hozzám bármilyen pólóban jöhettek
ott politika mentes műsor van,megígérem még azt se köpöm szemen aki piros szegfűvel érkezik Csak lássam a mocskos pofátokat
hát igen,,,,,ki kell fogni a jó motort,,mert hát ezek már öreg gépek hiába pikk-pakk állapotú..
találtam én is néha üreset a 3-4 közt,,
de én se vettem meg akkor a 2001-est mert jóval fosabb állapotú volt mint a '99-es...
nagy az ár ingadozás a piacon. láttam 2001 est 500 ert is.99-est 750e -ért.bár én inkább adok többet mint hogy szart vegyek :) tavaly egy ismerősöm vett egy 99- est 630- ert de már váltó cseres lett. szomorú eset :(
Olyan vagyok hozzád Himi mint apa a hülye fiához. Letöltöttem a kawa kézikönyvét, .rajtam gazdagodtál meg. Itt van az inged kesztyűd sisakod. Ha Mazsit nem csalom be a fórumba azóta is a nyakadon van az a szét hajtott motor. És ezek után beszólsz?
Haver,ezt még olvasni is fájt!
"Kicsit" tájékozatlan vagy a Jobbik terén!
Menj el szavazni akkor a zsideszre vagy a többi f@sszopó cionistabérenc hazaárulóra,aztán sírjál,hogy sok az adó,stb.
Mi vagyunk Brüsszeli köldökzsinóron?!
Ők szívják a mi vérünket,aztán nagy csinnadrattával visszacsorgatnak a sajátunkból némi alamizsnát,s hülye elbutitott magyar meg cserébe Isteniti az úniót!
Hol élsz te Haver?!?
Ki szoktak téged néha engedni a pincéből?!?
A Jobbikon kívül mindet fel kellene akasztani a parlamentben,mert mind hazaáruló!
Nem csinált a Jobbik semmit?!?
Ugyan szerinted 2/3 ellen mit tehettek volna?!?
Minden indítványukat,javaslatukat lesöpörték az asztalról a kétharmadukkal,amit a sok birka megszavazott nekik 4 éve!
Vagy elmegy minden magyar áprilisban és a Jobbikra szavaz,vagy itt a magyarságnak már csak múltja van!
Ezt kellene látni és felfogni végre mindenkinek!
A Jobbikon kívül minden párt egy másik országot képvisel a parlamentben,csak te még eszed a rizsájukat!
ott politika mentes műsor van,megígérem még azt se köpöm szemen aki piros szegfűvel érkezik Csak lássam a mocskos pofátokat