De lecserélem mert egy rohadt nagy nyitott rendszer van rajta. Négy az egybe ,ráadásul ful hatvanas nyílás végig. Kis fordulaton csak dadogós a hangja és csak fent simul ki.
mivel sirok gyanítom,hogy elmarad,nem lenne szar elmenni jészboldogházára...ott aztán lehetne osztani az észt jól bebaszva,,,,nhorbi77cimborám is meg szokott ott jelenni...
fúúúúú, ha rákezdenék
a múltkor belinkeltem egy képet a komcsikról és össze kapott a fél fórum
már nem írok sehová mert sajna látom hogy dilettánsok vették át a szöveges hatalmat.
politika: hhhhhhhúúúúúúúúú ezek barmok. eszik egymást
valamely csatornán láttam hogy a szocisokat leugatták a műsorban mikor a fidelitas ganéját kezdte széthányni.
szal csittelek. és próbálok gyűjteni a szezonra, ha nem lesz motor akkor kocsival, de ott leszek pár bulin
a szezonkezdő jászboldogházát kipróbálnám, és remélem lesz pár pályanap is. eccerű pénz kérdése az egész.
te is a motor nélküliek táborát szaporítod.
Holnap ráérsz? Esetleg este?
Manuál nem ért még ide :D
http://youtu.be/eOpldNnzTz0
Mailom tudod.
Mást meg meghekkelem ideglenesen holnap, a legvége bibis a kábelnél...
a múltkor belinkeltem egy képet a komcsikról és össze kapott a fél fórum
már nem írok sehová mert sajna látom hogy dilettánsok vették át a szöveges hatalmat.
politika: hhhhhhhúúúúúúúúú ezek barmok. eszik egymást
valamely csatornán láttam hogy a szocisokat leugatták a műsorban mikor a fidelitas ganéját kezdte széthányni.
szal csittelek. és próbálok gyűjteni a szezonra, ha nem lesz motor akkor kocsival, de ott leszek pár bulin
a szezonkezdő jászboldogházát kipróbálnám, és remélem lesz pár pályanap is. eccerű pénz kérdése az egész.