Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt megtalálsz!
Előre is köszönöm! gondolkozok hogy lecserélem mert így sokkal jobban tetszik az index miatt is
Karbi megérkezett?
ma még leszek egy ideig ótánna sipirc tokajba!
Szerintem lehet hogy tudok!
Utánanézek!
Halli itt vagyok!
a kis index csak új van, a gyári hátsó az hosszú kivitelű. ha kell ma tudom postázni.
Üdv az uraknak. A 636-as tpocból lestem át.Egy bizonyos basi2 nevű fórumtársat ajánlottak a figyelmembe hogy hátha tudna segíteni a gondomon. következő a probléma: Érdekelne hogy valaki tud segíteni ninja636 (2003) modelhez ilyen undertailt szerezni?
egy igazi kawarájder még binyigliből is a ződet választja, úgy mint a gumipók öccse,a kisgumipók!
Intézzek neked is?
intézd a dolgodat, az most fontosabb.a videó az mesés ebben a formában,jó kis legénybúcsú lehet egy ilyen gyíkhúzogatás.
Megbeszéltük, 2 hét múlva visszatérünk rá, most van egy picivel fontosabb dolgom is
Hogy tetszett a videó?
Nézd meg még a jeladókat is. Könnyen ki lehet mérni őket!
Az opelnél a benzinpumpa relé szívatott minket rendesen. hol ment a pumpa, hol nem.
Ha már 2-en mondjuk lehet benne valami!

Robi: Mondom 28.-ig nélkülöznöd kell a hülyeségeimet, a telefonomat se fogom felvenni! Esetleg 26.-án már próbálkozhatsz.
Basszus! Nem raktam a csomagba az oldalidom tartót!
Holnap feldobom levélként!
a bovdent most megszerzem, pénz van ötven ruppóm, lovettám,suskám,manim. melyiket kéred? de a többit csak a mikula, vagy a jézuska vinné.....
holnap, csak azt nem tom mikor. egyeztetünk!
válaszolok!
hali! hátsó lámpa,index hosszú-rövid van.
jimy L!a vezérlést el lehet rakni 1 foggal és akkor még nemér bele a szelep a dugóba!csak gondolj bele az öreg ladákba nyulottlánc,a spanplóba 8 csavart hegesztettünk fixre azis legalább egy szemet csalt a vezérlésen nem volt ojan teljesitmény de legalább ment és nemzörgött a lánc de a holtpont már nemoda esik!nálam azvolt a gond hogy a főtengej a nullán állt a két vezmütengej jele pedig fuggőlegesen felfelé kitudtam hogy a jelnek 90 fokban a blokhoz képest kell állnia és az 1ik nemugy állt!de nem avezérlés volt elrakva hanem csak a fogaskerék!tehát a tengej maradt ugy a fogaskerék le 1 furatot átfordit mivel nincs stift!elvileg ezzel nemis értünk el semmit csak aszerelő szemét zavarta!a hiba valami rövidzárlat 1 áramkörben falami FEU leál ezt irja a gép!de hogy miez még rákel jönnöm de legalább nem mehanikus probléma
Halli Kawaszeki!
Ma postáztam a Canáry -nak szánt karbisort!
Itt van a kép arról amiről beszéltünk!
A baloldalon az a tű(állítható) rugó és főfúvóka van amit a Canáry féle karbiból van a jobb oldalon pedig az ami az én (Új) olasz karbisorommból van!
Mindegyik főfúvoka 200-as de az egyik M6 míg a másik M5!
köszönöm a tanácsokat mindenkinek!a sörös barátomnak is!sedu masem kaptam zzzzséét ez a nem nevezem nevén kibaszott bank még nem utalt fizut pedig már 8-án megkellet volna kapnom ugyhogy a 7 lefujva!viszont jövő7en megyek amikor neked jó!a sisak tutkó a felnit látnom kell
Hali motobogyo!
Most olvastam vissza, mi a gond,
a tesómék 6 hengeres amerikás autója ugyanezt adta elő.
Légtömeg mérő csere volt, és jó lett. Én állítottam autómon vezérlést ha nem stimmelt a jelhez bele értek a szelepek a dugóba.
Na, üdv béemvés!
Szeki lesz holnapig lovetta? Ha nem visszakérhetem a bowdent?
Este választ kellene adnom a dunántúli srácnak.