Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom a KLEEN kiiktatására gondolt amit én is feszegettem anno állítólag simább járása lesz, mondom csak állítólag de nemhogy 10 lovat de még 1-et sem hoz így én annyira értelmét sem látom de neten vannak ilyen ledugózó kit-ek azt írják dynojet készlethez nem árt meg egy jó kipu.
Miféle módosításra gondolsz?
akkor csak összehozzuk
Sziasztok! Ram air mod-al kapcsolatosan van valakinek valamilyen tapasztalata: Mert ha jól értelmezem 5-10hp növekedést jelent... Vélemény?
bizony ám!nekem jó közel van!

Szia!
Képeken mutatós a moci.
Az ár különbségben kell megegyeznünk és jöhet egy proba kör, a végleges szerzödés elött.

Üdv, Gábor.

Ez a kék 9es zx6cserés faszi
Szia!Igen,frankón meg van csinálva,,asszem ugyanakkora a perforált cső mint a vége.Tavaly ki lett nyitva,,,ujratömve,és visszahegesztve frankón
Ügyes szaki csinálta,,hozzáértő is alig veszi észre
Volt kép a pufogóról sajna letöröltem,,bocsi...
és mindenre van válasza. kemény csávó!még 3 hónap és kezdhetünk edzeni a kétnapos röhögésre. dzzzsííííííííííííííííí
Zozókiám én lapra tettem, ha nem hiszed nézd meg a képeim
1.Jó reggelt.
rajta volt a gépeden kicsit körbenéztem rajta és ezt találtam
Hozzád lenne egy kérdésem, ha jól emlékszem a te gyári dobod is át van alakítva. A belső cső átmérője mekkora? akkora mint a dob végén ak imeneti nyílás vagy nagyobb? Csak azért kérdezem mert az enyém is kivan belezve és valami nem stimmel vele most lesz átalakítva.
A hirdetett kilencest láttam. Milyen a másik?
Pipikém jó az ha ott megtanulod lapra tenni akkor mehet tovább a nagyobb pálya
egyből lenyúltam shinja nakanó rajtszámát.
Kecsó kicsinek tünik de nagyon munkás pálya,lehet gyakorolni a kanyarokat. Örkény ua euroring az már nagyobb csak drágább de gyorsabb pálya.
Jó az a kecskemét legalább nem terheled a sebváltót a 3-al
van 9.esem +9esem...............
a vfr az már csak múlt 6 év és 30e km után
a 6-os ja hááát ez az
zozó, az nekem 250 sikeresen leküzdhető kilóméter, akkor H.ring és ott kiteperhetem a belét a 6 kilósnak, ott kecsón gokartozzak? egy 600-nak kicccci
örkény az = euroring?
az nekem is jó.6 hetente van szabad hétvégém mert 4+2ben melózok,szóval a hétvége elég ritkán jó :)
Lehet róla szó, szerintem mi először hét közben fogunk menni mert akkor nincsenek sokan
90826 hsz.?
Vagy titok?