Megvan,és nagyon patent a gép odafigyel rá a srác nem sajnál tőle semmit! Egyébként ezt soha nem lehet megunni,csak épp szétesik a kocsim azt akarom lecserélni.
Ezt cserénél is szokták alkalmazni,mert ha kevesebb a kettő között a különbség,akkor amire túlvagytok a nagy "egymás motorjának a becsmérlésén",akkor is kevesebbel kell megpótolni,mint ha az alacsony árat szorítja még lejjebb
Viszont kereskedők úgy tartják,hogyha a géped nincs benne az első öt hirdetésbe évjáraton belül,akkor sose viszik el!
Egy cimbora azt mondta hogy rakjam fel mégdrágábban! Haverja úgy adta el a motorját hogy sokkal drágábban hirdette mint a többi hasonló motor pedig szépen meg votl farigcsálva. Vmi emberi hülye logika miatt elképzelhető hogy bejönne na majd kipróbálom később
akkor megérteném hogy nem ír vissza de egyelőre képet kért hogy lássa kb mire számítson. küldtem neki vagy 6-8 képet meg egy körbejárós videót is hogy mégjobban megkönnyítsem a döntését. de még nem reagált. mondjuk tegnap este irtam neki.Na dehát na! 9est akarok bazzeg
Az enyém már szétesett(egy nő és egy fa hathatós segítségével),így elcseréltem egy bontási engedélyre!