Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugye?
jó nemvagyok ZŐD vérü de itt tök jó fejek vannak és szeretem az öreg vasam és jó az a kolbász........ bocsánat lambó szinü váz csak dicsérni akartam(viccesen)
Bocsánat a fényező azt mondta, hogy "a kolbászzsírmetál nagyon divatszín, szuzukis". Ez lamborgini bordó.
na igy ok a sörözés!fain a kolbászzsirmetál váz!micsoda streetfigter lenne eből haver
Alakul!
Hali!
Sörözök és motorozom!
Ha az enyém elbírja ugyanazt a súlyt,akkor a tiéddel sem lesz gond!
Én a csavar felől és az anya felől is tettem egy-egy gumis alátétet,hogy az adjon neki egy kis rugalmasságot,nehogy elrepessze a rázkódás,illetve a meghúzási erő.Önzárós legyen az anya,és kész.
Én mentem vele azóta,hogy rajta van kb. 6000 km-t,és semmi gond nincs vele.
már csak egy irányjelzőm van és a hátsólámpa ha kell, a foglalatok és a kábel is megvan csak nincs a képen.
megnézem holnap!
Lehet hogy csak 6-os van!
Amúgy louis-ban van!
Jaja!Nem lenne rossz,de ilyet a világon nem lehet beszerezni főleg ne nálunk!Véletlenül neked nincsen 2db 8as furattal rendelkező fémbetétes gumigyűrűd?
OK mester!
halli!
Örülök hogy tetszik!
Mennyire strapabíró?
Mindent tönkre lehet tenni!
Elég sokat kibír egyébként!1-2 kg-ot tutira!
Az lenne a legjobb ha valami fémbetétes gumigyűrüt (képen)használnál és önzáró anyákat!
a karbi megérkezett, köszönöm!
Szia Basi!
Megkaptam tegnap az undertail-t! Fasza! Kifurkáltam,felraktam ideiglenesen,hogy mégis hogy áll,már csak festeni kell majd!
Egyébként mennyire strapabíró ez az üvegszálas anyag,mert kicsit nehézke a rendszámtartóm(saválló-rozsdamentes 1.5es lemez)+rendszám+irányjelzők,2db 8as saválló csavar rögzíti az undertail-hoz,nem fog szétrepedni?
mire hazaérsz kész a szekér és igérem elmegyek ha kell kérek szekeret de elmegyek!gondolkodtam hogy elmotorozok de azalis csak ma gyakorolgattam 1 kicsit!vasárnap lesz motoros tali Nagykállóban 1 napos ha valakit érdekel!sedu sies haza mert már csak 2db gumim van!
koszi, 2003as az enyem.
sajna kicsit nehezebb is vagyok

majd akkor ugyeskedek
'98-'99
Húzófokozat! (ami a teló tetején van-csavarhúzós!):Teljesen betekerve majd vissza 5 kattanás!
Nyomófokozat! (ami a teló alján van a féknyergek alatt!):Teljesen betekerve majd vissza 7 kattanás!
Rugóelőfeszítés!(Teleszkóp tetején -villáskulcs!)17mm áljon ki vagy 7 jelölés!
Fontos!
Ez az érték 68kg testsúlyhoz van!
Melyik évjárat?
szep napot!
szeretnek kerni egy elso telo gyari beallitast(huzo, nyomo, rugo).

es keresek 2db elso fektarcsat, 320ast.
2000-esé lehet hogy lesz 2 hét múlva. Mennyit szánsz rá?
Robi: Ha megjöttünk kereslek. Igazán lejöhettél volna kocsi nélkül is.

Szeki: legszívesebben veletek mentem volna, de reggel korán kell kelnem, még 5 percet gondolkodom rajta
Amúgy köszi hogy hoztad a bowdent.
sziasztok, segédvázra lenne szükségem zx9 03' hoz.
ha vki tud hibátlan állapotút jelezze a fórumon!
ksözönöm
oké sedu nem zavarlak! a sisak az kell tudod!ha előkeveredtél jelez!jók legyetek és vigyázzatok magatokra!max addig elsörözgetünk jimy L-el amugy is jó emlékeim vannak a lakhelyéről!