Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég sűrű a program manapság de összehozzuk valahogy
nem-nem van benne bőséggel holnap lesz a nyitás.......müködött ez eddig is,csak mostantol hivatalos,találd ki mikor jösz és egy 7végét el mártozunk
3.-dikk
Ja főleg nyíregyen a fegyőröknek
Remélem azé bogyesz nem az az 5 db 10-es ponty meg az a két vödőr compó az összes hal benne, mert akkor ugyanúgy járunk mint nábrándon minden évben
1.jó reggelt na végre esik.
na atelepités kész Pipi,jöhetsz,a halas tag gondolom sokmindenkinek ösmerős
http://youtu.be/_wC1EUTPqAE
na te már voltál locsolkodni?
,
nekem enélkül is működik.
Szevasztok trogerek!
estét
Na látod bogyesz Lehet ezt nagyban is csinálni. Szerintem nem fog többet kapni mint béla és ha már előtte megcsinált baj nélkül két ilyen kanyart az életben nem lesz több gondja.
A sógorom autóvillamosági
Mosonmagyaróvártól nem messze dolgozik katonatelepen az iveco Szalaynál. kb. úgy 300 350 km-er
Ha gondolod gurulj arra...
ja ja hüje
az fasza, még ha hugyozol a határba azt is hőkamerával nézik ?
az omegába is sokminden elfér és van itt amin el férjenek a dolgok
http://www.szon.hu/140-millio-...
Komolyan kevesebbet szopnál egy olyan kocsival, mint a pipié. Ráadásul plafonig pakolva sok füst is belefér
A sárkányrepülős is földid volt? A sünök földről nem érték utol
csak vicceltem
Az ember pénzért nem vesz bajt a nyakába. Amikor kisbuszt néztünk azt mondták bármit csak ezt ne
Nézd meg a hiace-t ha jól tudom 73 liter megy bele, kannába+10, de ezt jobban tudod. A hibalista kb. izzó csere szokott lenni.
mekkora a tankja?
Ha van fölös 100ezred egy használtra, akkor ebay-ről akár.
Köszi, tata. Telefonszámot nem tudsz véletlenül? Itt esz a fene Óváron, lett egy Kia-m, rajtahagytam a világítást, azóta baszik beindulni. Valami letiltott, immob, vagy riasztó, hülye vagyok hozzá. Békéscsabán 1-2 óra lett volna, itt meg semmi ismerősöm nincs, meg pár sört szánnék rá, hogy kiderüljön a hiba oka, nem tízezreket a szervizben, mert 2-300E ft-nál nem ér többet az autó. Amúgy is el akarom adni, csak így nehéz