Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen jól vágod. .Talán erre jársz benzin kutazni?
A hátsó egybe van? Mindegy este alá nézek.

Ma már jó volt motorozni, a leghidegebb helyen is csak +3 fok volt. Ki is vetem a kabátból a bélést.
kékvér, ha jól vágom te szentendrén lax?
Zozókám, ne hozzál Majd neked annyi lesz a dolgod, hogy felsegítesz rá mint a páncéloslovagokat a lóra annakidején...
2 Kékvér te mit kuncogsz? Neköm mönnöm köll suliba
1. . reggelt.
Az teló olaj Te okos!
KURVA KILENCESEK! ,
Köszi, holnap hívlak!
nincs Viza kártya
ES MOST?
Kaphatnal nekem is 4 litykot! ,
nem emlékszem már hogy az e46nak külön.vagy egybe van e a rugolya a gátloval nézd meg,,,,,,,,,az e34 1be van a rugo a gátlovan........az e36-on külön e46 ra nem emlékszem...........azt nézd meg és ha 1be van,akkor van
szevasztok trogerek!
Jó estét,bátor,ügyes szerelők.
én csak akkor szedem le ha nagytakarítás van.......utálom csavargatni.......illesztgetni........
na igen!
de ez így is baromi kemény lett.......na majd a beállításokkal meglátom......
vissza térve a mennyiséghez ha nem száraz a teló akkor tényleg elég 480ml ( majdnem fél liter) de ha szárazra törlöd és teljesen szét van szedve akkor 565 kell bele .
nem szivatlak!
lehet hogy az enyémbe volt valami kókler.
meg amit küldtél vastagabb ,már az acél maga,és a vége ahol sürübb,ott beszükül,nem ugy mint ami volt benne.
De biztos fasza kemény lesz mert már igy alaphelyzetben feszes nagyon.....
hetente leveszem 2 x 3x de van hogy napi többször
a méret a lényeg

na most szívatsz?
a gyári méretűt küldtem egy valós 99-es verdából.
ha nem olyan a rugó akkor egy tuning rugót kaptál tőlem, többet kellett volna mondjak rá de üsse kavics élvezd a MÉRETEKET.
Nincs semmi különös a flakonján,csak hogy hidro .......fluid vagy mi a tököm.....15 W az a lényeg......