Megyunk Tajpejbe is.
Akkor meg jo vagyok mert sem szoros sem nagy darabb nem vagyok. Bar ha igy haladok a hamburgerezessel meg a pizzaval akkor lesznek gondok. Mar nott a kis belem.
Jah én tajpejben voltam leginkább.
Csak hogy megdöntsem a nagyf.szú európai elméletedet, a tajvani kis bukszák nem annyira szeretik az európai férfiakat (vannak más országok ahol igen), mert nekik a többség túl szőrös és túl nagydarab. A fiatalabb korosztály esetében legalábbis már az ilyen justin bieber féle helyi kis popsztár taknyok a menők. Persze van kivétel.
Lent lakunk a szaloda foldszintjén. Ha tàncol a pohàr a polcon én mar szaladok kifele a placcra. Van itt egy jó par kanca. Vasarnap voltunk valami lampas fesztivalon. Több ezer ember. Na ott voltak olyan kancàk agyam ledobta a szìjat. Nézzznek mi ket mint az allat. Fotozkodnak velunk. Mi vagyunk a helyi nagyfaszú négerek.
Az a helyzet hogy mar a Mekitől herótunk van, a pizzatol megint csak, a KFS tol megint.
Ma veszem itt a karajt bepacolom oszt sutom ki kìnomba. Ezeknel minden édes. Vettem kenyeret hogy nimà kenyér oszt edes mint a kalacs.
Egy amiert itt maradnék azok a buxàk. Ha de egy jo no var otthon szóval màrciusba megyek innen a picsàba.
Menj McDonaldsba vagy Subwaybe, meg van ott másik burgerező is (most nem ugrik be a neve), az sem rossz A fővárosban vagy? Mi a IOI (One-o-One) aljába jártunk többször, ott egész normális kaják voltak. Ajánlom a japán kajáldákat, azokban kevesebb a felismerhetetlen kaja
Már nem engedi át a benyát :P
1998tól eddig bírta :(
Egyik pipám cserés!
Köszi!
csak úgy lökné a hátulját
Akkor meg jo vagyok mert sem szoros sem nagy darabb nem vagyok. Bar ha igy haladok a hamburgerezessel meg a pizzaval akkor lesznek gondok. Mar nott a kis belem.
Csak hogy megdöntsem a nagyf.szú európai elméletedet, a tajvani kis bukszák nem annyira szeretik az európai férfiakat (vannak más országok ahol igen), mert nekik a többség túl szőrös és túl nagydarab. A fiatalabb korosztály esetében legalábbis már az ilyen justin bieber féle helyi kis popsztár taknyok a menők. Persze van kivétel.
Amugy ahol mi vagyunk Taichung city.
Ma veszem itt a karajt bepacolom oszt sutom ki kìnomba. Ezeknel minden édes. Vettem kenyeret hogy nimà kenyér oszt edes mint a kalacs.
Egy amiert itt maradnék azok a buxàk. Ha de egy jo no var otthon szóval màrciusba megyek innen a picsàba.
A kajàval nem vagyok még kibékülve. Ezek megesznek minden dögöt....