mert párszor ráfaragtak már az ilyen behozott motorokra ami aztán a nyakukon maradt mert nem mentek érte.
szerintem: én személyesen mennék el hogy bele nézzek a szemébe -nem röhög kúltúráltan olvas tovább - és letenném a zsét meg a címet ahol leledzik a jószág. papírt faragni az ügyletből és várni a paripát, épp útba esnél jövet.
egyébként még nem láttam soha olyan autót,motort,traktort,fünyírót,motorfürészt,stb.amire valaki ne mondta volna azt,hogy nagyon jó,és valaki meg azt hogy szar!
Kawasaki is volt már váltó bajos nem egy,most is azért bontogatod a motorokat mert igény van a cuccra!
Murphy törvény:ami elromolhat,az el is romlik!
a zr7-re nemet mondanék, az ős z 750 blokk van benne modernebb karburátorral. NEM!
de a hornet 900 a világból kimegy, mondjuk nincs sok belőle, még rosszat nem mondtak róla, egy kisebb fogaskerék előre és jobb lett a fogyasztása és a pörgőssége.
jópárszor hívtam,mindig lerázott,hogy most ne tudunk beszélni,mert kint van,küldjek sms-t!küldtem,válasz semmi!szeretnék velük olaszból motort hozatni,amit kiválasztok,de ne nagyon akarózik neki,pedig arra járnak!
nem baj,majd kimegyek én valahogy!nevetséges árak vannak kint!
visító 5. fokozattal. a 21 században.
és a gyár azt nem mondja hogy szorrrrri, kicserélem?
azért mert sokat futottak a motorok?
álló helyzetben nem kopik!
szerintem: én személyesen mennék el hogy bele nézzek a szemébe -nem röhög kúltúráltan olvas tovább - és letenném a zsét meg a címet ahol leledzik a jószág. papírt faragni az ügyletből és várni a paripát, épp útba esnél jövet.
Szeki neked is köszönöm az infót, enyémbe pont fordítva volt belerakva a szűrő. Ezért volt a dilemma mivel a manual is a karbi felé írja a fémet.
Itt tegnap este meg reggel hajnalig szakadt, ment el arra felétek...
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Kawasaki is volt már váltó bajos nem egy,most is azért bontogatod a motorokat mert igény van a cuccra!
Murphy törvény:ami elromolhat,az el is romlik!
de a hornet 900 a világból kimegy, mondjuk nincs sok belőle, még rosszat nem mondtak róla, egy kisebb fogaskerék előre és jobb lett a fogyasztása és a pörgőssége.
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
nem baj,majd kimegyek én valahogy!nevetséges árak vannak kint!
és a gyár azt nem mondja hogy szorrrrri, kicserélem?
azért mert sokat futottak a motorok?
álló helyzetben nem kopik!
olvasom a fórumot,de ott nagyon meg vannak elégedve vele!
nézelődöm még!a grandés komáid nem valami segítőkészek viszont...