Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sedunak nemén szerveztem a Tiszaturátmert mire össze spanoltunk már intézték neki!de ottvoltam pont Tivadaron ép az államon döcögtem mire sedu jött velem szembe kb hasonló álapotban!de rendezhetek nektek tiszaturát mert van lehetőség csak előre szólj!kb Tiszabecsről megindulnámk ha gondoljátok tivadar megálláűssal panyolai kikötéssel!ha többnapra jöttök zuhanyzós wc-s szállással sátorozási lehetőséggel kemencés pizza,kaja,pija(elixir)horgászat,meg amit akartok!Csengerieket nemnagyon ismerek 1zxr10-es 2007es spanom van de ő Ópályiban lakik!énis lektamFehérgyarmaton és nagyapám a Százastanyán lakik!a potyokra emlékszel földi?nemtudom jó hir e de van 1pár ismerösöm aki nagyon rajta vannak hogy vissza kerüljön aza hegyes vidék!remélem sikerül!
és félig én is nyírségi gyerek vagyok, a gyerekkoromat nyáron fehérgyarmaton töltöttem,a sok pulya közt. a holt szamosra jártunk pecázni,széna gyűjtés, fácáncsibe kergetés a szamos töltésen,birka nyáj terelés,őz etetés volt a program,és a cigányok nem nagyon loptak, volt hogy ők adtak a télagyárból és az öntöző csatornából kikosarazott harcsát,csíkot, kárászt.pont azt a szép hegyi tájat ami ukrajnában van, pont azt vette el tőlünk trianon,sztem tudták hogy lesz egy motoros bagázs akivel kibabrálhatnak.
hmmm egy hófehér r1 vóót a drága, és holik tibi a neve a srácnak,állandóan vw passattal járt, és bizniszelt. csengerben van egy zx10-es ismerős ,laci. amerikás zx9-e volt, de elkótyavetyélte, na persze mikor felhívták és kérdezték tőle hol a motor senki nem akart utazni csengerbe.ő talán? most fekete 05-ös tizese van. pedig mikor szatmárcsekébe jártunk és kimentünk a bukógáthoz sokan fürödtek a túr-ban, a gátról ugráltak a pulyák a "szennyvízbe"? említet sedu dőlést -borulást beszívást, te szervezted neki. egy tisza túra az felejthetetlen élmény annak aki nem vízközelben él, amúgy benne vagyok az ilyen nem motoros őrültségekben. régebben mi is ott ugornyán vertük a vizet, nyaranta. tivadar az annyival jobb hogy csendesebb, és ott még tiszta a víz, ugornyánál már a szamos besározza.
nagy szerencséje lehetett a haverodnak ha igy meguszta!annó első komolyabb motorom 1 suzuki gsx-550 volt!gyönyörü felujitott állapot de azt nem közölték hogy karambolos volt és jobbra nemszeret dőlni megvolt már 1 ideje gondoltam meghajtom!eredmény az lett hogy a faluban 140-el(tudom nemkellet volna)1 enyhe jobbosban beszitált és ledobott!motor uton,szikra olaj stb,én a füvön háttal irány a kettes oszlop!elég szar érzés volt aza 3msp mire elértem az oszlopot és láttam nekifogok csapódni!lényeg komoj baj nemlett kiseb horzsolás zuzódás,motoros ruha kuka!szerencsére volt rajtam 1 hátitatyó!na akkor megfogattam engem motor nemöl+!leis tettem.....6hónapra.adig birtam!azóta már tulvagyok két gsxr-en
vérjuk a képeket!
kawaseki a turt már nemnagyon ajánlom egyelő a szarral szószerint hinár,sás és büzlik.a városi szenyvizet engedik bele bár van 1-2 rész ami még türhető!inkább a Tisza na az még hagyán bár aztis ölik rendesen és senki nemtesz semmit!de ha lejösz=JÖHETTEK TÖBBEN)szervezek tiszaturát kenuval van 1-2 látványosság igaz nem motoros de ez nem erről szől!sedu is volt lent Tivadaron fulra zülötte magát!van fasza panyolai elixir sedu kapott tőlem ajándékba és van kóstoló a faterjának nagyon izlett!a csenger-debrecen utat nem ismerem pedig énis a bizniszből élek!r-1-es motorost nem ismerek vagy tem!pedig vannak erreis őrültek!ha van kedved gyere!irj és megadom a számom
Háát tegnap a ringen volt a debütálás. Hamarosan lesznek képek.
canáryt keresem! állítólag net közelben lesz!
motobogyó milyen a túr vízállása? még ha maradna a jó idő lemotoroznék a bukógáthoz fürdeni egyet. ha a kempingel szembeni oldal ingyenes még.
Hali!
Hát ha a motoros barátokra gondolok, többen motoroznak oda fent , mint ujj van a kezemen .
üdv! nekem egy ismerősöm járt majdnem pórul a nyírségben.nagy hantás még most is, de tud motorozni is keményen én láttam. szal tán eladta a motorját és még ment vele egy utolsó kört,hmmm nem is kicsit! mivel ukrajnában bizniszelt ismerte a debrecen csenger közötti szakaszt ott verette az r1-et.egy kerék mániás volt, és tán nyírgelse határában kerekezgetett mikor a fasor szélárnyékból kitépve megdobta a szél a motort.hanyatt esett 4 teli gáznál,kb 200-250m csúszott a betonon a kenguru daineseben. a betoncsusza végén egyszerűen fölállt és lesétált az útról, a motor berepült a fák közzé az erdőbe.annyi alkatrész tudtak összeszedni a maradványokból, amit le lehetett takarni egy lada gépháztetővel. a maradványokról készült képet láttam, nem sok maradt belőle.azóta is ha találkozom a sráccal belegondolok hogy más már egy ilyen perecke láttán is beteg lenne, ő túlélte.állítólag aki látta a buktát kis időre sokkot kapott. ő nem megúszta, túlélte.
örültem hogy elbeszélgettünk mert a haverokkal akárhányszor feljön a téma,csak csendben nézünk 1másra!...igen igen jöhetne valami vidám téma!jimy L hogy állsz a vassal? és a sörrel?
Ne is mondd. Eppen tegnap tologattam egy feszerben egy evvel ezelott tavozott srac motorjat. Nagyon rossz erzes volt. Teljesen uzemkepes CBR, szinte nem lehet serulest talalni rajta, annyira nem lett a motornak baja. A srac meg sincs koztunk pedig csak O tudna elmondani, hogy mi is tortent pontosan; senki sem tudja es mar nem is fogjuk.

Nah, legyen ennyi eleg a szomoru esetekbol. 9363, be tudnal dobni par jo Kawat, nehany bogyos menyecskevel?
előfordulhat hogy a napis közre jáccot! de csak ők tudnák megmondani!terjengtek még pletykák erről arról hogy a suzukis,de nemtud senki semmit!hát sajnos hogy Gyurika+a motorja igy lett hires!hazavitték a motort de a szülei nembirták nézni.monták az egyik havernak vigye el mert nemakarják láttni és ha tudja adja el!abból 1 ép alkatrész nem maradt!egyedül a hátsó lengéscsillapitó maradt épen .tavaj nekem kellet volna ki is szedtem de nemvolt szivem belerakni az enyémbe!pedig tudom nemharagudott volna érte irtó jó köjök volt!
Oktober vege, delutan negyed 4..... nem, az nem valoszinu, ami velem tortent meg, bar elegge hasonlo az idopont. Egyszer okoztam egy balesetet eppen azon a videken, szinten oktober vegen, de emlekem szerint legalabb fel oraval kesobb. Elvakitott a nap, semmit nem lattam, nekimentem egy lovaskocsinak. Mai napig rossz erzes tolt el, ha ra gondolok - otezerszer vegiggondoltam mar. Minden tekintetben az en hibam volt, de egyszeruen nem volt kiut. Mai napig nem tudom mit kellett volna tegyek azert, hogy ne legyen baleset. A tempo kicsi volt es autoval voltunk, nem volt komoly serules, de kicsit gyorsabban motorral, ott abban a percben belhaltunk volna, ez biztos.

A 2. egy "hires" foto, nagyon csunya mind. Borzasztoan sajnalom!
vannak kórházi felvételek de szerintem arra nelegyetek kiváncsiak!mamár az égben motoroznak Gyuri barátom meg a jövendő belije!nagyon nagyon sajnálom őket!1 igazi barát volt!
2007 10 28 15:13 vasárnap!
Szia! Nagyon sajnalom, olvasni is eleg szornyu.... Nem utanajarni akarok, mas miatt erdekel, de elmondanad, hogy mikor tortent a baleset? Az erdekel, hogy ev melyik szakaszaban (melyik honap) es a nap melyik orajaban tortent a baleset. (Ev es nap lenyegtelen)
tavaj előtt volt és mai napig tisztázatlanok a dolgok!FEhérgyarmat-Zsarolyán közt történt!nembeszél róla senki csak anyit montak hogy gyorsan jöttek de tán féknyom se volt vagy minimális de az tuti hogy nemvoltak öngyilkos hajlamuak az esküvőre készültek!a lényeg hogy előztek 1 suzukit szemből traktor,hogy most nemfértek be vagy elnézte vagy más esetleg...ezt csak ők tudnák megmondani!nagyonjó cimbim és katona társam volt mindenkit megrázott a dolog a szülők nagyon nehezen viselik a mai napig!a traktoros a hejszinen sokkot kapot a látványtól.csak anyit tudot elmondani hogy 1 vérfüggönyt látott!na ezek voltak ők!nagyon stomoru és borzasztó eset!
Erre emlékszem, tavaly volt valamikor Szabolcsban ,hgoy hol azt nem tudom, de egy kék-fehér GSXR-el mentek ketten ugye? Még a traktor felnijénke a pereme is kihajlott az ütéstől. És emlékszem, hogy nem tudták tisztázni pontosan, hogy mi is történt. Mi az elképzelés, mi történt ott akkor?
én megértem a te szemszöged mert igazad van sokmindenben!de hogy a motorozás veszéjes azt mindenki tudja csak nem mindenki kezeli ugy!motorozás legyen öröm szórakozás szabadság ahogy irtad is de ha belegondolsz elég furcsa viágot élunk és végulis minden veszélyes még gyalogosan is!igen sajnos már nemvédte meg őket a védőcuc 208-at állapitottak meg az ütközés ereje felboritotta a traktort az első gumiját lefordittota és nem 50-es mtz ről beszélünk hanem valami ujabb nagyobb!mai napig tisztázatlan a dolog mert valami suzukit(autot)előztek aminek állitólag igen nagyköze volt a dologhoz!nyugodjanak békében!
Hello mindenki!
Megváltam a ZX-9-emtől és feleslegessé vált egy jó állapotú origi Kawa bőrkabi. Ha valakit érdekel, megtalálja a hirdetések között, vagy egy telefon és mindent elárulok. L-es méret, kb170-185magas, 70-85kg emberre optimális. Tel: 30/511-8848.
Üdv: Csaby
Na indultam a Ringre. Ha minden igaz legközelebb élőben jelentkezem a Ringről. Még az is lehet, hogy élő videót is tudok mutatni MSN-en ha érdekel valakit. kapucnyi2003@freemail.hu az MSN-em. De nem visszaélni vele!
Igyekeztem ugy irni, hogy minden negativumot magamra is vonjak. Altalanosan irtam, az elvekrol. A konkret eset tenyleg nagyon szoldi, egy laza kor es porgetes. Lehet, hogy eppen a gyerek nyaggatta 2 oraja az apjat, hogy vegre menjen mar egy kort a video kedveert, hogy legyen mivel az iskolaban villogni. 2 kiloval a traktorba durva, gondolom a felszereles nem segitett. Meg mindig azt mondom, hogy a motoros szamara a biztonsagi elemek sorban:
1. esz hasznalat
2. motorozasi tudas
3. szerencse
4. vedofelszereles

A vedo felszereles az utolso, mert az passziv eszkoz. Amikor arra szukseg van, akkor mar 3 lehetoseget kiixeltunk, ami mar regen rossz, akkor mar nagy a baj. Az nem biztos, hogy a gyereknek az tesz jot, ha elhiszi, hogy a cucc mindentol megvedi es kotelezo motorozni. Ahogy a fiatalokat latom, nem 1, nem 2 teves elkepzelesuk van. Nem kotelezo motorozni, sot, az emberek 80%-anak nem is lenne szabad. Tehat mar onmagaban az egy rossz pelda, hogy apa motorozik, mivel a motorozas mindenkeppen nagyon veszelyes.

Nagyon offoltunk, bocs mindenki. ZX-9R!
nincs harag mért is lenne!én elmontam a véleményem és teis!énis apa vagyok és hidd el nem vagyok sem lusta sem irigy!a gyereknél nálam első szempont a biztonság minden téren!a tanitás és a szórakozás öröm!de csak 1 icipicit gondolj bele ha mégis közbejön valami mert azért huzza neki rendesen,elesik,szétmegy a feje a gyermek meg végignézi?nemvagyok puhány sem beszari sem kötekedős hogy más mitcsinál de a példa az kel főleg a mai világban!lehet hogy neked szerencséd volt és eddig nemvolt semmi gond de én már vesztettem el barátot ismerőst nem 1 et!és elég brutális karambolban(200-felet telibevágtak 1 traktort frontálisan a leendő feleséggel darabokra szakadtak és jól motorozot a haver rutinos volt a baj mégis bekövetkezett)és még sorolhatnám a leszakat lábu cimbim pedig csak 1 kört akart csapni,a 8 napig kómába lévő haver aki csak megakarta mutatni hogy megy az uj mocija sisak nélkül!a legutólsó 1 hónapja aki elé kifordult 1 auto 180-nál csunyán össze tört este még monta hogy legközelebb tankot vesz,reggelre meghalt4 és ezek mind 1 pillanat enyi elég!lehet veled még nemfordult elő hasonlók nemis kivánom!de hidd el másként gondolkoznál!de tudod mit igazad van mindenki ugy bassza el az életét ahogy akarja nem szólok többet!igaz itt nemvolt baj de lehetett volna!na nemszólok többet szevasztok!