Erőben nagyon jó ha nem valami szétkopottat fogsz ki 4-ikben 180at már akasztja, vége meg 200 fölött van, én másik elektronikával használtam 2 évig csak 11et forgott úgy ment 170et 6ba aztán vettem hozzá másik ECU-t aztán úgy ment mint a mérgezett egér.
Helyes hozzáállás!
Előnyöd a magyar rendszám,mert sokan még mindig ufóként tekintenek a külföldi papirosra!
Meg mindíg abban van a legnagyobb lehetőség,ha egy úgymond környékbeli keres olyat mint a tiéd,mert az embernek többsége nem szeret sokat utazni ilyen ügyekben,meg félnek a csalódástól,ami olyankor még sokba is van!
7-es fórum 15417hsz. "Jimmy1! Gondolom, hogy aki megnézte és esetleg kipróbálta az tudna mesélni. 2000-ben vettem vadi új gépként szalonból, ehhhh de jó érzés volt
6 évig volt nálam aztán eladtam és többet volt egy keréken, mint kettőn. Villahíd ki lett fúrva, streetfighter fejidom + vmi kormány és egyéb nyalánkságok. Szervizt nem igazán látott, majd egy autópályás tempó közben kikönyökölt a hajtókar. Kapott új szívet Angliából, majd újra eladás és végül elvitte a bank.
Közben volt idom fűrészelgetés, meg ilyesmi. Szóval én nem ilyen sorsot kívánnék egy LEGENDÁNAK! "
Ja eléggé az nekem 4 évig volt a 9-es előtt leszartam a kényelmét mert ez kellett de hiába puhítottam fel a rugózást hogy hátha jobb lesz utcára, mocsok kemény volt a csuklóm sokszor fájt meg a seggem is 100-150km tudtam letolni megállás nélkül, kézen állós az üléspozíció viszont alacsony eléggé csajoknak is simán jó a magassága meg könnyű mint egy bicikli de pályán lehet vele keményen osztani ott egy álom.
Az a 9-es amit hirdetsz?
Beszéltél valami hatosról is.
A VFR?
Előnyöd a magyar rendszám,mert sokan még mindig ufóként tekintenek a külföldi papirosra!
Meg mindíg abban van a legnagyobb lehetőség,ha egy úgymond környékbeli keres olyat mint a tiéd,mert az embernek többsége nem szeret sokat utazni ilyen ügyekben,meg félnek a csalódástól,ami olyankor még sokba is van!
Az ereje mire elég?
Ez már az élvezhető kategória,igaz?!?
6 évig volt nálam aztán eladtam és többet volt egy keréken, mint kettőn. Villahíd ki lett fúrva, streetfighter fejidom + vmi kormány és egyéb nyalánkságok. Szervizt nem igazán látott, majd egy autópályás tempó közben kikönyökölt a hajtókar. Kapott új szívet Angliából, majd újra eladás és végül elvitte a bank.
Közben volt idom fűrészelgetés, meg ilyesmi. Szóval én nem ilyen sorsot kívánnék egy LEGENDÁNAK! "
Értem,és kösz!