Üdv az uraknak. A 636-as tpocból lestem át.Egy bizonyos basi2 nevű fórumtársat ajánlottak a figyelmembe hogy hátha tudna segíteni a gondomon. következő a probléma: Érdekelne hogy valaki tud segíteni ninja636 (2003) modelhez ilyen undertailt szerezni?
jimy L!a vezérlést el lehet rakni 1 foggal és akkor még nemér bele a szelep a dugóba!csak gondolj bele az öreg ladákba nyulottlánc,a spanplóba 8 csavart hegesztettünk fixre azis legalább egy szemet csalt a vezérlésen nem volt ojan teljesitmény de legalább ment és nemzörgött a lánc de a holtpont már nemoda esik!nálam azvolt a gond hogy a főtengej a nullán állt a két vezmütengej jele pedig fuggőlegesen felfelé kitudtam hogy a jelnek 90 fokban a blokhoz képest kell állnia és az 1ik nemugy állt!de nem avezérlés volt elrakva hanem csak a fogaskerék!tehát a tengej maradt ugy a fogaskerék le 1 furatot átfordit mivel nincs stift!elvileg ezzel nemis értünk el semmit csak aszerelő szemét zavarta!a hiba valami rövidzárlat 1 áramkörben falami FEU leál ezt irja a gép!de hogy miez még rákel jönnöm de legalább nem mehanikus probléma
Halli Kawaszeki!
Ma postáztam a Canáry -nak szánt karbisort!
Itt van a kép arról amiről beszéltünk!
A baloldalon az a tű(állítható) rugó és főfúvóka van amit a Canáry féle karbiból van a jobb oldalon pedig az ami az én (Új) olasz karbisorommból van!
Mindegyik főfúvoka 200-as de az egyik M6 míg a másik M5!
köszönöm a tanácsokat mindenkinek!a sörös barátomnak is!sedu masem kaptam zzzzséét ez a nem nevezem nevén kibaszott bank még nem utalt fizut pedig már 8-án megkellet volna kapnom ugyhogy a 7 lefujva!viszont jövő7en megyek amikor neked jó!a sisak tutkó a felnit látnom kell
Hali motobogyo!
Most olvastam vissza, mi a gond,
a tesómék 6 hengeres amerikás autója ugyanezt adta elő.
Légtömeg mérő csere volt, és jó lett. Én állítottam autómon vezérlést ha nem stimmelt a jelhez bele értek a szelepek a dugóba.
Na, üdv béemvés!
Utánanézek!
Hogy tetszett a videó?
Az opelnél a benzinpumpa relé szívatott minket rendesen. hol ment a pumpa, hol nem.
Robi: Mondom 28.-ig nélkülöznöd kell a hülyeségeimet, a telefonomat se fogom felvenni! Esetleg 26.-án már próbálkozhatsz.
Holnap feldobom levélként!
Ma postáztam a Canáry -nak szánt karbisort!
Itt van a kép arról amiről beszéltünk!
A baloldalon az a tű(állítható) rugó és főfúvóka van amit a Canáry féle karbiból van a jobb oldalon pedig az ami az én (Új) olasz karbisorommból van!
Mindegyik főfúvoka 200-as de az egyik M6 míg a másik M5!
Most olvastam vissza, mi a gond,
a tesómék 6 hengeres amerikás autója ugyanezt adta elő.
Légtömeg mérő csere volt, és jó lett. Én állítottam autómon vezérlést ha nem stimmelt a jelhez bele értek a szelepek a dugóba.
Na, üdv béemvés!
Este választ kellene adnom a dunántúli srácnak.