tudnak élni? szerintem nem az az egy tál rizsre valót kereső camping bicajos melósnak van olyan verdája
a vanból te is én is más is tudna gazdálkodni, a kevésből rakd össze
Igazad van Csimbi. Annak idején a simson is akkor füstölt ha sokáig nem húztad és telezabálta magát. Utána ment a szúnyog írtás. Ezért tépjed a száját nek 11-12 e körnékén járhatsz vele mert alatta beköpi a gyertyát
Az én motoromban a vázon kívül minden ki volt már cserélve és így tényleg jó Az első motorblokkot és a futóművet kiegykerekezték belőle a többit meg csak azért cseréltem mert fiatalabb jobb alkatrészt akartam bele. Szóval az én motorom nem jó példa
nem lesz Klackó úgy adta el csak a motorját csimbinek, hogy köteleztette arra, nem lehet neki csak a ház elé kitolni és mosogatni
Csimbi be sem indíthatja a vasat mert szerződést szeg
Há kap ez is majd nem?
Én sose mondtam hogy tökéletes a ződség ,sőt,irkáltam is hogy azt a 3-4 decijét becuppantja 6000-en
sértődés ne essék,csak arra írtam hogy mostmár ki lessz kormolva rendesen... ,vagy nem?
a vanból te is én is más is tudna gazdálkodni, a kevésből rakd össze
azé ez erősen csuklófüggő nem?
Nekem 4,5 -el elmegy! 100 km-en
6 fölé meg még nem ment!
persze mivel sport motor 11ezer környékén érzi jól magát
nem lesz Klackó úgy adta el csak a motorját csimbinek, hogy köteleztette arra, nem lehet neki csak a ház elé kitolni és mosogatni
Csimbi be sem indíthatja a vasat mert szerződést szeg
Én sose mondtam hogy tökéletes a ződség ,sőt,irkáltam is hogy azt a 3-4 decijét becuppantja 6000-en
sértődés ne essék,csak arra írtam hogy mostmár ki lessz kormolva rendesen... ,vagy nem?
Tudod megválogatja az ember autóból és motorból mit vesz, hisz tudod a listát első a motor második a kocsi harmadik az asszony
Hmmm Alfa75 vagy Alfetta gtv6