Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem!
Az enyém már szétesett(egy nő és egy fa hathatós segítségével),így elcseréltem egy bontási engedélyre!
tudom
Poén volt!
Megvan,és nagyon patent a gép odafigyel rá a srác nem sajnál tőle semmit! Egyébként ezt soha nem lehet megunni,csak épp szétesik a kocsim azt akarom lecserélni.
idővel kiderül
Rosszul állsz nagyon a dolgokhoz!
Rómaiak nem hívhatnak,külföldesiek megint nem,hát hogy lesz ebből így biznisz?!
Helló!
Láttam te is árulod a technikát. Elég volt?
Haverodnak meg van még az amit tőlem vett meg?
Üdv a klubban szerintem lesz még pár ilyen üzenetünk. eléggé elszaporodtak ezek a csalók
na mi van szeki nem leped meg magad egy zx9 b vel izzanak a telefonok..................
Sziasztok! Ilyet én is kaptam ma,ugyan ez a szöveg.
persze értem én ezt csak sajnos annyira türelmetlen vagyok ha motorról van szó
Ha 550-ért hirdeted,500-ért akarják elvinni(ha van komoly érdeklődő)!
Ha 490-ért,akkor 450-ért.
Ha nem tudnak alkudni,továbbállnak!
a bux index adatai alapján felkúszott az ára 490ről 550re
nem mondtam még neki! át is írom
Nehéz ebben okosnak lenni!
Én azt gondoltam,hogy vagy 550-ért fogod feltenni!
A kék 9-esesnek mondtad már,hogy mennyiért árulod a tiedet?
azt mondod emeljek gyors az árán?
Ezt cserénél is szokták alkalmazni,mert ha kevesebb a kettő között a különbség,akkor amire túlvagytok a nagy "egymás motorjának a becsmérlésén",akkor is kevesebbel kell megpótolni,mint ha az alacsony árat szorítja még lejjebb
Viszont kereskedők úgy tartják,hogyha a géped nincs benne az első öt hirdetésbe évjáraton belül,akkor sose viszik el!
Egy cimbora azt mondta hogy rakjam fel mégdrágábban! Haverja úgy adta el a motorját hogy sokkal drágábban hirdette mint a többi hasonló motor pedig szépen meg votl farigcsálva. Vmi emberi hülye logika miatt elképzelhető hogy bejönne na majd kipróbálom később
Várjál még reggelig,és ha addig sem jelentkezik akkor írd meg neki,hogy te nem szereted a tökölést és küldd el a f@szba!
akkor megérteném hogy nem ír vissza de egyelőre képet kért hogy lássa kb mire számítson. küldtem neki vagy 6-8 képet meg egy körbejárós videót is hogy mégjobban megkönnyítsem a döntését. de még nem reagált. mondjuk tegnap este irtam neki.Na dehát na! 9est akarok bazzeg
Tettél neki ajánlatot?
a kék 9es faszi meg még nem irt vissza a 2. emailemre... pedig irtam neki 2 napja hogy ha nem érdekli a motor akkor is irjon vissza.
kolbászra? :D
10-ből 9 fogorvos ezt ajánlja!