Szevasztok Szeki mester makacskodik az ác pumpa, olyat csinál hogy nem húz be rajta az a relé, de ha segítek neki akkor beindul,lehet ezt valamivel orvosolni vagy kell egy másik? előre is kösz
nézd meg inkébb a gátlokat hogy jó e,,,rugo nem szokott olyan könyen ki lágyulni...bontottat ne vegyél mert szar,felujitani meg 4000db-jaés olyan keményre csinálják amilyenre kéred,,,,,,,abban tudok segiteni,ezt a felfujhatós valamit a ladákban hallottam de sosemláttam lehet jó
Carbon turbo szükitőőőőőőőőő?
neharagudj Sedu hogy nevetek,,,,,,,,,
ez a káros anyag visszavezető szelep,más néven egér,vagy EGR
a kipufogo csonkbol jön ki egy cső,amit visszavezetnek a blokkba.......nem értem amugy minek,de álitolag jo neki a szivosor kulercsövén van,vákum szabályozza,meg kell pucolni és gooooo tovább
Pipinek a BMW-vel kapcsolatban mindig igaza van. Aki ilyen kocsit vesz az szerelheti, vagy jó barátja lesz a szerelő. A vicc az hogy így is jól működött.
Carbon turbó szűkítő:
Te bogyesz amikor olvastam ezt a cikket nekem hírtelen eszembe ötlött az a kísérteties hasonlóság, amikor elvittem neked a bömbi erőforrást és még kívűlről is felújítottuk a gépet
Ebben a cikkben akár mi is szerepelhettünk volna
mindegy,,,,megoldottuk
Az RK,vagy a DID nyúlik jobban?
neharagudj Sedu hogy nevetek,,,,,,,,,
ez a káros anyag visszavezető szelep,más néven egér,vagy EGR
a kipufogo csonkbol jön ki egy cső,amit visszavezetnek a blokkba.......nem értem amugy minek,de álitolag jo neki a szivosor kulercsövén van,vákum szabályozza,meg kell pucolni és gooooo tovább
Carbon turbó szűkítő:
Van valakinek eladó?
Ebben a cikkben akár mi is szerepelhettünk volna