Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mr yamaha nevű gyereknek is zxr 400 van csak ő a videói alapján gumiégetésre használja semmi másra ..
Neked most milyen motorod van?
Az a 9-es amit hirdetsz?
Beszéltél valami hatosról is.
A VFR?
vigyék csak feljebb még! legalább enyém elkel
jól fel tornázták pár zx6 árát 699 nem akarja eladni drágább mint egy 9-es.
Erőben nagyon jó ha nem valami szétkopottat fogsz ki 4-ikben 180at már akasztja, vége meg 200 fölött van, én másik elektronikával használtam 2 évig csak 11et forgott úgy ment 170et 6ba aztán vettem hozzá másik ECU-t aztán úgy ment mint a mérgezett egér.
Helyes hozzáállás!
Előnyöd a magyar rendszám,mert sokan még mindig ufóként tekintenek a külföldi papirosra!
Meg mindíg abban van a legnagyobb lehetőség,ha egy úgymond környékbeli keres olyat mint a tiéd,mert az embernek többsége nem szeret sokat utazni ilyen ügyekben,meg félnek a csalódástól,ami olyankor még sokba is van!
Még egy kérdés!
Az ereje mire elég?
Ez már az élvezhető kategória,igaz?!?
Én nyerek mert én akarok nyerni
Nem az volt a célom,pusztán megjegyeztem,hogy ők is a ringben vannak,és nehéz ellenfélnek tűnnek!
most néztem meg a 6osokat használtauto-n és 600 alatt egyedül az enyém jó meg egy másik 97es
miért akarod elvenni ezt a kevés maradék reményt is tőlem?
7-es fórum 15417hsz. "Jimmy1! Gondolom, hogy aki megnézte és esetleg kipróbálta az tudna mesélni. 2000-ben vettem vadi új gépként szalonból, ehhhh de jó érzés volt
6 évig volt nálam aztán eladtam és többet volt egy keréken, mint kettőn. Villahíd ki lett fúrva, streetfighter fejidom + vmi kormány és egyéb nyalánkságok. Szervizt nem igazán látott, majd egy autópályás tempó közben kikönyökölt a hajtókar. Kapott új szívet Angliából, majd újra eladás és végül elvitte a bank.
Közben volt idom fűrészelgetés, meg ilyesmi. Szóval én nem ilyen sorsot kívánnék egy LEGENDÁNAK! "
Ja jó mindenesetre imádtam és sajnáltam is mert régi nagy szerelem volt, aztán ha most nem verda kéne már állna itt egy hobbi célra.
csak reménykedheccc
Igen arra válaszoltam
Egyszerre írtuk!
Értem,és kösz!
90763 hsz.
Ja eléggé az nekem 4 évig volt a 9-es előtt leszartam a kényelmét mert ez kellett de hiába puhítottam fel a rugózást hogy hátha jobb lesz utcára, mocsok kemény volt a csuklóm sokszor fájt meg a seggem is 100-150km tudtam letolni megállás nélkül, kézen állós az üléspozíció viszont alacsony eléggé csajoknak is simán jó a magassága meg könnyű mint egy bicikli de pályán lehet vele keményen osztani ott egy álom.
Van a mai hirdetések között is két olyan hatos(97-99),amikkel a gyárihoz közeli állapotuk miatt nehéz lesz érvényesülnöd!
Ezt inkább kérdezd meg a 7es fórumban Bird kollégától övé volt 2001-ben vette újonnan, olvasd vissza most beszéltek róla nem ajánlatos megvenni.
bízok benne
a váz többet ér, lesz még eszelősebb ajánlat is.