hogy állsz Jimiy_L? Átugorjak segíteni? Csak most értem haza.
Én is ott leszek Jimiy_L haverommal együtt.
De én nem megyek fel a pályára, nem érzem az erőt magamban és még utána vár rám egy hosszú hétvégi túra is.
Yess! Akkor megnézzük hogy karistol!
Mocivaaaaa !
Jól van,ti nyertetek. Akkor ott találkozunk.
JimyL mivel jössz?
Megpróbálunk mi is odaérni 3 ra de nekünk 300 km az út Egy tranzittal megyünk benne egy kilences egy hatos és egy hatharminchat
Héló Héló Héló!
Lesz ott fekete motor is!
Megpróbálunk az elején leparkolni,a büfével szembe keresgélj majd az út bal oldalán.Egy piros 99-es 6-os lesz még velem.Kb mikor érkeztek?Mi 3-ra ott leszünk.
Nekem jó, mond hogy melyik boxnál lesztek oda megyünk Aztán majd elláthatsz jó tanácsokkal
Helló!Nincs fix helyünk a ringen,mindenki ott parkol ahol van hely,de megbeszélhetünk egy helyet.
'98-'03- ZX-9R-hez K&N sportszűrő eladó! Használt de nagyon jó állapotban tisztítva és igény szerin akár olajozva is! Irányár 9000Ft
Hali!

Telefonon nem érlek el, hátha itt. Szóval kéne a a másik index is, ha megvan még. Illetve kéne nekem egy gumi, ami a ram air szívócsonkját köti össze a fejidom és a váz között, meg van rajta egy bilincs, azzal együtt kéne. Van é neked véletlen? Vagy bárkinek
Az meg csak egy dolog hogy horror áron adják a gumianyát!
Kawaszeki bocsi de még az idomtartót nem adtam postára!
Már előkerestem de tnap sem volt időm postára menni!
ez a képen nem az eredeti benzincsapja, hisz a képen egy vákuumos vezérlésű csap látszik, a kawán pedig eccerű benzincsap van gyárilag, de ez nó problem, az már problem hogy valaki beleverte a kis csonkot a csapba és az illesztő felületek odalettek, na ehhez tegyél hozzá valamit is.lehet agyalni ha nincs miből cserélni alkatrészt! most raknám össze felé a fejidomot de a fülek úgy hullottak ki belőle mint ha felesleges lenne belé! és gumianya gyárat fogok nyitni, ebbe a motorba már nincs az a gumianya ami ne lett volna cserélve.
Az enyémből is kijött a múltkor,amikor a levegőszűrő tisztításához vettem le a tankot!
Bár az enyémen másképp néz ki.Visszapréseltem a helyére egy fogóval,és kész.Meg mielőtt rádugtam a benzincsövet megzsíroztam kívülről,hogy legközelebb a gumicső jöjjön le róla,s ne a benzincsap "másszon ketté"!
Vazze! Az én csapom ugyanilyen! Nekem is kijött belőle a csonk!