Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ilyet honnan tudnék beszerezni ?
Solnár Balázs, 9476. Zsira, Fő ut 31.
Wazz, errefelé sokan laknak. Hogy találom meg?
Solnár Balázs arrafelé lakik!
Helló vadak. Lakik valaki Mosonmagyaróvár közelében? Segítségre lenne szükségem, autóvillamosság ügyében, és nincs ismerősöm erre.
Hüje kojot!
Nincs bontott bele?

Van nekem egy CBR-em, repesztek vagy 100-zal Locsolkodni járogatok, kölnivel vagy mással. Szép leányok, nagymamócák, üljetek fel hátra elviszlek egy körre, vagy valami másra. De a benzin sokba kerül, gondoljatok rája Zöld a sonka, záp a tojás, kell a benzin ára. Bukósisak hátprotektor, a törlesztés drága NYÚL-jatok hát tárcátokba, kell a motor ára.

Zöld a Kawa,zöld a hányás,megy a motor,mint az á...ldás.
Egy-egy keró még az úton,meglocsollak benzintyúkom!

ETZ-vel érkeztem
70 métert fékeztem
Okos vagyok,szép és laza
locsoljak vagy húzzak haza?!

Bukócső és pályagumi,
Kicsi nyuszin tangabugyi,
Fék-bal-három szemben árok,
A kölni helyett benzint pumpálok.

Zölderdőben jártam, részeg nyuszit láttam,
Le akart itatni, leültünk hát piálni,
Sokat ittunk de nem eleget,
Adjá' sört de ne keveset.
ezt már néztem a multkor........90 literes a tankja nekem a gyári 150-es kell,az meg hivatalosan 160-ezer külön
ÁÁÁÁÁ nem én vótam, nem is olyan ízűt szarik a kutyám
Nem elég neked 70 liter?

Ha más nincs akkor marad a Nissan Patrol. Szerintem 300-ért elviheted.
Amúgy jó lett volna neked az L300 is, de nem érdekelt. Gázzal fillérekből kimentél volna a rokonokhoz látogatóba, ráadásul fiatal is volt 1,5 év műszakival. Azóta már Afrikában hajtják.
Egy ilyet elfogadnék a hetesre, csak kokain árban mérik. Ez a tiéd?
a légszűrű házban meg az úszóházban egyformának kell leni a nyomásnak vagy a benzin nemmegy bele vagy ha túl magas az úszóház nyomás akkor meg sok benzin megy bele kb ennyi vagy szerelj fel egy ijet
montam már Tomi hogy 1-et mutass amelyik nagy tanku és megyek is érte fele de remélem nem az amelyik a debreceni lakásotok eéőtt ál(t) tele kutaszarral a motor háztetőn
Hát Pipi,kezdem el hinni hogy nem én velem van a baj csak rossz csillagzat alatt születtem amugy nem hajtottam a gépet,ép kifelé mentem tankolni Moszkvába és olyankor kevés olajjal megyek és sporolosan hajtok hogy ki tudjak menni,,,,,pont a tiszabecsi táblánál szólta el magát.......pont megint van egy TV-m és lehet megint hivlak
A melósok dógoznak, én meg részegen is hülyefőnök vagyok.
Bogyó miért nem veszel egy japán autót? Azt lehet forgatni, bírja is, nem szúr szemet a határon.
Szerintem meg indújá e a feleselés helyett dógozni, mert elkésel a munkahelyíedről
Te Bogyesz
Kezdem azt hinni, hogy ezt direkt csinálod.
Ez amolyan feltűnösködési betegség vagy mi
és különben is ezt okozza a féktelen vad száguldozás( na meg az ukrán gázolaj )
Ha maradt még tv-éd csak szólj, mert hozok cserébe egy másik blokkot
Asszem iszok még egy felest, hogy egész legyen, a másik felem.
0,5

Jó reggelt!
igazad van a motorral nem csak a kasznival
2.-dikk
1.Jó reggelt.
Gondolom ez a szükséges változtatás amitől nem fog dadogni a motor ha leveszed a ram air-t az elejéről, valaki tette már fel ezt a kérdést anno.
ez így igaz ahogy mondod
te meg az angolhoz.