jó nemvagyok ZŐD vérü de itt tök jó fejek vannak és szeretem az öreg vasam és jó az a kolbász........ bocsánat lambó szinü váz csak dicsérni akartam(viccesen)
Ha az enyém elbírja ugyanazt a súlyt,akkor a tiéddel sem lesz gond!
Én a csavar felől és az anya felől is tettem egy-egy gumis alátétet,hogy az adjon neki egy kis rugalmasságot,nehogy elrepessze a rázkódás,illetve a meghúzási erő.Önzárós legyen az anya,és kész.
Én mentem vele azóta,hogy rajta van kb. 6000 km-t,és semmi gond nincs vele.
Jaja!Nem lenne rossz,de ilyet a világon nem lehet beszerezni főleg ne nálunk!Véletlenül neked nincsen 2db 8as furattal rendelkező fémbetétes gumigyűrűd?
halli!
Örülök hogy tetszik!
Mennyire strapabíró?
Mindent tönkre lehet tenni!
Elég sokat kibír egyébként!1-2 kg-ot tutira!
Az lenne a legjobb ha valami fémbetétes gumigyűrüt (képen)használnál és önzáró anyákat!
Szia Basi!
Megkaptam tegnap az undertail-t! Fasza! Kifurkáltam,felraktam ideiglenesen,hogy mégis hogy áll,már csak festeni kell majd!
Egyébként mennyire strapabíró ez az üvegszálas anyag,mert kicsit nehézke a rendszámtartóm(saválló-rozsdamentes 1.5es lemez)+rendszám+irányjelzők,2db 8as saválló csavar rögzíti az undertail-hoz,nem fog szétrepedni?
mire hazaérsz kész a szekér és igérem elmegyek ha kell kérek szekeret de elmegyek!gondolkodtam hogy elmotorozok de azalis csak ma gyakorolgattam 1 kicsit!vasárnap lesz motoros tali Nagykállóban 1 napos ha valakit érdekel!sedu sies haza mert már csak 2db gumim van!
'98-'99
Húzófokozat! (ami a teló tetején van-csavarhúzós!):Teljesen betekerve majd vissza 5 kattanás!
Nyomófokozat! (ami a teló alján van a féknyergek alatt!):Teljesen betekerve majd vissza 7 kattanás!
Rugóelőfeszítés!(Teleszkóp tetején -villáskulcs!)17mm áljon ki vagy 7 jelölés!
Fontos!
Ez az érték 68kg testsúlyhoz van!
oké sedu nem zavarlak! a sisak az kell tudod!ha előkeveredtél jelez!jók legyetek és vigyázzatok magatokra!max addig elsörözgetünk jimy L-el amugy is jó emlékeim vannak a lakhelyéről!
Sörözök és motorozom!
Én a csavar felől és az anya felől is tettem egy-egy gumis alátétet,hogy az adjon neki egy kis rugalmasságot,nehogy elrepessze a rázkódás,illetve a meghúzási erő.Önzárós legyen az anya,és kész.
Én mentem vele azóta,hogy rajta van kb. 6000 km-t,és semmi gond nincs vele.
Lehet hogy csak 6-os van!
Amúgy louis-ban van!
Örülök hogy tetszik!
Mennyire strapabíró?
Mindent tönkre lehet tenni!
Elég sokat kibír egyébként!1-2 kg-ot tutira!
Az lenne a legjobb ha valami fémbetétes gumigyűrüt (képen)használnál és önzáró anyákat!
Megkaptam tegnap az undertail-t! Fasza! Kifurkáltam,felraktam ideiglenesen,hogy mégis hogy áll,már csak festeni kell majd!
Egyébként mennyire strapabíró ez az üvegszálas anyag,mert kicsit nehézke a rendszámtartóm(saválló-rozsdamentes 1.5es lemez)+rendszám+irányjelzők,2db 8as saválló csavar rögzíti az undertail-hoz,nem fog szétrepedni?
sajna kicsit nehezebb is vagyok
majd akkor ugyeskedek
Húzófokozat! (ami a teló tetején van-csavarhúzós!):Teljesen betekerve majd vissza 5 kattanás!
Nyomófokozat! (ami a teló alján van a féknyergek alatt!):Teljesen betekerve majd vissza 7 kattanás!
Rugóelőfeszítés!(Teleszkóp tetején -villáskulcs!)17mm áljon ki vagy 7 jelölés!
Fontos!
Ez az érték 68kg testsúlyhoz van!
szeretnek kerni egy elso telo gyari beallitast(huzo, nyomo, rugo).
es keresek 2db elso fektarcsat, 320ast.
Szeki: legszívesebben veletek mentem volna, de reggel korán kell kelnem, még 5 percet gondolkodom rajta
Amúgy köszi hogy hoztad a bowdent.
ha vki tud hibátlan állapotút jelezze a fórumon!
ksözönöm