komolyan!csak azért szeretném tudni,mennyi az annyi!nem szeretnék 2-300 ezer forintot fizetni egy hazahozatalért,mert van aki ilyen magas lóról indítja a dolgot!
én szeretek motort szerelni!és ha lesz valami baja?alkatrész annyi mint a szemét hozzá,majd megcsinálom!
nem fogom szervízbe vinni,meg szerelőhöz se...
igen,hát a lelki válságod a suzuki KB 2 évig nyüztem egy lég-olajos gsx-et...és érdekes módon nekem nem darálta le a váltó az 5-et,sőt,semmi baja nem voilt el se adtam volna ha akkoriban nem nyirja ki magát 2 haverom is motorral............de hát kawasaki az isten
rendes motornak vízhűtése van.
Azok a váltófogaskerekek nem véletlen esnek szét és mindent a kopadéka szétkúr a blokkban!
Részletezzem tovább?
Megaztán úgyis csak szutyuki.....
egyébként ha kissé közlékenyebb lennél akkor adnék telefonszámot mert most volt bontós vásár olaszországban a múlt hét végén, lebeszélnék a tulajjal a szállítást -átvételt és elhoznák. csak ahhoz döntened kellene meg elindítani a folyamatot, lehetetlen nincs , az álmokat meg lehet valósítani.
döntsd el méééket szeretnéd és rákérdezek hogy ki vállalja be. lebonyolítás+ szállítás
erről a pár linkről azért látszik,hogy még mindig van üzlet ebben a motorkereskedésben!
mielőtt félreértené bárki,senkitől nem sajnálom!megpróbálhatja más is,autózni ezer km-eket,kocsiban aludni,kockáztani,stb...
a grandésok jól csinálják egyébként,mert a motorkereskedők nagy része leragadt a robogóknál,vagy ha nagyobb vasat hoz be,akkor meg drágán adná!ők meg csak nagyobbakat hoznak be...
Akkor tényleg jó motor a szutyuki, mert 4ekm alatt nem esik szét :D
lehet veszek egy Yamahát ,azon minden jó,fék,váltó,stb!soha semmi baja!
Sedu biztos kiáll mellettem!
nem fogom szervízbe vinni,meg szerelőhöz se...
egészségére!
Azok a váltófogaskerekek nem véletlen esnek szét és mindent a kopadéka szétkúr a blokkban!
Részletezzem tovább?
Megaztán úgyis csak szutyuki.....
döntsd el méééket szeretnéd és rákérdezek hogy ki vállalja be. lebonyolítás+ szállítás
mielőtt félreértené bárki,senkitől nem sajnálom!megpróbálhatja más is,autózni ezer km-eket,kocsiban aludni,kockáztani,stb...
a grandésok jól csinálják egyébként,mert a motorkereskedők nagy része leragadt a robogóknál,vagy ha nagyobb vasat hoz be,akkor meg drágán adná!ők meg csak nagyobbakat hoznak be...
küld foglalót, és érte fordul.