nekem azé tetszik a kawasaki, me olyan jó kimondani a nevét
suzukiból, hondából, van autó is. yamahából, meg szintetizátor.
kawasakiból csak motort gyártanak, esetleg még hajódarut
Bogyesz téged így szeretünk . Különben a vita nem a tartósságról kezdődött ,mert mind két motort szét lehet hajtani. Mindegyik motor szar de egyben jó is. Ez olyan mint a szőke vagy barna nő. És tudjuk Bogyesz hogy neked Pipi jön be . És hagyjuk már a suzukisokat. Ő nekik az a jó nekünk meg ez. Mind a két motornak meg van az előnye és a hátránya. Ami frusztráló hogy ész érveket se ismernek el, és ez mind két oldalról igaz. UFF én beszéltem
Az nem lehet, motor hibás kilencesről még rajtam kívül senki sem hallott. A canáry gép is gyári állapotú volt
Csak nyíregyen 2 ződ 9-es kawáról tudok aminek széthullott a motorja, pedig nem is laktam ott soha. Az egyik pont szekinél landolt.
Írtam már olcsóbb kicserélni a komplett hátsó rugóstagot egy fiatalabbra, mint felújítani. Én a 18000km-es Z1000-ben is kicseréltem mindent elöl-hátul fékestől és nem került többe, mint amennyit felújításra szánsz.
Nekem a 2006-os Suzuki fékjével (20-22,000km-nél) semmi bajom nem volt pedig elég kényes vagyok rá. Egyszerre volt vele zx10-esem picit se volt jobb.
Nem vagyok Suzuki fan, nincs is 2-3 éve olyan motorom (5 másik van a garázsban).
Én leírtam a sajátom és a baráti kör kilenceseinek hibáit, mert már untam a Suzuki fikázást. Nincs bajom a kawával.
Ezért nem is szóltam bele egyszer sem ebbe a nagy adok-kapokba!Mert hülyeség ugy ahogy van!Ki miért lett Kawasakis,Hondás,Suzukis,Yamahás,stb?Mert kisgyerek kora óta eltökélte?Vagy valaki azt mondta neki,hogy ne vegyen mást?Nem hinném!Inkább azért,mert ilyennel ment először,ilyen volt a havernak,vagy csak ugy egyszerüen megtetszett,beleszeretett...Pedig ennyi erővel bármilyen motorja lehetett volna,olyan amelyik valamiért neki bejön!
Én szeretem a Kawasakit,de most ugy néz ki majd Suzukira váltok,és nem azért mert bármi bajom is volt a Kawával!Egyszerüen más irányba terelődött az a cél,amihez ugy érzem egy Suzukiban találtam meg azt amit most akarok!De lehet ha megöregszem,valami Hondám,vagy Yamahám lesz!
Akkor most utálni fogtok?
suzukiból, hondából, van autó is. yamahából, meg szintetizátor.
kawasakiból csak motort gyártanak, esetleg még hajódarut
http://aprod.hu/hirdetes/kawas...
Csak nyíregyen 2 ződ 9-es kawáról tudok aminek széthullott a motorja, pedig nem is laktam ott soha. Az egyik pont szekinél landolt.
Nekem a 2006-os Suzuki fékjével (20-22,000km-nél) semmi bajom nem volt pedig elég kényes vagyok rá. Egyszerre volt vele zx10-esem picit se volt jobb.
Én leírtam a sajátom és a baráti kör kilenceseinek hibáit, mert már untam a Suzuki fikázást. Nincs bajom a kawával.
Én szeretem a Kawasakit,de most ugy néz ki majd Suzukira váltok,és nem azért mert bármi bajom is volt a Kawával!Egyszerüen más irányba terelődött az a cél,amihez ugy érzem egy Suzukiban találtam meg azt amit most akarok!De lehet ha megöregszem,valami Hondám,vagy Yamahám lesz!
Akkor most utálni fogtok?